Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa agati o fata ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1546-agati.html)

Mustang 18-10-06 10:10

Re: Cum sa agati o fata..

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 587578)
dak vrei sa agati o femeie, fii indiferent, asta tine cel mai bine.. fa-ti simtita prezenta ( nu fi tzaran, nu fa ca toate animalele junglei, nu turna berea pe ea, nu fa concurs de scuipat la distanta fix in fatza ei, pt k te va remarca, dar ai face bine sa nu speri la mai mult de o privire in scarba ), deci cum spuneam, fa-ti simtita prezenta, fii BAIAT FIN, si fa-te ca nu ai observat ca e prin zona, dar nu la modul ostentativ...
dak semnalele ei ( priviri, dak esti norocos tare in ziua aia atingeri k din greseala, etc ) par a fi pozitive, si te privesc direct, ai castigat partida, fa in asa fel incat sa intri firesc si natural in vorba cu ea, si numarul ei de telefon, de pantof, sau de cupa la sutien vor ajunge in baza ta de date ;)
la mine functioneaza fara probleme, de vreo 10 ani asa :p :p :p

ar trebui sa scrii o carte :lol:
sa mor yo de n-ai facut o descriere GEN ... "Agatatu' pentru to(n)ti"

si ca sa nu fiu total offtopic ...
daca te remarca ... si intri in vba cu ea ... si vezi ca incearca sa te tina pe jar ... apelezi la alta metoda ...

Daca tot vezi ca incearca sa faca "misto" de tine (o mai repet) ... ii faci un compliment - 2 intr-o zi, a treia zi daca e cu o amica, te duci la ele si o intrebi pe tipa in cauza : "draga dar dc nu imi spui cine este prietena ta ? ca e frumusica ..."

sa vezi tu ce repede devine botoasa :), a doua zi iar o pupi in fund pe tipa care te intereseaza ... iar faci asa ... dar o sa o ambitioneze ... si o sa puna intrebarea : ori cu mine ... ori cu ea ... si gata ... s-a dat pe brazda ...
la mine asa a mers de multe ori ... vb lui aleks ... de vreo 1-2 ani asa :)

aleks 18-10-06 11:05

ms mustangu tatii, ms frumos :D
asta cu "cine e prietena ta" e tare, dar tre' sa ai cojones, if u know what i mean :D
tre' sa te cam bazezi pe tine ;)

Mustang 18-10-06 11:07

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 589624)
ms mustangu tatii, ms frumos :D
asta cu "cine e prietena ta" e tare, dar tre' sa ai cojones, if u know what i mean :D
tre' sa te cam bazezi pe tine ;)

faza aia tine daca nu si faci tampenia de a te da la PROPRIU la gagica respectiva ... ai facut chestia asta ... te-ai lins pe bot :)

aleks 18-10-06 11:19

da, in perioada in care esti ink pe lista de asteptare la asta, k dak te-ai bagat prea tare in seama si dupa aia manifesti interes fatza de prietena ei ai pus-o :D

unu rau 21-10-06 23:59

salut.. ma am si eu un feld e problem a.. am intalniut o fata pe mess acum vreo sapt .. am vb la telefon ..neam intalnit .. and shit .. .. la sf cand sa dau sa plec .. imi zce cas dragutz si restu ca ma palce .. zic si eu la fel ... am continuat sa vb asa toata sapt .. ba la tel ba pe mess... sim arunca ieri o chiftea.. ca ea mai tii mutl la fostu ei priten de care sa despartit in urma cu 2 luni ... si ca nu vera sa ma minta.. ca sa mai treca timps a ne cunasotem mai bine si duapai sa avem ceva.. acum a... io nu stiu ce sa fac .. la cum arata ea .. poatesi da ala seama cea pierduit si se impaca si atept la prostu .. mi e ca daca insist .. sa nu zica cas disperat.. vreo parere ceva .. ...

DolusD 22-10-06 00:57

Incearca sa afli d c sa certat cu el ca sa stii daca e vreo sansa sa se impace cu el , daca s-au certat dintr-un motiv prostesc sunt cele mai mari sanse sa se impace dar daca a ranit0o rau de tot nu o sa se mai impace cu el , explicai ca o potzi ajuta tu sa treaca peste moment si vezi ce zice sau mai bine o intrebi pe mess (ca fatza in fatza poate nu are tupeu) daca chiar vrea sa se combine cu tine sau nu sau macar daca te place si vezi ce zice ca nu are rost sa astepti apwlea si ea defapt sa nu te placa sau chestii de astea ! multa bafta ! respect !

dexter_20 22-10-06 10:53

O parere.....? Fuck it! Fate ca pari indiferent. E cel mai bine. Poate ca ea testeaza terenul inainte de a actiona, poate ca vrea sa il faca gelos pe ex...cine stie? Dar cum a zis si Dolus....e bine sa te interesezi de ea putin sa vezi cu cine ai de-a face ca poate afara e vopsit gardul si inauntru leopardul.

dmn 22-10-06 11:47

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 594289)
O parere.....? Fuck it! Fate ca pari indiferent. E cel mai bine. Poate ca ea testeaza terenul inainte de a actiona, poate ca vrea sa il faca gelos pe ex...cine stie? Dar cum a zis si Dolus....e bine sa te interesezi de ea putin sa vezi cu cine ai de-a face ca poate afara e vopsit gardul si inauntru leopardul.

asa zic si eu! tu nu prea ai ce face in situatia asta decat sa stai sa astepti...
totusi e bine sa-i dai de inteles ca ai fi dispus sa te combini cu ea... si dupa aia... ea alege...

DolusD 22-10-06 15:58

Multa bafta , tzin pumnii ! sa ne zici ce ai rezolvat !

unu rau 22-10-06 21:37

da... am vb cu ea cam acelasi lucru .. ca sa astept eu .. motiv ca sau despartit .. cica nu se mai intelegeau .., nu se potriveau .dar nu stiu cum mai tii la cineva cu care nu te potrivesti dupa 2 luni ... si cam acelasi lucru ca ea e sincera si nu vera sa ma minta ..si la momentu potrivit ..oo sa fim impreuna....am dat de dispus ca vreau sa ma combin cu ea .. stie asta .. acum asa astept .. :) .. zice ca ma place si restu dar ca inca mai tine la ala ...

unu rau 22-10-06 22:26

nici nu mai stiu ce sa fac exat =))

dexter_20 22-10-06 22:35

Ai grija cu chestiile astea. Sa nu fie ceva de genu "lasa ca imi gasesc altul doar ca sa ma razbun pe el"...

DolusD 23-10-06 22:14

poate are fata alt pretendent si tu esti de rezerva in caz ca nu ii reuseste cu el , sper sa nu fie asa ! multa bafta ! respect !

unu rau 24-10-06 22:23

si eu sper .. dar nu mai cred nimika.. pur si simplu las asa sa vad ceo fi .. . mie cel putin numi place sa insist ca nebunu .. :P

aleks 29-10-06 03:20

t faci d kko dak insisti prea mult, pari disperat, vorba ta
dar nici nu te fa k ai uitat-o te sterge din lista, k cereri sunt multe, dak spui k arata BINE...

DolusD 29-10-06 10:48

Pai normal k nu e bine sa o uitzi de tot k sare la urmatorul , prezinta interes fatza de ea si asteapta , k si daca insisti nu e bine pt ca te ia de lake si e rau , acu lasa totu` la atitudinea ei !

Trixi 29-10-06 11:51

pai normal k trebuia sa zici si u exact ce a zis aleks,k p tine te credem,si p el nu....:D :D :D

DolusD 29-10-06 13:46

mai trixi vad k pe fiecare topic te tot iei de mine , termina pls k nu vreau sa ma cert cu nimeni , incerk sa fiu baietzash cu toata lumea (mai am si yo scaparile mele ) si la urma urmei l-am aprobat pe aleks dar daca tzie itzi face placere sa te iai de mine e totul OK !

unu rau 29-10-06 19:01

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 602874)
Pai normal k nu e bine sa o uitzi de tot k sare la urmatorul , prezinta interes fatza de ea si asteapta , k si daca insisti nu e bine pt ca te ia de lake si e rau , acu lasa totu` la atitudinea ei !

atitudinea ei pute .. am facut ceai zis ... acu astept =)),,, in rest e bine

DolusD 29-10-06 20:57

tzin pumni ! bafta !

DONU' 30-10-06 02:38

Bai nene, daca iti place, bagi putzina vrajeala acolo, si daca vezi ca merge treaba actionezi mai departe, nu astepti raspuns din partea ei, ca poti sa astepti mult si bine. Adica azi ai cunoscut-o, ati iesit la un suc, cafea, bere ma rog..., bagi vrajeala si a doua zi te comporti cu ea ca si cum ai sti-o de-o viata ;), si din gluma-n gluma, din vorba-n vorba o dai in serios, ii spui ce vrei de la ea si gata. Ca sa nu pierzi timpul aiurea cu ea, nici ea cu tine. Daca merge, bine, daca nu, asta e, cautzi mai departe.

GABBY_ 30-10-06 08:57

numai curajosi pe aici si cand do venii donu-le una sa te apuce direct de prohap iti zic eu ca iti scapi limba pe gat si vei spune ca e ultima cu*** daca a facut asta fara sa te stie :P

DONU' 30-10-06 13:03

Baietii sunt baieti si femeile sunt curve.
Dupa parerea mea nu trebuie iertata nici una.
Daca face ce zice GABBY atunci ti-a pus D-zeu mana-n cap!
Oricum, aici era vorba de cum sa agatzi tu fata, nu cum sa te agatze ea de prohap :lol:

DolusD 30-10-06 19:27

Pai cum sa agatzi o femeie ??? e simplu : INDEMANARE , CALM , PRECIZIE !
:evil: :evil: :evil: si faza cu agatzatu de prohap chiar imi place :D :D

DjVictor 01-11-06 14:37

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 604439)
Baietii sunt baieti si femeile sunt curve.
Dupa parerea mea nu trebuie iertata nici una.

Ba tu gandesti logic ? Sau tu inainte de a ajunge acasa treci intai pe centura ? Nu sunt curve , chiar si asa , ele au o meserie pe care trebuie s-o practice ... Eu de exemplu lucrez in domeniul IT ( repar calculatoare , instalez programe ... ) si asa mai castig si io un banuz . Asa si ele . Aaaa si cum se agata o fata ... pai daca vrei doar o aventura cu una buna , trebuie intai sa arati super ,facut , daca e posibil o masina de 20.000E cu cu care sa rupi zgomotul nostalgic de afara cu muzica , bani si foarte multa vrajeala ..... Daca vrei ceva de lunga durata .... tot masina , cu muzica o lasi mai moale , dar nu de tot , ca dupaia va spune ca te dai mare , buget cat de cat bun , ma refer o cina romantica pe saptamana cred ca e bine ... in rest succes la agatat ....

Wrote , by DjAnonim

GABBY_ 01-11-06 17:41

pai la 20 mii euro cred ca iti iei un golf 5 chel de tot.e vb de mult noroc sa intalnesti pe cineva cat de cat cum iti doresti ptr ca agatatul pe strada nu e de laudat ,e de plans.e vb sa ai un aer al tau de om de treaba ,ceea ce e pe cale de disparitie si in cazul fetelor din ziua de azi

Eugen_TL 01-11-06 18:55

off: GABBY la 20mii chiar il iei misto golfu deloc CHEL... sunt variante si la 16000euro..nu mai sstiu care e cel mai ieftin dar stiu sigur ca o cunostinta acum si-a luat si a dat sub 20mii sigur ...

aleks 03-11-06 12:16

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 604133)
numai curajosi pe aici si cand do venii donu-le una sa te apuce direct de prohap iti zic eu ca iti scapi limba pe gat si vei spune ca e ultima cu*** daca a facut asta fara sa te stie :P

gabby, tare faza, mi-am amintit de o kestie din asta, mergeam la iasi, la doua ... ma rog doua fete, k sa zic asa, si i-am dus si unui prieten de-al meu prietena pana acolo, n-o mai vazusem niciodata, stiam doar de la el din ce ne povestea de ea, ok fata, cam mica de inaltime, dar sani frumosi, bine proportionata, blonda, dragutzica, primea o nota de 8 lejer asa, cu posibilitati de marire :p
era vreo 12 noaptea, k eu nu puteam evada ziua, din motive obiective.:twisted:
la roman opresc in benzinarie (erm cu passatul unui prieten, si normal k omul nu mi-a dat-o cu plinul facut sa-i consum eu aiurea gazul:lol: ), iau una alta, energizante, dulciuri, si o vad pe printesa ca isi ia o sticla de vin...
eh, am zis k e pt prietenul ei, k nah, nu s vazusera de vreo 2 saptamani, si vor si ei o seara frumoasa in doi
cand sa pelcam, ea nu se mai urca in fatza, se urca in spate:rolleyes2
ma rog, treaba ei, dak ea vrea si se simte bine, poate sa mearga si in portbagaj din partea mea, nu ma deranjeaza
cand ies din roman, pe e85, drum drept, liniste, doar un cd in surdina, aud un poc... ma uit in spate, ea reusise sa scoata dopul la sticla(nush cum dreq, ca doar n-avea tirbuson in tusa de machiaj, intre forfecutze si pila de unghii:lol: )
ma rog, trec vreo 15 minute, imi pune si mie un pahar( de plastic, luase vreo cateva din benzinarie). eu o refuz, ea insista, iau 2 guri ( lacrima lui ovidiu, de 7 ani, tare, nu poti bea k se simte imediat) sa o multumesc, o intreb "esti multumita?, da sunt multumita, ok, pot conduce? da, poti conduce linistit nu te mai deranjez..."
dupa vreo 10 minute o aud ca e foieste prin spate, aprinde plafoniera in fatza (se intinsese pana acolo) se uita la mine, imi zambeste, eu ma uit la ea k bou' k nu intzelegeam c dreq e cu ea pe acolo, se apleaca si imi baga aman2 mainile in pantaloni ( eu conduc cu scaunul pe spate, si dat la maxim in spate, deci loc "de manevra" avea) cu tupeu maxim, si imi spune k m-a gasit interesant si k ii place ce a gasit acolo, cu o vocea din aia langurosa, si k era curioasa sa vada cum sta problema:shock: :shock:
eu eram in curbe, la 3 iazuri, cand a facut a facut ea manevra asta periculoasa, si mai sa scap masina pe camp :lol: , dar sincer, m-am uitat la ea si nu prea am stiut ce sa-i zic, ea a facut un smile mare cat china si a taiat-o inapoi in spate, chicotind.
apoi pana in copou numai comentarii, plus vreo 2 skeme din astea reloaded, desi stia ca sunt prieten bun cu al ei iubit, si ca pe mine nu ma mai vazuse niciodata la ochi...
ciudat, nush.... voi cum ati fi reactionat?

Eugen_TL 03-11-06 12:40

hahha sa moara ce-am pe casa daca stiu cum as fi reactionat .. chiar nush, teoretic ar fi fost normal sa il suni pe prietenul ei si " ba c0aie vezi ca mandra ta se joaca cu soldatelu meu e nebuna ce draq mi-ai dat in masina ..asta e iubita ta ma? etc etc etc " asa ar fi fost normal nu? dar totusi ar fi stricat sa te arunci in spate si sa faci ce trebuie dupa care a2a zi sa-i spui ce a facut prietena lui? ar fi reactionat naspa rau fata de tine cred,asa ca mai bine un tel chiar de la prima faza si sa vina sa o si vada cu vinu in spate si pahare =))) pana la urma ce ai facut? actiune? spus prietenului?....

Trixi 03-11-06 12:48

..eu cred k fata doar testa terenul!!! cam stia ea pana unde ar merge si el,si de aceea a avut curajul sa se joace cu focul ;) n-a vrut fata altceva,decit sa se simta bine...:D

DolusD 03-11-06 18:39

hahaha , misto , pai daca e tovaras bun cu tine nu avea rost sa o arzi dar dak era doar un cunoscut e pacat daca ai scapat-o :D yo nush cum as fi reactionat cred ca i-as invinetzii un ochi daca ala era tovarasu cu mine ca sa o intrebe d c are ochiul vanat si sa-i spun atunci , dar daca nu era tov, cu mine as fi arso grav de tot !

aleks 05-11-06 15:01

omul era bun prieten cu mine ( acum e putin la racoare...), dar pe ea n-o vazusem never ever...
nu am reactionat in niciun fel, dar am fost her playgorund, evident....

DolusD 05-11-06 15:10

Cum era vb " Lasa-ma-n place ! " :D :D :evil

Trixi 05-11-06 20:47

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 611435)
omul era bun prieten cu mine ( acum e putin la racoare...), dar pe ea n-o vazusem never ever...
nu am reactionat in niciun fel, dar am fost her playgorund, evident....

o intrebare..daca se poate...de altfel ti-a placut fata???ma intereseaza parerea ta d dinainte d miscarea aia a ei...:D :D :D

DolusD 06-11-06 17:14

Buna intrebare , dar daca nu tzia placut inainte poate tzia placut dupa !? :D :D :D

schumonik 06-11-06 18:23

Pai a zis el ceva de genul ca fata ar fi primit lejer nota 8 cu posibilitati de marire. Sa inteleg ca aceste posibilitati au aparut dupa "atacul la persoana"?:))

Trixi 06-11-06 18:30

:D :D :D pai asteptam parerea lui,k nu e foarte klar nici ptr mine,daca nota asta a luat fata din cauza celor intimplate..sau ink inainte...:D
daca luase inainte..nici nu ma mir k s-a pus fata in viteza...k vazuse si ea nota calificativa in ochii lui,si normal k a vrut sa se convinga cum "stau lucrurile p acolo" ....:D

dmn 06-11-06 21:17

he he! parerea mea e ca ai procedat foarte ba nu! FOARTE CORECT!
singura iesire buna oricare ar fi fost faza!
hai sa-ti spun de ce:
1 poate ca fata nu vroia decat sa se simta bine... dar pe de alta parte omul iti era prieten! deci bila alba pt ca nu ai inselat increderea prietenului!
2 poate ca fata doar testa terenul pt a vedea ce reactie ai! si iarasi ai procedat bine, pt ca asa s-a convins ca nu esti fraier si ca nu te arunci in prima lesinata care iti iese in fata!
3 si asta e parerea mea: a fost test! gandeste si tu un pic mai vagabonteste... ce femeie se arunca direct in pantalonii unui prieten de-al iubitului ei pe care nici macar nu-l mai vazuse inainte? cel mult te tinea minte ca esti dragut si sub pretext de prietenie faceati schimb de nr de telefon...
ce a fost regia aia cu sticla de vin? si cum a desfacut-o? a fost premeditata!
spui ca nu o mai vazusei niciodata... poate ca prietenul tau a vrut sa vada cat inseamna el pt tine si ti-a bagat o vagaboanta pt ca te banuieste in stare de niste treburi?
stiu ca suna cam paranoic dar sa stii ca asta e parerea mea, daca e asa cum ai povestit tu si deci ai procedat corect! si eu as fi facut la fel si eventual i-as fi si spus prietenului respectiv, mai mult pt a-l testa dupa reactie...

aleks 16-11-06 12:02

deci... posibilitatile de marire le-a primit dupa.... "atacul la persoana" evident :D
inainte o pareciam drept frumusica, tin minte ca ramasesem placut surprins de ce reusise al meu prieten sa abureasca :p
cat despre ce spune dmn... sa stii k acelasi tip de idei mi-au trecut si mie prin cap, si sincer, eu am o idee fixa, si o repet tuturor : femei- e plina lumea, prieteni- sunt doar cativa...
nicio femeie nu merita sa iti pierzi un prieten...

B|shOp-VR6 17-11-06 16:39

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 624959)
deci... posibilitatile de marire le-a primit dupa.... "atacul la persoana" evident :D
inainte o pareciam drept frumusica, tin minte ca ramasesem placut surprins de ce reusise al meu prieten sa abureasca :p
cat despre ce spune dmn... sa stii k acelasi tip de idei mi-au trecut si mie prin cap, si sincer, eu am o idee fixa, si o repet tuturor : femei- e plina lumea, prieteni- sunt doar cativa...
nicio femeie nu merita sa iti pierzi un prieten...

100% de acord
Femeia se duce cat ai clipi.. prietenii raman.

All times are GMT +2. The time now is 20:05.

- Copyright 2026 4Tuning