![]() |
ce merita fraierul ala acum dupa parerea voastra ?
|
Re:
Quote:
|
sa va dau informatii mai bune :twisted: el a trimis filmu , cu ala care filma care ii era prieten! 8) asta k sa stitzi! si carnetu chiar dak il ia , il da inapoi iti zic io!
|
Eram sigur ca daca ii ia carnetu il da inapoi ...dar nu cred ca e bine sa se mai laude asa la tv....mie unu imi place cand vad deatsea la tv.....
Nush daca o s ii mearga mult timp asa...o data si o data tot se parleste |
Din cate stiu eu era DSD
|
hahah daca ii trimit un film cu mine cand faceam aas cu bicicleta ce o sa`mi faca .. o sa`mi ia lantzu de la bicicleta ??
|
O sa alerge cu bicicletele de politzie dupa tine......ca doar au si ei......
urmarire ca in filme...am vazut ca au si girofare :D :D |
ai grija k serios le-au dat la gabori si biciclete de anu trecut! am vz la tv pe bune :twisted:
|
eu m-am plimbat cu bicicleta dinasta...ca are tata un preten aici in palas la sectzia 4...
|
Re:
Quote:
sa dam la antena 1 ;)) |
zzerro .. mai traieshti frate .. n`ai mai dat p la sala nimik .... da un semn de viazta :))
|
Pai ce sa faca un gabor cu bicicleta mah............Daca mar fi alergat vreunu nu ar fi avut nici o sansa..pai imi bateam joc de el :peace:
Io zic ca lea dat degeaba bicicletele |
Si totusi daca eu fac ceva in curte la mine,un burn de exemplu, nu pe drumurile publice, si dau la tv...pot pati ceva? cred ca nu.
|
sau daca fac ceva in parcare la Metro...dau o naveta de bere la paznic si intru pe acolo si ma invart pana ma plitisesc...pot pati ceva referitor la politie?
|
Re:
Quote:
|
daca ai face asa ceva nu ar mai face ei reportaj si nu ar mai da la tv k nu ar fii interesant pt ei! filmari de genu gasesti peste tot pe net dar ei nu le difuzeaza decat pe alea in plin trafic sau care se fac ilegal prin oras noaptea sau etc! pentru ca asa iti dai seama ca toate filmuletele care se fac zilnic cu masinile s-ar umple stirile peste tot numa cu masini , si ar inebuni andreea esca :twisted: :twisted:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
nush daca ati observat dar .... igp Constantza s`a pus pe centuri ... filtre mai peste tot in orash si amenzi grupa mare ...
|
e nu stiu ce actiune mah pama in iulie paraca ...ceva de prvenirea accidentelor plm...
|
Re:
Quote:
|
Vor sa ne punem centurile acum.... Nu ii mai intereseaza cu ce viteza mergem... :lol: :lol: :lol: asa ca eu zic ca e bine..... :lol: :lol:
|
bha care jucati lfs....si aveti jocu pe cd...faceti o fapta buna si datimil si mie/ Live For Speed
10x |
cauta pe odc ca eu l-am gasit
|
Re:
Quote:
|
acum 20 min erau pe lapusneanu la tomis 3 acolo opreau masinile
|
Re:
Quote:
|
acum o sa opreasca f multi! e grav datorita tampitilor din mass media care au difuzat astazi niste porcarii la tv pt care o sa opreasca tot ce prind!
|
la mine gaborii stau ca sa ii prinda pe aia care traverseaza starda ILEGAL :shock: :lol: :lol: ....adik pe bulevardu 1 decembrie...aveti grija cum traversati ca se dau amenzi.. :) .....politie..am vazut astazi si la vapor..la iesire din cta.... :roll:
|
dak fug ce o sa se intample :?: :?: :?: :?: cand zik fug fug nu ma jok ca doar am fugit toata copilaria ... :?: :?:
|
peter@ ia dat amenda lu mama lu un prieten deal meu...ca traversat neregulamentar...25Ron :P pana la urma ia dat 28Ron ca nu a prezentat actele din prima si sa luat in gura cu ei :lol: :lol:
|
heheh...vorba lu lolek...fug de ei.dai in plm..ce-o sa faca..o sa ma dea prin intepol ?? :lol: :lol:
|
nu-s bune eroismele astea! pe jos mai scapi , dar nu intotdeauna 8) asa k pt 250.000 stai mai bine locului! cu masina sa fugi nu mai zic , in constanta va zic eu avem f multa politie rutiera! dupa bucuresti suntem full de gabori! asa k pastratzi legal lucrurile parerea mea! indiferent de pieton sau sofer , pt k acum s-au pus pe treaba politistii rau de tot si asta numai datorita k se prezinta fel si fel de porcarii la televizor care le strica lor imaginea , pentru televiziunea ne lauda pe noi (IN UNELE CAZURI), dar pe ei ii critica ca nu isi fac treaba! de-asta dupa faza de azi la televizor vor sa isi repare greselile k sa nu mai fie comentarii si etc in mass media! Nu moare nimeni dak o pastreaza legal!
Respect! |
eu ma refeream ca pieton ... cu masina nu ms nici nu am dc sa fug ... ca pieton mai vdm am ceva ani in spate de atletism :D ... eu respect regulile trec pe la trecere dar cand vad cate unu ca nu imi da prioritate si el trece peste toti sa ma calce cum naibii sa ma mai duc la trecere o iau prin alta parte cand e strada libera si trec linistit :wink:
|
Re:
Quote:
|
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
doar sex instructor .. mah sunt deacord cu purtatu centurii serios .. dar la noi \" cultul \" centuri e putin deplasat .. adik daca o portzi esti fraier .. ceva de genua la ... |
Re:
Quote:
|
vezi cine stie! bv most_wanted! mai mult ma intereseaza de banii aia 250.000 sa ma duc la 5 sucuri cu amenda pusa , decat sa nu ma duc la nici unu k mi`au luat gaborii banii si dupaia tot cu centura pusa ma duc ca sa nu-mi iau alta amenda! cand stii ca e perioada naspa ... pune centura iti zic eu , mai ales acuma!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:55. |
- Copyright 2026 4Tuning