![]() |
deci intalnire 4tuning cand?
|
Va rog frumos domnilor ... cei care cunoasteti , eu nu sunt din bucuresti, explicati-mi si mie in ce zona este PRISMA 2 asta ca daca nu am intrebat de am inebunit, vreau un punct de referinta ceva, o adresa exacta.
Va multumesc anticipat, Respekt ! |
Pe drumul spre Ploiesti (dinspre Buc) , dupa ce treci de Otopeni, mai mergi cativa km si gasesti pe stanga Prisma 2.
|
VREO INTALNIRE NMK? NU SE MAI STRANGE NIMENI? GATA S~A SPART GASCA DE ACUM CEVA TIMP? :?: :?: :?:
sambata duminica ... nmk????????[/list] |
Complexul Comercial Prisma 2 este pe DN1 - Bucureşti-Piteşti, la aproximativ 20 de kilometrii de capitală. Ca o scurtă descriere a traseului, cum vii spre Casa Presei Libere, la Romexpo, faci dreapta, apoi drumul te duce direct către Băneasa, Otopeni (ambele sunt pe partea dreaptă a drumului), apoi Prisma (care este pe partea stângă). În faţa complexului este o benzinărie şi un McDonald's. Dar dacă pleci din Constanţa împreună cu ceilalţi, n-ar fi o problemă să ajungi acolo.
|
Pe timpul asta cine sa se mai intalneasca sa mai stea si afara? Noi mai iesim dar ne vedem vorbim dar nu mai mult de o ora ca e mult prea frig si nu are rost, mai asteapta si u sa se incalzeasca
|
stai linistit ca am mai iesit noi si pe vreme dinasta cu zapada
|
Macar de ar fi fost zapada, dar uitate si tu ce timp e afara:((
|
Va multumesc frumos domnilor. Nu cred ca va fi o problema sa ajung acolo, numai ca nu stiam prin ce parte a bucurestiului sa intru :)
Sper sa ne vedem acolo pe 1 aprilie. |
pai vezi ca e plecare din cta in gasca....ca asa la cati vizitatori sunt acolo nu cred....si mai mult ca sigur ca nu o sa te stim
|
CAND E URAMATOAREA INTALNIRE IN CTA :?:
|
cred ca inainte de 1-2....cu un weekend inainte de 1-2 propun eu....in fata la sala sporturilor...sambata sau duminica in jur de 5
|
Re:
Quote:
|
speram sa plecam cati mai multi iti dai seama .. cu cat mai multzi cu atat ami bine :) sa aratam din nou k suntem la inaltime :)
|
anuntati va rog exact cind este intilnirea la ss ca sa vin sa stabilim ultimele detalii
|
Parere: la sala sporturilor e cam mic locul mai ales daca se anunta atatea masini ca vor veni, eu zic sa cautam un alt loc mai mare unde sa incapa masinile mai bine. Eu mi-am zis parerea acum faceti cum credeti
|
Re:
Quote:
|
atata timp cat totul este legal si la sala ESTE PARCARE nu are decat sa iti ia shireturile de la papuci ...asa k nu`ti mai bate capu`
|
aaa, nu mi-l bat dar, numai ca am un sentiment ciudat cind vad prosti (garda) ca vin si patruleaza d-aiurea, asteptind sa calci strimb. Eu zic ca se poate sa ne intilnim si fara ei.
|
da frate auzi la ei dc sa se ia de noi ca ne intalnim acolo? ne`am mai intalnit noi si nu a venit pol :D da park atunci nu erau asea pusi pe treaba ... eh oricum n`au ce sa faca :wink:
DECI CAND RAMANE INTALNIREA???? ora si data |
cred k daca am vazut bine in calendar .. pe data de 25 ale lunii acesteia .. pe la ora 8 cred .. la sala ...
e parcare nu are ce sa iti faca .. daca vine si ne ia cu puneti`va`n mishcare .. am incuiat frumushel mashina si am lasat`o acolo ...sa`mi suga shireturile .... |
ahahaa tare ... mi-a placut.
E bine ca poti sa te tocmesti cu ei si ii faci din vorbe, caci cunosc alte domenii de activitate unde nu ai ce sa comentezi - dar nu e cazul aici - Sper ca pe 25 sa fiu liber de la munca ca sa pot veni si eu. |
Re: Intalnirea membrilor 4tuning Constanta
vin si yo.....:).....
P.S. Kalvin...ai fost ieri cu fratemiu la targ auto ?.si-a gasit masina sau ceva... poate isi ia pana pe 1 aprilie...:)...dak nu ...vin cu tine.. |
Quote:
|
Naspersan sa nu avem loc noi la sala si merem in alta parte DACA E SA FIE ASEA ;)
|
Quote:
Nu am vazut nimic serios in tot oborul ala, erau citeva supernove obosite cu motoarele scurse de ziceai ca au fost in DTM. in rest mai nimic. |
am auzi ca ati vazut si niste mici la gratar..dar erau verzi si mov..:)) :)) :))
|
vezi sa nu iei fosta mea masina
|
Quote:
cauta pe net .. dar nu pe autovit .. cauta pe neogen etc sau mergi la agentzii auto dar si acoloe cu dus intors |
eu zic la intrare in mamaia la parcu lu mazare
|
In nici un caz ... daca vrei sa-ti iei masina calumea sa nu te duci in obor, acolo e bine sa mergi doar sa vezi care-i piatza scorurilor, cu toate ca si asta e putin cam denaturata ptr ca fiecare cere cat vrea pe kitch-ul lui.
|
prost e cine da nu cine cere .. stai calm .. k peste tot e la fel
|
Era unu in obor cu o masinutza obosita vai de mama ei la motor, in schimb arata binishor cica 37.000 km.
era lume ceva pe linga ea, cand a ridcat capota si am vazut ce motor are nu am putut sa ma abtin frate si i-am rupt gura .... azum ziceti voi ... e normal ca un motor renault de 1.4L sa arate tot scurs si vai de mama lui la numai 37.000 ???. Mi se facuse mie mila si i-am luat apararea :)) aaa, si mai cerea si o carutza de bani pe ea ... |
eu zic sa ia dricku meu !ce mai faceti voi baieti pe 25 martie acum e intalnirea ca am lipsit o perioada de pe forum!
|
Quote:
|
Astra din 2001 la 6500 de oiro ???? Sa imi zici si mie dc gasesti asa ceva.
|
sunt mah destule....chiar si passat 98...a gasit dar avea 120.000 km
|
Unde sunt mah destule Opel Astra din 2001 la 6500 de euro....in Germania poate...in Romania nici una care sa fie ok.... Si passat din 98 la 120.000 km...crezi ca sunt multi km? pai fa un calcul simplu 120.000 km in 8 ani inseamna 15.000 pe an... ceea ce este foarte putin....
|
plm..mah..el a gasit cateva astre..dar nu stie dak sunt ok..pe una vrea sa o duca intr-un service..sa vada dak e buna..un astra copupe..nu din ala bertone..
|
hmzzz daca gaseshti la banii aia e bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:29. |
- Copyright 2026 4Tuning