![]() |
Re: Need For Speed: Carbon
1 Attachment(s)
Ce caterinca... camion cu NOS :))
|
rosonic ai facut aia la challange series cu camionu ? ca eu la asta cu camionu nu ma descurc si la drifturi cu lambo
|
da l-am facut din prima... ii faci muci pe toti cu camionu :D
|
knd apar pozele pt concurs :???: :rolleyes2
|
Atat timp cat ai un volan...si unul profi...si aici ma refer la ceva jalnic pt Romania..adik nu Logitech Momo Racing,un birou bine facut,tare care sa reziste la socuri si un scaun pe masura in care sa fii relaxat va arat ca fac si eu peste 7 mil puncte!....Deci....tragetzi tare!
|
rosonic daca te uiti cu cateva pagini in urma io am facut acelasi lucru:)) ...ca bonus io am facut si drift cu jeepu de politie:P......SAC SAC SAC:P
|
a testat cineva pagani zonda sa vada ce nasol merge? :lol:
eu am facut cateva drifturi cu ea, si merge prost.. totusi evacuarea arata bine :) |
Voi cum facetri poze din joc ca eu am facut de multe ori peste 1 milion de pcte la drift si nu stiu cum fac poze. morghen, pregateste semnatura aia tare de tot.
|
Quote:
Dupaia de duci in pain si apesi CTRL+V. si o salvezi in format JPG. Sa nu o salvezi in BMP ca o vedem noi greu bafta. |
sau mult mai simplu...intrii pe https://reg.imageshack.us/content.php?page=quickshot si iei de acolo chestia aia.....
|
Quote:
Depinde cu ce sa obijnuit fiecare. |
Sau cu Fraps 2.0! Face si filme si poze! :)cel mai tare!
|
Quote:
|
RoSonic , nu face el direct captura , dar tu cand apesi Print Screen , calculatorul baga in clipboard poza facuta "ecranului" si tu in paint cand dai CTRL+V ( PASTE ) atunci el iti insereaza ce era in clipboard , adica poza "ecranului"
|
Si in windows paint poti face print...rosonic cred ca se referea la paintshop de la corel :oops: ...nu vreau sa fiu 100% offtopic deci va intreb:la cat la suta ati ajuns :lol:...
P.S.:Eu am terminat cariera si am sters jocu` deci luati-ma incet :D |
Multumesc pentru sfaturi am inteles. Sa fa fac niste capturi de print screnn acum.
|
eu sincer cu mana pe inima iti recomand imageshack tool (kestia aia postata de mine).......apasand doar 2 butoane iti si uploadeaza poza......deci cred ca este mult mai simplu...oricum, alegerea ta;)
|
bey...se mai fac pollurile de la screenshoturile din joc ?
|
dupa ce a pus toata lumea pozele. azi sau maine.
salut |
pozele sunt puse toate... si ma refer la cele care au venit pana pe 28 noiembrie inclusiv...
|
am dat drumul la votari... votati si alegeti castigatorii :D
|
UNDE AdiNX?
|
|
Cat de multa zarva a fost pentru jocul asta mah!! Mai mult ne-a tinut pana a aparut decat dupa! :) Oricum, eu inca tunez masini la My Cars numai ca sa ma desfat cu grafica!! :D
|
cum mai poti face bani dupa ce ai terminat cariera? adica ma refer la bani nu la prostiile alea de 500 cat iti dau pe o cursa deja terminata
|
poti scoate cate o mie daca faci curse in free roam cu lumea... doar trebuie sa gasesti un racer pe strada, si sa dai enter ca sa-l provoci la cursa.. de restu iti dai tu seama in joc
|
30 Attachment(s)
Cu masinile mele mai mult ca sigur ca .... castigam!
|
Tari masinile frate.;) :arrow:
|
Quote:
|
crys fara suparare dar niciuna nu-mi place ...mi se par F F F URATE..kitch repet fara suparare! dar daca asta e gustul tau asta e ...eu am alte gusturi.. tu ai mers pe ceva extrem,poate la un salon o astfel de masina ar atrage priviri si ar lasa multa lume uimita ca ai incercat ceva la limita dar unu care apreciaza lucru finutz calitate etc etc ar alege un tuning mai normal..parerea mea doar! :) ar fi trebuit sa te fi bagat in concurs chira eram curios ce voturi aveai
|
Si acuma ar trebui sa plang.... WAAAAAAAAAAAAAH :)!
Nu fratzilor nu ma supar deloc!N`am nici o idee!De ce nu m`am bagat la concurs?Pt ca am uitat.....!Lucrez...2 servicii,2 facultatzi pe cap...chiar regret ca nu m`am bagat!! Sunt adeptul jantelor vopsite....sunt innebunit! Cat despre concursurile internationale de tuning in NFS...le urmaresc inca de la NFS U 1.Nu m`am bagat dar sunt super tari....super tari!Am un amic care s`a bagat si`s si castigat ceva! Asta este....v`as provoca on line pe cei care`i tzine.....On line contra unui volan Logi G25 proaspat achizitzionat!Senzatia e maxima cu muscle cars!Iar la drift cu Tuner`s...e super! |
da asa e ...cu volan super...si eu am participat la nfsu2 cu unele masini chiar reuseam sa stau pe pozitii ...iar in ro la concurs aveam masini in primele 5 locuri de fiecare data pacat ca nu mai e ... in fien la o cursa conteaza altceva nu cum arata...dar aici era vorba de design iar gustu tau e opus fata de al meu :) se mai intampla
|
fratilor cum jucatzi cu camionu cu masinilea alea de pe strada?
|
cine ce a castigat la concursu de stylin`? :D
|
pai nush dar am vb cu cata...el e suparat rau si are si de ce mi-a explicat! deci ramanea ca ADI sa inchida sa anunte pe data stabilita... dar castigatorii se vad clar! la exotix:alfa la muscle:ultimul concurent tuner:clio portocaliu
|
mda... TuningBoy e suparat ca nu am apucat sa anunt castigatorii... de ce? pt ca a castigat 2 din 3 :lol:
deci... Castigatorii sunt: Tuner: TuningBoy - Renault Clio V6 Muscle: Bogdan C.E.T. - Chevrolet Camaro SS Exotic: TuningBoy - Alfa Romeo Brera |
haha nu sunt sup. dar ma uitam la regulament si faza ca nu mai stui unde aveam diferenta de un vot...deci trebuia cat mai rpd anuntat sa nu se mai voteze sa pierd :P
|
Felicitari castigatorilor si tuturor celor care au participat !!!
|
Quote:
ce mi se pare ciudat e ca au castigat ultimii de pe fiecare pagina :lol: bine ca nu l-am pus pe TuningBoy ultimu si la muscle, ca le castiga pe toate :D |
cei din urma vor fi cei dintai dupa cum spunea un mare om =)))
ps: imi pare rau ca 1 n=au fost mai multi si 2 n-am avut timp sa ma pregatesc cum as fi vrut,le-am facut in graba...tu adi stii ca te bagasem in mess sa te rog sa ma astepti ca nu imi mergea netu klumea :) oricum sa ne vedem la altele...poate ceva de craciun..dar un singur concurs si fiecare vine cu ce masina vrea |
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning