Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Need For Speed: Carbon (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/17306-need-for-speed-carbon.html)

RoSonic 28-11-06 19:01

Re: Need For Speed: Carbon

1 Attachment(s)
Ce caterinca... camion cu NOS :))

DyZ 28-11-06 19:20

rosonic ai facut aia la challange series cu camionu ? ca eu la asta cu camionu nu ma descurc si la drifturi cu lambo

RoSonic 28-11-06 19:35

da l-am facut din prima... ii faci muci pe toti cu camionu :D

N1ghtG3o 28-11-06 19:42

knd apar pozele pt concurs :???: :rolleyes2

CRyS` 28-11-06 20:24

Atat timp cat ai un volan...si unul profi...si aici ma refer la ceva jalnic pt Romania..adik nu Logitech Momo Racing,un birou bine facut,tare care sa reziste la socuri si un scaun pe masura in care sa fii relaxat va arat ca fac si eu peste 7 mil puncte!....Deci....tragetzi tare!

Trickz 29-11-06 10:35

rosonic daca te uiti cu cateva pagini in urma io am facut acelasi lucru:)) ...ca bonus io am facut si drift cu jeepu de politie:P......SAC SAC SAC:P

AdiNX 29-11-06 10:47

a testat cineva pagani zonda sa vada ce nasol merge? :lol:
eu am facut cateva drifturi cu ea, si merge prost.. totusi evacuarea arata bine :)

Fabulous 29-11-06 14:11

Voi cum facetri poze din joc ca eu am facut de multe ori peste 1 milion de pcte la drift si nu stiu cum fac poze. morghen, pregateste semnatura aia tare de tot.

Red_D()g 29-11-06 15:42

Quote:

Originally Posted by Fabulous (Post 641491)
Voi cum facetri poze din joc ca eu am facut de multe ori peste 1 milion de pcte la drift si nu stiu cum fac poze. morghen, pregateste semnatura aia tare de tot.

Man e un buton pe tastatura care se numeste print screen apesi pe el.
Dupaia de duci in pain si apesi CTRL+V.
si o salvezi in format JPG. Sa nu o salvezi in BMP ca o vedem noi greu
bafta.

Trickz 29-11-06 19:04

sau mult mai simplu...intrii pe https://reg.imageshack.us/content.php?page=quickshot si iei de acolo chestia aia.....

Red_D()g 29-11-06 20:28

Quote:

Originally Posted by Trickz (Post 641829)
sau mult mai simplu...intrii pe https://reg.imageshack.us/content.php?page=quickshot si iei de acolo chestia aia.....

man mie mi se pare mult mai usor cu paint.
Depinde cu ce sa obijnuit fiecare.

CRyS` 29-11-06 21:05

Sau cu Fraps 2.0! Face si filme si poze! :)cel mai tare!

RoSonic 29-11-06 22:37

Quote:

Originally Posted by Red_D()g (Post 641985)
man mie mi se pare mult mai usor cu paint.
Depinde cu ce sa obijnuit fiecare.

Despre ce paint vorbesti? Nu cred ca despre cel din windows... ca nu a auzit el de captura de ecran...

DaBotta 30-11-06 00:06

RoSonic , nu face el direct captura , dar tu cand apesi Print Screen , calculatorul baga in clipboard poza facuta "ecranului" si tu in paint cand dai CTRL+V ( PASTE ) atunci el iti insereaza ce era in clipboard , adica poza "ecranului"

Sl1V3R 30-11-06 08:47

Si in windows paint poti face print...rosonic cred ca se referea la paintshop de la corel :oops: ...nu vreau sa fiu 100% offtopic deci va intreb:la cat la suta ati ajuns :lol:...
P.S.:Eu am terminat cariera si am sters jocu` deci luati-ma incet :D

Fabulous 30-11-06 09:19

Multumesc pentru sfaturi am inteles. Sa fa fac niste capturi de print screnn acum.

Trickz 30-11-06 12:34

eu sincer cu mana pe inima iti recomand imageshack tool (kestia aia postata de mine).......apasand doar 2 butoane iti si uploadeaza poza......deci cred ca este mult mai simplu...oricum, alegerea ta;)

bogdan C.E.T. 30-11-06 15:10

bey...se mai fac pollurile de la screenshoturile din joc ?

cata_tm 30-11-06 15:41

dupa ce a pus toata lumea pozele. azi sau maine.

salut

AdiNX 30-11-06 18:32

pozele sunt puse toate... si ma refer la cele care au venit pana pe 28 noiembrie inclusiv...

AdiNX 30-11-06 20:16

am dat drumul la votari... votati si alegeti castigatorii :D

DaBotta 01-12-06 00:28

UNDE AdiNX?

AdiNX 01-12-06 08:14

TUNER: https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/26733-concurs-need-for-speed-carbon-tuner.html
MUSCLE: https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/26731-concurs-need-for-speed-carbon-muscle.html
EXOTIC: https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/26732-concurs-need-for-speed-carbon-exotic.html

oldtudorhand 05-12-06 16:51

Cat de multa zarva a fost pentru jocul asta mah!! Mai mult ne-a tinut pana a aparut decat dupa! :) Oricum, eu inca tunez masini la My Cars numai ca sa ma desfat cu grafica!! :D

RA_2fast4u 06-12-06 17:17

cum mai poti face bani dupa ce ai terminat cariera? adica ma refer la bani nu la prostiile alea de 500 cat iti dau pe o cursa deja terminata

AdiNX 06-12-06 23:02

poti scoate cate o mie daca faci curse in free roam cu lumea... doar trebuie sa gasesti un racer pe strada, si sa dai enter ca sa-l provoci la cursa.. de restu iti dai tu seama in joc

CRyS` 08-12-06 08:45

30 Attachment(s)
Cu masinile mele mai mult ca sigur ca .... castigam!

Red_D()g 08-12-06 13:31

Tari masinile frate.;) :arrow:

Reme 08-12-06 14:36

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 652728)
Cu masinile mele mai mult ca sigur ca .... castigam!

scuze ca intervin dar sa stii ca jantele vopsite cu crom dau mai bine pe masini. eu am participat la concursuri internationale si iti spun cam ce se practica...bafta oricum ca si kitt sunt misto ideile ;)

Eugen_TL 09-12-06 14:48

crys fara suparare dar niciuna nu-mi place ...mi se par F F F URATE..kitch repet fara suparare! dar daca asta e gustul tau asta e ...eu am alte gusturi.. tu ai mers pe ceva extrem,poate la un salon o astfel de masina ar atrage priviri si ar lasa multa lume uimita ca ai incercat ceva la limita dar unu care apreciaza lucru finutz calitate etc etc ar alege un tuning mai normal..parerea mea doar! :) ar fi trebuit sa te fi bagat in concurs chira eram curios ce voturi aveai

CRyS` 09-12-06 19:13

Si acuma ar trebui sa plang.... WAAAAAAAAAAAAAH :)!

Nu fratzilor nu ma supar deloc!N`am nici o idee!De ce nu m`am bagat la concurs?Pt ca am uitat.....!Lucrez...2 servicii,2 facultatzi pe cap...chiar regret ca nu m`am bagat!!

Sunt adeptul jantelor vopsite....sunt innebunit!

Cat despre concursurile internationale de tuning in NFS...le urmaresc inca de la NFS U 1.Nu m`am bagat dar sunt super tari....super tari!Am un amic care s`a bagat si`s si castigat ceva!

Asta este....v`as provoca on line pe cei care`i tzine.....On line contra unui volan Logi G25 proaspat achizitzionat!Senzatia e maxima cu muscle cars!Iar la drift cu Tuner`s...e super!

Eugen_TL 09-12-06 19:56

da asa e ...cu volan super...si eu am participat la nfsu2 cu unele masini chiar reuseam sa stau pe pozitii ...iar in ro la concurs aveam masini in primele 5 locuri de fiecare data pacat ca nu mai e ... in fien la o cursa conteaza altceva nu cum arata...dar aici era vorba de design iar gustu tau e opus fata de al meu :) se mai intampla

shaid-kid 10-12-06 02:03

fratilor cum jucatzi cu camionu cu masinilea alea de pe strada?

DyZ 13-12-06 15:51

cine ce a castigat la concursu de stylin`? :D

Eugen_TL 13-12-06 18:10

pai nush dar am vb cu cata...el e suparat rau si are si de ce mi-a explicat! deci ramanea ca ADI sa inchida sa anunte pe data stabilita... dar castigatorii se vad clar! la exotix:alfa la muscle:ultimul concurent tuner:clio portocaliu

AdiNX 14-12-06 09:26

mda... TuningBoy e suparat ca nu am apucat sa anunt castigatorii... de ce? pt ca a castigat 2 din 3 :lol:
deci...
Castigatorii sunt:
Tuner: TuningBoy - Renault Clio V6
Muscle: Bogdan C.E.T. - Chevrolet Camaro SS
Exotic: TuningBoy - Alfa Romeo Brera

Eugen_TL 14-12-06 12:07

haha nu sunt sup. dar ma uitam la regulament si faza ca nu mai stui unde aveam diferenta de un vot...deci trebuia cat mai rpd anuntat sa nu se mai voteze sa pierd :P

Sl1V3R 14-12-06 19:28

Felicitari castigatorilor si tuturor celor care au participat !!!

AdiNX 14-12-06 19:51

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
deci trebuia cat mai rpd anuntat sa nu se mai voteze sa pierd

pai... votarea s-a inchis automat pe 8 dec...
ce mi se pare ciudat e ca au castigat ultimii de pe fiecare pagina :lol: bine ca nu l-am pus pe TuningBoy ultimu si la muscle, ca le castiga pe toate :D

Eugen_TL 14-12-06 20:27

cei din urma vor fi cei dintai dupa cum spunea un mare om =)))

ps: imi pare rau ca 1 n=au fost mai multi si 2 n-am avut timp sa ma pregatesc cum as fi vrut,le-am facut in graba...tu adi stii ca te bagasem in mess sa te rog sa ma astepti ca nu imi mergea netu klumea :) oricum sa ne vedem la altele...poate ceva de craciun..dar un singur concurs si fiecare vine cu ce masina vrea

All times are GMT +2. The time now is 01:47.

- Copyright 2026 4Tuning