Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   Street Racing Squad (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/157694-street-racing-squad.html)

ald-ul 28-07-10 14:05

Re: Street Racing Squad

Quote:

Originally Posted by Vera.Tygrutza (Post 3548327)
cum ar fi raspunsuri din partea voastra vineri asa cum ai si zis...

adevarat vera nu vrem raspunsuri negative si chestii din astea poate vin sau nu stiu.

alex.p7m 28-07-10 14:27

vineri spunem da sau nu :) nu o dam ca o fi ca o pati :P eu ma refeream in afar de noi vera dak mai sunt si altii :)

Vera.Tygrutza 28-07-10 14:29

pai cred ca nu... care vrea sa se implice in ieseala asta sa ma anunte

ald-ul 28-07-10 14:31

Quote:

Originally Posted by Vera.Tygrutza (Post 3548389)
pai cred ca nu... care vrea sa se implice in ieseala asta sa ma anunte

eu vreau sa ma implic mai grav dar pune-ma in tema

Vera.Tygrutza 28-07-10 14:34

Fratilor ma declar mascota clubului :)))) toti aveti poze cu mn si masinile voastre afisate prin diferite locuri.... o s le postez cand le strang pe toate de la voi :))))

Vera.Tygrutza 28-07-10 18:12

10 Attachment(s)
Heeeeyyy uite ca pun eu cateva poze de duminica trecuta...green te asteptam cu restu

Vera.Tygrutza 28-07-10 18:14

Si app pt cine nu stie tiru era cu noi.. era Diciu la volan :)

TaZzY E30 28-07-10 18:16

pare mai mic Diciu la volan la magaoaia aia =))))

alex.p7m 28-07-10 18:22

ce tractorist :))) e grin

Vera.Tygrutza 28-07-10 18:24

2 Attachment(s)
green tractoris? :)) uite la mine aici tractorista inraita =))) :peace: :chainsaw:

Vera.Tygrutza 28-07-10 19:09

11 Attachment(s)
Poze la greu fratilor..am facut rost si de restu

Vera.Tygrutza 28-07-10 19:10

si faza tare uitati cine conducea coloana noastra =)))

Vera.Tygrutza 28-07-10 19:10

1 Attachment(s)
aaa??? cine mai e ca noi =))

Vera.Tygrutza 28-07-10 19:41

1 Attachment(s)
eu cu ochelarii lui Liviu ALD-ul si masina lui Leo sr =))))))))))))))))) v-am zis eu mascota

ald-ul 28-07-10 19:53

Quote:

Originally Posted by Vera.Tygrutza (Post 3549010)
eu cu ochelarii lui Liviu ALD-ul si masina lui Leo sr =))))))))))))))))) v-am zis eu mascota

cea mai adevarat fata si frumoasa si modesta o vrem integrata si in palasolar dak se poate

andyskn 28-07-10 22:05

Prea marfa frate...in primele poze zici ca eram off-road :)) oricum a fost prea tare si balaceala,dar dupa gratar nu prea a mai mers balaceala, cu burtzile pline :))...iar pentru duminica aceasta,daca are cine sa ma ia si pe mine in masina poti sa ma treci si pe mine pe lista,dar daca nu am cu cine sa vin...asta e,nu ma treci pe lista :( ...

alex.p7m 28-07-10 22:52

Quote:

Originally Posted by andyskn (Post 3549416)
Prea marfa frate...in primele poze zici ca eram off-road :)) oricum a fost prea tare si balaceala,dar dupa gratar nu prea a mai mers balaceala, cu burtzile pline :))...iar pentru duminica aceasta,daca are cine sa ma ia si pe mine in masina poti sa ma treci si pe mine pe lista,dar daca nu am cu cine sa vin...asta e,nu ma treci pe lista :( ...

facem cheta la gazolinol si merem :))

TaZzY E30 29-07-10 00:04

1 Attachment(s)
http://jet100.com/images/prezentare-dorna.pdf

Vera.Tygrutza 29-07-10 11:03

Quote:

Originally Posted by andyskn (Post 3549416)

Tu vi ca se gaseste loc stai linistit...o sa fim o gramada...deci te-am trecut pe lista...

ald-ul 29-07-10 11:09

Quote:

Originally Posted by Vera.Tygrutza (Post 3550313)
Tu vi ca se gaseste loc stai linistit...o sa fim o gramada...deci te-am trecut pe lista...

EU M-AI SUNT PE LISTA DRAGA MASCOTA MIK

Vera.Tygrutza 29-07-10 11:55

DECI DECLAR CA EU DE AZI NU MAI POSTEZ NIMIK PE FORUM DUPA UN MIK INCIDENT CU GREEN...AM MESS AM TEL VB ACOLO...V-AM PUPAT... RESPECT SRS

ald-ul 29-07-10 12:04

Quote:

Originally Posted by Vera.Tygrutza (Post 3550434)
DECI DECLAR CA EU DE AZI NU MAI POSTEZ NIMIK PE FORUM DUPA UN MIK INCIDENT CU GREEN...AM MESS AM TEL VB ACOLO...V-AM PUPAT... RESPECT SRS

si eu sunt de accord cu vere nu voi mai posta nimik pe forum k face green crize

Tank 29-07-10 12:08

va rog frumos..gata cu offtopicu ... si sper k nu aveti de gand sa va certati iar pe forum. daca aveti neintelegeri, rezolvatile pe mess sau la tel sau face 2 face. haideti aici sa vbim despre club. bafta SRS

bLoNduL 29-07-10 14:28

Propun sa legalizam clubu`, am idei, le`am spus doar lu tank si tazz, daca vreti vb cu ei pe tema asta :P bafta SRS

ald-ul 29-07-10 14:49

Quote:

Originally Posted by bLoNduL (Post 3550765)
Propun sa legalizam clubu`, am idei, le`am spus doar lu tank si tazz, daca vreti vb cu ei pe tema asta :P bafta SRS

SUNT DE ACORD CU BLONDU
DAR SINCER VREAU SA FIM CAT MAI UINITI NUK ACUM VA ROG ASA AJUNGEM SA NE DESTRAMAM CAT DE CURAND FRATE.

bLoNduL 29-07-10 15:07

Inca o propunere ar fi sa ne facem tricouri personalizate, dar sa votam culoarea tricoului etc... daca e sa facem si niste modele in ps, astept propuneri si modele, BAFTA SRS

Tank 29-07-10 15:09

despre legalizare am mai vbit la intruniri, iar despre tricouri..am mai vbit si despre asta :D. haideti cu propuneri sa vedem ce iese. bafta

Tank 29-07-10 15:11

ma gandeam pe spate sa scrie Street racing squad pe rotund..si in fata, in piept numele fiecaruia.. sau pe maneca

ionutz_njd 29-07-10 22:26

https://www.youtube.com/watch?v=N_ekQiDZDJ0 my car:P
bai nu va mai certati si alo u moderatorule sterge posturile ce nu-ti convin si nu mai fa asa urat
apropo in filmul cu srs apare bmw njd si masinuta aia nu mai e demult daca tot teai apucat sa faci filmul uitate si u ce masini mai sunt fara suparare :) chiar daca ai inceput sa il faci mai demult

Tank 29-07-10 23:31

2 Attachment(s)
in sfarsit am terminat cu ledurile pt comenzile de la ventilatie :D poze inainte si dupa

bLoNduL 30-07-10 03:20

eu ma gandeam sa scriem pe spate Street Racing Squad, numele nostru sau niku pe maneca, in fata pe piept sa fie bulina cu srs si tot in spate dar jos sa fie nr de matriculare la masina "individului", eventual si un sponsor :P dar nu stiu daca e posibil:P

LEO.SR 30-07-10 07:42

4 Attachment(s)
Simplu si la obiect pe spate STREET RACING SQUAD, pe pipt bulina si sub bulina la conducere sa scrie STAF, iar la ceilalti MEMBRU, sa scri numele este prea urat si aiurea sponsor, sponsorul se pune pe masina daca se gaseste nu pe tricou si be panouri publicitare la expozite

TaZzY E30 30-07-10 07:45

cum a zis blondu ar semana cu cele din MR(cu nick-ul pe maneca)
SRS mare pe spate si bulina in fata:D

ald-ul 30-07-10 08:47

Quote:

Originally Posted by LEO.SR (Post 3552216)
Simplu si la obiect pe spate STREET RACING SQUAD, pe pipt bulina si sub bulina la conducere sa scrie STAF, iar la ceilalti MEMBRU, sa scri numele este prea urat si aiurea sponsor, sponsorul se pune pe masina daca se gaseste nu pe tricou si be panouri publicitare la expozite

LEO ARE DREPTATE E MAI MISTO MAI CLEAN CU NUMELE CLUBULUI SI BULINA SI STAF SAU MEMBRU AL CLUBULUI E MULT MAI OK IDEEA LUI SI O SO SUSTIN SI EU. RESPECT SRS.

TaZzY E30 30-07-10 08:50

dragi fani SRS,diseara ,8 jumate,polivalenta
forzza SRS:D

ald-ul 30-07-10 09:42

Quote:

Originally Posted by TaZzY E30 (Post 3552331)
dragi fani SRS,diseara ,8 jumate,polivalenta
forzza SRS:D

prezenta obligatorie trebuie reamintit. Respect Srs.

blue macca 02-08-10 16:07

3 Attachment(s)
sper sa nu ma bag ca musca in lapte...
dar, recunoaste careva masinile astea ?

[scuze ca n.am reusit sa ajung duminica la 'miting']

liviu, daca toate merg bine ar trebui sa iti pregatesti masina, s.o clatesti macar :twisted:

bafta la toti si sper sa ne vedem curand !

Vera.Tygrutza 02-08-10 16:12

super marfa... asteapta si tigrutza o sedintza foto de genul ;;)

NXdev 02-08-10 19:20

Salut SRS..am pe acasa ceva folie pentru geamuri si n-am ce face cu ea..daca o doriti voi lasa-ti un msg si vedem cum facem.

ald-ul 02-08-10 21:16

Quote:

Originally Posted by blue macca (Post 3559291)
sper sa nu ma bag ca musca in lapte...
dar, recunoaste careva masinile astea ?

[scuze ca n.am reusit sa ajung duminica la 'miting']

liviu, daca toate merg bine ar trebui sa iti pregatesti masina, s.o clatesti macar :twisted:

bafta la toti si sper sa ne vedem curand !

sincer duminik seara
am spalat-o
si e curata
dar dak e special pentru o sedinta de desen o si putem cerui polisa sau orice alt tratament doresti k sa dea cat mai bine.

All times are GMT +2. The time now is 23:37.

- Copyright 2026 4Tuning