Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/15561-dacia-loco-sticla-69-tau.html)

RAZvan15 06-09-06 12:56

Re: Dacia Loco Pe Sticla.....B -69-T A U

Cu masina asta merge decat la concursuri , prezentari etc.. deci sunt sanse mai putine sa o loveasca.... dar totusi.. fara asigurare e destul de riscant..

Slim29 07-09-06 14:16

Quote:

Originally Posted by Razvan_Still (Post 545265)
Cu masina asta merge decat la concursuri , prezentari etc.. deci sunt sanse mai putine sa o loveasca.... dar totusi.. fara asigurare e destul de riscant..

e putin lovita la stopu dr din .. c ai facu akolo taule???

B-69-TAU 07-09-06 16:46

am avut masina parcata in fata unui magazin si cand am iesit afara imi spunea un mos ca tocmai mi-a agatat masina un iveco.... a fugit dupa el sa ii iau numaru dar de pomana ca nu l-am mai gasit....
pui mei acum tre sa o vopsesc iar pe spate.... bine ca nu-i nimic grav...

B-64-MVP 07-09-06 20:13

invidiosi Tau-le ce sa le faci, invidiosi !!!

Slim29 08-09-06 18:18

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU (Post 546670)
am avut masina parcata in fata unui magazin si cand am iesit afara imi spunea un mos ca tocmai mi-a agatat masina un iveco.... a fugit dupa el sa ii iau numaru dar de pomana ca nu l-am mai gasit....
pui mei acum tre sa o vopsesc iar pe spate.... bine ca nu-i nimic grav...

merita batuti astia vad ca omu a investit o groaza de bani si ei tot la fel.. morti lor...ce sa le faci ...

aleks 13-09-06 14:27

Quote:

Originally Posted by slim4r5 (Post 547916)
merita batuti astia vad ca omu a investit o groaza de bani si ei tot la fel.. morti lor...ce sa le faci ...

neplacuta situatia, dar iti dai seama ca nu a facut-o cu intentie...
desigur, e greseala lui ca a plecat...

SirNenea 13-09-06 17:57

Quote:

Originally Posted by slim4r5 (Post 547916)

mie unu mi se pare ca ai cam luat foc degeaba daca ai fi si u sofer si mai ales daca ai conduce o masina mare ai vedea ca nu e chiar asa de usor sa o intorci poate ca nici nu sia dat seama omu

ncs_balauru 03-10-06 01:07

taule cu panourile de usi nici o veste?
sunt tare curios

axxro 03-10-06 22:57

vad ca nu mai apare nimic.probabil linistea dinaintea furtunii ;)

B-69-TAU 04-10-06 17:43

Quote:

Originally Posted by axxro (Post 573870)
vad ca nu mai apare nimic.probabil linistea dinaintea furtunii ;)

:lol::lol:
stii tu ceva....;)
momentan am masina cat de cat stok, am scos barile, oglinzile, jantele... tre sa fac i.t.p-ul si nu am ce face....
urmeza antifonerea porbagajului zdravan.... o sa vine ceva putin mai periculos in porbagaj
tre sa ma ocup de plafon ca o sa montez un ps2 pe plafon...:D
am in lucru o consola din bord pana in spate a bancheta, si un aerograf intre stopuri.... sper sa fie gata luna asta ledurile din stopuri...
si neaparat barile modificate sa nu mai vad denivelari.....
.... asa ca am de lucru ceva..... :lol:
bafta .......

axxro 04-10-06 19:36

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU (Post 574642)
:lol::lol:
stii tu ceva....;)
momentan am masina cat de cat stok, am scos barile, oglinzile, jantele... tre sa fac i.t.p-ul si nu am ce face....
urmeza antifonerea porbagajului zdravan.... o sa vine ceva putin mai periculos in porbagaj
tre sa ma ocup de plafon ca o sa montez un ps2 pe plafon...:D
am in lucru o consola din bord pana in spate a bancheta, si un aerograf intre stopuri.... sper sa fie gata luna asta ledurile din stopuri...
si neaparat barile modificate sa nu mai vad denivelari.....
.... asa ca am de lucru ceva..... :lol:
bafta .......

deci banuiam eu bine :D. spor la lucru si dabia astept sa vad rezultatele. modifici ceva la spoilere sau numa vrei sa scoti denivelarile?

B-69-TAU 05-10-06 00:43

as modifica putin spoilerul pe spate dar nu stiu cum.... daca are cineva vreo idee mareata......

axxro 05-10-06 17:55

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU (Post 575228)
as modifica putin spoilerul pe spate dar nu stiu cum.... daca are cineva vreo idee mareata......

pai daca faci un paintjob intre stopuri inseamna ca numarul o sal pui in spoiler, nu? ar fi frumos sa fie intro parte nu pe mijloc, intro "scobitura"-nu stiu cum sai zic altcumva-, unde o sai pui probabil si iluminare din spoiler.eu zic ca nu prea ai avea altceva ce sai faci pe spate ca sa nu o incarci, oricum baietii se pricep la VT si sigur ajuta cu idei, nu?

Gabriel_xenon 05-10-06 19:29

TAU-le am si io o intrebare
ai probleme mari cu gropile??
imi place la nebunie masina ta si caut sa imi fac si eu un kit asemanator pt masina mea...insa marea mea dilema este cu gropile...

B-69-TAU 06-10-06 00:10

Quote:

Originally Posted by Gabriel_xenon (Post 576091)
TAU-le am si io o intrebare
ai probleme mari cu gropile??
imi place la nebunie masina ta si caut sa imi fac si eu un kit asemanator pt masina mea...insa marea mea dilema este cu gropile...

iti dai seama ca am anumite trasee prin bucuresti.... adica sunt potrtiuni unde chiar nu pot circula, asta e... avantaje si dezavantaje... eu as mai cobori putin masina dar chiar nu mai pot.....

DVDValy 06-10-06 02:19

am si eu o intrebare cand bem o bere :lol:, ca frate toata lumea aicea e interesat numai sa copieze de la tine

WGF 06-10-06 12:38

1 Attachment(s)
Uite TAU am incercat yo cv..............sper sa iti placa

B-69-TAU 06-10-06 23:46

da e dragutz dar ma gandeam sa-i fac spoilerul de pe spate mai drept si ceva mai coborat.....inca ma gandesc cum va arata..., daca are cineva o idee buna sa faca un vt si ii promit o plimbare cu tau cand termin bara!;)

George_P. 06-10-06 23:55

TAU-le,unde ai pocnit-o ma in spate ??

De cand am vazut am vrut sa te intreb,dar am omis.

:-)

SirNenea 06-10-06 23:56

citeste si u cu o pagina sau doua in urma si o sa vezi

B-69-TAU 07-10-06 00:00

am uitat sa mentionez ca numarul i-l voi integra in bara, o sa fac o scobitura pe forma numarului....
play station 2 este pregatit de montat pe plafon :lol::lol::lol::lol:
drive,muzik,play..... abia astept:rolleyes2

Barum 07-10-06 00:04

sa vedem taule poate putem rezolva cerintza spoilarului ;)

Panacota 07-10-06 01:12

1 Attachment(s)
Man eu o sa mai incerc o varianta dak nu iti place asta...
P.S. e facuta in graba:P

Gabi 07-10-06 03:01

3 Attachment(s)
Viziunea mea (matinala) asupra masinii :)

iasi_drifter 07-10-06 13:25

2 Attachment(s)
nice & simple

Trickz 07-10-06 23:08

2 Attachment(s)
ma inscriu si io la concursul pt o plimbare cu masina:D

sinucigashu 07-10-06 23:12

;) niceeee!!merge!!k nu e tot masina?

Al3xius 08-10-06 12:37

Gabi sper ca nu te superi dar am modificat un pic poza facuta de tine ca sa nu mai stau sa mut eu toba in partea cealalta :P :D

M-am gandit ca ar merge tot ceva "clean" si asta a iesit ..nu prea ma pricep la vt..:( (ramane sa pui tu numarul unde vrei).

https://img183.imageshack.us/img183/8...9taunl3.th.jpg

iasi_drifter 08-10-06 16:01

si eu pe a lui WGF :D

Gabi 08-10-06 16:27

Quote:

Originally Posted by Al3xius (Post 578961)
Gabi sper ca nu te superi dar am modificat un pic poza facuta de tine ca sa nu mai stau sa mut eu toba in partea cealalta :P :D

M-am gandit ca ar merge tot ceva "clean" si asta a iesit ..nu prea ma pricep la vt..:( (ramane sa pui tu numarul unde vrei).

Nu ma supar putza, stai linistit! :wink:

eu 09-10-06 00:02

Re: Prima Dacie berlina modificata din Romania intr-un videoclip - B-69-TAU

Sunt cativa care ii spuneti sa isi puna Lambo.Sa stiti ca nu se poate din cauza "streasinei" negre de deasupra portierei pe care se prinde porbagajul,dar si datorita faptului ca portiera la dacie "intra innauntru".Am studiat si eu problema, dar m-am lasat pagubas. Singura sansa e sa faca portierele sa se deschida gen fluture. In fine. Daca nu m-am exprimat corect, maine revin cu o poza si va explic.

quick_5hifter 09-10-06 01:09

@ eu: ai perfecta dreptate, este aproape imposibil, doar ca mai e o mica varianta - stii ca la mecanismul lambo, usa iese mai intai pe orizontala cativa centimetri, si abia apoi incepe sa urce....ei bine, daca s-ar putea face in asa fel incat sa iasa mai mult usa pe orizontala, si abia apoi sa urce, eu zic ca s-ar putea....dar oricum e foarte greu de realizat (si stai linistit, te-ai exprimat corect si lumea intelege ce-ai vrut sa zici ;)

in schimb la usi tip "fluture", cadrul geamului sigur nu suporta greutatea intregii usi, crede-ma...am vazut o dacie sparta in felul asta: i-au indoit partea de sus a usii, dupa ce au spart geamul (n-am inteles de ce au mai indoit, dar in fine.....)

@ dsign: a iesit de milioane bordul! sunt mandru sa spun ca tot la voi l-am facut si eu :D

Bik3rBoy 15-10-06 16:03

Re: Dacia Loco pe sticla... B-69-TAU

eu zic ca ar fi ceva sa o faci in genul cu a facut trickz, inclusiv cu eleronu ala :D Bafta

B-69-TAU 15-10-06 23:24

Quote:

Originally Posted by Bik3rBoy (Post 586482)
eu zic ca ar fi ceva sa o faci in genul cu a facut trickz, inclusiv cu eleronu ala :D Bafta

niciodata nu va avea tau eleron atata timp cat este masina mea! rostul lui? kitch....

mihai88 15-10-06 23:42

acum am vazut si io pozele de la pagina anterioara si vroiam sa spun ca eleronu o sa strice tot aspectu masinii....da vad ca mi-ai luato inainte

nice......

Finn 16-10-06 09:02

Quote:

@ dsign: a iesit de milioane bordul! sunt mandru sa spun ca tot la voi l-am facut si eu :D
poti sa explici si pt. profani ce ai schimbat/adaugat sa-l aduci in forma asta? sau e secret profesional? :rolleyes2

Finn 16-10-06 09:09

aa si fiindca tot e primul meu post aici, felicitari tau si cei care ati lucrat la ea pt ce ati facut, e cea mai reusita dacie pe care am vazut-o pana acum... dk ii faci si interiorul (k in afara de bord am vaz ca nu ai dat detalii) e super ok. eu sunt la inceput, sper sa reusesc ceva asemanator :-)

p.s. sorry, au trecut cele 5 min si nu am putut edita mesajul anterior

axxro 16-10-06 16:01

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU (Post 586937)
niciodata nu va avea tau eleron atata timp cat este masina mea! rostul lui? kitch....

de aia esti respectat. "suferi" de bun gust. nici un eleron nu da bine pe berlina, se stie asta.

Bik3rBoy 16-10-06 18:40

okok ... dar oricum bara aia merge...mie cel putin imi place

Most_Wanted 16-10-06 21:46

poate ca eun eleron mic ...finutz .....ar da bine pe ea

All times are GMT +2. The time now is 16:53.

- Copyright 2026 4Tuning