Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   cafeneaua membrilor crazy drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/15087-cafeneaua-membrilor-crazy-drivers.html)

SV-05-YBG 07-04-06 15:24

Re: cafeneaua membrilor crazy drivers

Si apropo, pune si tu ceva poze aici.

aleks 08-04-06 02:03

pun sefu...
da am calc bulit
si intru d p altul...
si n-am nik p asta...
si, dak vrei sa stii, eu ma dusesem deja la prisma cand voi abia va faceati plimbarica pe malul lacului :P

SV-05-YBG 08-04-06 08:22

Nebunaticule. De ce nu ai spus asa. Vezi de asta te-am sunat de pe drum. Ca sa apucam sa facem pozele de seara sa vada lumea ca am fost mai multi.

Si daca ai plecat mai devreme la Prisma de ce nu ai trezit si pe astia care inca dormitau prin camere?:oops:

SV-05-YBG 08-04-06 08:22

Ai noroc ca place de mine la tine.:rolleyes2

semecristian 08-04-06 09:12

Quote:

Originally Posted by KillerB
Hai sa pun si o pozna cu (o parte din ) echipa de soc de la noi, a doua zi de 4Tunning Day!:D

:rolleyes2 ... .... .... cred ca u missed one , adik cea de-a doua... :)
Oricum vine CD-ul azi la intalnire :-)

KillerB 08-04-06 10:01

Quote:

Originally Posted by semecristian
:rolleyes2 ... .... .... cred ca u missed one , adik cea de-a doua... :)
Oricum vine CD-ul azi la intalnire :-)

May, in aia erai si tu, stiu, dar nu aratam eu prea fotogenic, asa ca a cazut "la montaj". Ce vrei, sunt fata... am si eu ticnelile mele....;)

MicDaRAu 08-04-06 10:28

cine are filmuletele de duminica de la 4tuning day?
nu le pune si el pe forum:(! sa vada si okiu nostru!
:D

SV-05-YBG 08-04-06 12:40

Pentru filmulet imi trebuie softuul care converteste 3gp-urile ca sa il pun pe site,. Sa vad si eu cum a iesit si cum se vede pe un monitor.

xBoGDaNx 08-04-06 13:41

2 Attachment(s)
uite un convertor bun + crack ;)

semecristian 08-04-06 14:05

Quote:

Originally Posted by KillerB
May, in aia erai si tu, stiu, dar nu aratam eu prea fotogenic, asa ca a cazut "la montaj". Ce vrei, sunt fata... am si eu ticnelile mele....;)

:lol: pai la "montaj" pe poate da "cut" :lol:

MicDaRAu 08-04-06 15:59

hehe....abia astept sa le pui stefane :)!!:):):d

KillerB 09-04-06 10:58

In legatura cu pozele de la intalnirea de ieri: nu pot sa zic decat "wow" (despre Lexus). Cat avea, 400 HP, parca asa-mi zicea Stefan?
Da' cred ca stapanul era proprietar de sonda de petrol, zau asa...:D

Mantus_a 09-04-06 12:23

vezi ca am postat eu pozele pe forum la sectiunea Suceava..

Vladutzzz_sv 09-04-06 13:04

no comment.....oricum dupa vreo 2 ture de oras cu el nu prea imi mai ardea nici de tigari ...... ar trebui sa aiba ceva mai multe manere in interior...ca e cam greu sa te tii doar de 1 :) oricum masina e super beton si la prima vedere proprietarul de treaba....

SV-05-YBG 10-04-06 09:10

Deci cum ramane, ma apuc de dat telefoane pentru a aranja ceva pentru duminica viitoare?

Ca se anunta vreme numai buna de asa ceva.

Si nu de alta dar am vazut ca lumea este interesata de idee.

SiLoTh 10-04-06 15:03

unde va fi?
cati bani trebuie stransi?

aleks 10-04-06 15:31

mey cu venirea la intalnire... mai degraba ne intalnim la mare, pe 1 mai..
eu nu mai am bani si d intalnire si d mers la mare... :(

KillerB 10-04-06 20:03

Hai, mai ca nu te costa iesirea la Voronet cat te costa iesirea la mare! ;) Plus ca ai cazarea gratis la Humor, nu?

KillerB 10-04-06 20:05

Quote:

Originally Posted by SiLoTh
unde va fi?
cati bani trebuie stransi?

Va fi la Voronet, cel mai probabil. Tb sa vedem cam cati ne strangem ca sa vedem cat revine de fiecare.

MicDaRAu 10-04-06 20:24

suna marfa de 1MAI la mare! :) si cu cazarea...eu sunt adeptu cortului:D...oricum vreau sa ajung la mare de 1MAI :D!!!

Low_Ridah 10-04-06 20:35

Bine mai ...dar pana la 1 mai ....mai avem de asteptat ....si acu vrem sa iesim la un gratar la munte ....si plus de asta ....noi din SV tre sa plecam cu bani seriosi pt mare ....chiar si pt cei din Bacau sau alte orase .....Iasi .....drumu asta pana la SV nu e asa costisitor....

SiLoTh 10-04-06 21:06

cu cazarea am eu pe cineva acolo, nu e problema... dar nu stiu sigur daca ajung..

KillerB 10-04-06 21:45

Quote:

Originally Posted by MicDaRAu
suna marfa de 1MAI la mare! :) si cu cazarea...eu sunt adeptu cortului:D...oricum vreau sa ajung la mare de 1MAI :D!!!

Da...Super marfa...Numai ca altii tb sa munceasca... Ca unele firme nici nu au auzit de ziua proletariatului:sad: Capitalisti imputiti!:x

Vladutzzz_sv 10-04-06 22:37

HELLLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOO......voi vb deja de 1 mai cand noi avem de pregatit cu gratarel duminica......ce se mai aude de iesirea la iarba verde???? Daca se mai face ceva eu semnez condica :)

Killpacient 11-04-06 05:50

Re: LOGO SI NUMERE Crazy Drivers !

hmm...se pare ca tre sa ma bag si eu? sa va arat nijte monstre? hmm ... imediat...urmatoru` post vine si cu poza

Killpacient 11-04-06 06:12

1 Attachment(s)
deci.....eu nu vede bine...ink nu mam recuperat dupa operatie deci.... am facut-o alb negru ca pot sa lucrez mai bine... oricum am ceva idei..da nu pot sa lucrez :((

MicDaRAu 11-04-06 07:18

aveam o parere buna despre capitalism pana acum....da sa nu dea liber de 1MAI...mau dezamgit!
pai da vlad mai vb si noi de 1MAI:D!!! ca eu nu ajung la grtarel :(( ! ca nu am fonduri sa ajung la humor!! cu toate ca imi e dor de plaiurile alea:)!!!prea frumos!!! :(((vreau si eu la gratar!!!

SV-05-YBG 11-04-06 08:18

Pai sambata la Voronet la Heliport. In seara asata dau si eu ceva telefoane ca sa vad cine vine si maine ne decidem ce trebuie luat pentru papica si baut.

SV-05-YBG 11-04-06 08:21

Si sa nu uit. Cica sambata la 11 dimineata sunt curse de indemanare la Botosani. Aflu mai multe detalii si ne auzim.

Mantus_a 11-04-06 10:28

daca e duminica vin si eu!

Vladutzzz_sv 11-04-06 16:19

Quote:

Originally Posted by SV-05-YBG
Pai sambata la Voronet la Heliport. In seara asata dau si eu ceva telefoane ca sa vad cine vine si maine ne decidem ce trebuie luat pentru papica si baut.

Sambata????? initial era duminica....pana la urma cand e sa facem si noi un programel pt week-end

Trickz 11-04-06 17:41

e interesanta,parerea mea,dar greu de citit

Killpacient 11-04-06 17:50

bai frate...eu abia am venit de la operatie...am 1 luna...si nu vad bine inca....o sa lucrez eu...dar daca nu vad.... :(((......oricum am inceput sa vad mai bine...aleks shtie despre ce e vorba ... cand imi revin...va fac ceva klumea

PoToS 11-04-06 17:56

ar fi mai bine sa iesim duminica la un gratarel..ca sambata nu se stie cine poate sa ajunga. Si oricum, e vacantza si e mai bine...zic eu. Zona tot humor ar fi indicat, dar a zis stefan ca stie el un loc bun. Ce ziceti...nu e mai bine duminica...si asa daca e sa fie..putem vb si la odn mai multe(sambata). Bani..sincer eu cred ca 200 de fiecare ajunge..dar acuma ramane de vazut!

Mantus_a 12-04-06 06:12

eu sunt de aceeasi parere cu potos e cam nasopl sambata pentru mine ca eu am ceva treaba la tara

SV-05-YBG 12-04-06 08:34

Greseala mea. Ma gandeam si la altceva cand am scris. Normal ca duminica facem toata treaba.

Sambata cine vrea poate veni la Botosani la cursele de indemanare.

Mantus_a 12-04-06 09:21

dar daca e vremea cum e acuma.... api numai vreme de gratar nu o sa fie

SV-05-YBG 12-04-06 16:46

Prognoza meteo spune ca va fi vreme buna.

PoToS 12-04-06 19:21

ramane de vazut cu vremea. partea financiara ajunge cat am zis eu? oricum, alt dezbateri sambata la odn

Vladutzzz_sv 12-04-06 20:31

De accord....cred ca ne descurcam cu vreo 2-300 mii de caciula....dar cu vremea asta sincer nu prea cred ca reusim sa mergem pe undeva...doar daca de maine se incalzeste

All times are GMT +2. The time now is 12:30.

- Copyright 2026 4Tuning