![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Foarte misto acest Camaro SS, recunosc ca-l prinde bine pe visiniu dar personal as alege versiunea albastra cum are radu_bv. O achizitie buna!
|
6 Attachment(s)
Eu am ales versiuna asta pentru ca acea imi parea ca duce mai mult spre racing. E loc si pt. ea pe raft :evil_laug , bani sa fie.
Pentru ca inca nu am facut poze la achizitiile mai noi, am zis sa va prezint si mini colectia mea de vw beetle la 1:24. Sunt machete fara pretentii, dar foarte simpatice. Alaturi de alte modele de vw beetle voi adauga si modele diferite de vw T1 si T2, la aceeasi scara. maisto - old beetle maisto old friends - old beetle maisto pro rodz - old beetle maisto - new beetle cabrio cararama - new beetle coupe |
Quote:
Broscuta Old Friends place mie cel mai tare. |
SUPERBE, cea old la fel zic si eu ciment:!::!::!:
|
hehe, dar ce avem noi aici. Da-mi voie sa-ti spun ca atunci cand eram mai mic, tata colectiona kraft bettle. la un moment dat aveam 3 in parcare si un Fiat 600. :D
Asadar, din atatea broscute, pot spune ca kraft bettle rosu este cel mai frumos. Atatea amintiri... frumos, foarte-foarte frumos. Poze as usual, de exceptie. |
Cu sau fara pretentii este un model care a facut istorie. Felicitari pentru ele , le sta tare bine impreuna ;).
|
Am vazut ca ai zis pe undeva ca ai o mini-colectie 1/24 de Beetle`uri. Cel Rat de la maisto Old Friends imi place cel mai mult. Oricum, toate sunt simpatice :-)
|
Superbă colecţia de Vw Beetle ! Le stă foarte bine împreună şi culorile te lasă fără cuvinte :D
|
15 Attachment(s)
X6M - Kyosho 1:18
O macheta realizata aproape ireprosabil. Interiorul este printre cele mai bune din clasa sa ... |
WOW...arata de zici ca e real, super bine realizata macheta, iar fotografiile sunt foarte bine facute:!::!::!:
Felicitari pentru aceasta frumusete |
Foarte bine arata! Imi plac pozele, dar si nivelul de detaliu:D
M-ai cam convins si pe mine sa-l iau intr-un viitor apropiat. |
Arata super bine macheta. E foarte frumoasa. Dar eu am o parerea proasta despre X6M...dintre toate M-urile, X6M asta arata poate cel mai urat:sad:
Nu stiu... parca nu-l prinde bine kitul asta M pe X6. Imi place mai mult varianta simpla. Dar ca realizare este fenomenala:lol: |
Foarte faine machete ai prezentat in ultimul timp. Imi place mult colectia VW Beetle, astept sa vad si T-urile. Tare de tot BMW-ul. Felicitari din nou.
|
As fi zis mai multe despre macheta asta, ca merita laude pentru cat de frumoasa e, dar oboseala nu ma lasa :sad: Tot ce pot zice acum ca e o macheta superba, ca ti-ai dat silinta pentru poze (au iesit foarte frumoase) si ca e o achizitie foarte buna !
|
Ce bine îi stă pe roşu :D Frumoase poze , frumoasă macheta ! :D
|
o macheta care din poze pare absolut impecabila! Pozele sunt la mare-mare inaltime. Ca de obicei, esti tare!
|
Quote:
ps: la x6 de senzatie mi se par pragurile care la x6m sunt simple.8) in schimb ai dreptate la interior, peste x6 mult !! |
18 Attachment(s)
GMC Snow Plot - Highway61 1:16
Macheta are dimensiuni impresionante si desi este unpic mai mare (1:16), diferenta de scara nu este notabila. Remorca spate se poate ridica tragand de o maneta din interior, iar mai apoi se poate goli tragand de o alta maneta aflata in exterior. Se deschid usile si capota, iar plugul se poate ridica. Atat plugul cat si remorca au telescoape de sustinere reale si functionale. Plugul este construit integral din metal si este impresionant, iar remorca este de plastic. ps: unele parti se adauga ulterior si trebuie fixate, astfel ca in unele poze se pot vedea unpic miscate ... :) |
Foarte foarte tare şi ca deobicei pozele excelente !!! Bravo :D
|
3 Attachment(s)
Am pus si cateva poze comparative cu un pontica GTO - Highway61, la scara 1:18. Dupa cum ziceam, diferenta de scara e neglijabila ...
ps: pana in sezonul adecvat am zis sa fac niste poze in "studio". |
Este de nota 20 macheta, felicitari pentru ea, e superba si mareee:!::!::!:
|
Bestial X6-le M..sa il stapanesti sanatos nu ca celelalte nu ar fi...succes
|
Quote:
|
Quote:
Mi se pare cea mai tare macheta de pe forum...serios...cea mai mare, deosebita si e o macheta pe care cred ca oricine si-ar dori sa o aiba:lol: Felicitari:!: |
Mereu ne surprinzi cu ceva exclusivist, ceva de top.
Nu am vazut inca la nimeni o astfel de macheta, cum nu am vazut nici un dric. Cu ajutorul tau, vedem si noi astfel de machete frumoase si mai aparte. Camionul este minunat, o decizie buna de a-l achizitiona, detalii excelente. Un adevarat colectionar, meriti sa fi apreciat la maxim cum sunt convins ca esti! |
Cea mai frumoasa si originala macheta de pe forum.
|
Asa ceva n-am mai vazut pana acum :shock: Superb !
|
Superba :shock: , chiar ca nu am mai vazut asa ceva !
|
Ce monstru!:D
|
wow...big stuff....:shock:
|
2 Attachment(s)
Multumesc de aprecieri.
Pana una alta ... am mai achizitionat un Hummer H2 - Highway61. Este cel produs in prima generatie si care arata ceva mai bine. Urmeaza o sesiune foto cu cele 2 modele de hummer cat de curand. ps: este cel galben, din partea dreapta. |
Cred ca se lasa cu poze superbe aici...
Frumos acest monstru:!::!::!: |
Misto, hai cu prezentarile.
|
X6 M - pe lista mea (de asteptare) :D
|
1 Attachment(s)
Ultimele 2 de pe lista noilor veniti ...
ps: figurina este norev, la scara 1:18 si este luata in avans pentru o masina de pompieri ce urmeaza sa o cumpar. |
Superba divizia si figurina, astept prezentarea lor:!:
|
Superb camionul pentru zapada, de abea astept sa-l vad pe cel de pompieri. Foarte tari BMW-urile.
|
Superbe noile achiziţii :D Deabea aştept prezentarea lor :D
|
Slabe.......slabe achizitii:-P GLUMEAM... foarte misto;)
|
hummer,BMW...numai achizitii faine...e fain tare bmw-ul cu decaluri
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:02. |
- Copyright 2026 4Tuning