Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   discutii Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu/14363-discutii-satu.html)

raul_rebelul2005 06-03-07 17:46

Re: discutii Satu Mare

Quote:

Originally Posted by bmw_fear (Post 782899)
liniutele din 2005 de pe BD-ul Transilvania...o fost pe 200 sau 400 m?

pe 200 ca nu este loc de mai mult....fain ar fi sa fie si la noi pe aeroport organizat,ar fi mai multa lume....

Spark 06-03-07 20:35

hey ... de Lex ... cu kadettu` ... se mai aude ceva ?
azi i-am vazut masina in centru` si mi-am amintit
ca nu a mai postat sau sa dea vreun semn de viatza demult

raul_rebelul2005 06-03-07 23:16

poate are mult de lucru s-au a uitat de forum....

bmw_fear 07-03-07 20:25

1 Attachment(s)
uitati ce nr am pozat azi..

raul_rebelul2005 07-03-07 23:17

au mai ramas cativa cu nr din astea perverse:)....parca la un momendat nu sau mai dat voie...nu??

marcelcrisan 13-03-07 13:32

zic sa discutam pe thread-ul :discutii tehnice

CIPRI_sor 14-03-07 09:52

si uite asa s`a dus si s3`u:cry: :cry: :cry: marti 13 martie...fmm am facurt si entorsa!!!!:cry: :cry: :cry:

szambi77 14-03-07 10:05

Quote:

Originally Posted by CIPRI_sor (Post 797292)
si uite asa s`a dus si s3`u:cry: :cry: :cry: marti 13 martie...fmm am facurt si entorsa!!!!:cry: :cry: :cry:

ce-ai facut omule ?!? doar nu ti-ai spart masina :rolleyes2

marcelcrisan 14-03-07 10:55

deeci?ce s-a intamplat

raul_rebelul2005 14-03-07 11:09

sigur??...masinuta aia faina sa o vinzi numa asa....nu-i adevarat,ce s-a intamplat?

FantomaSM 14-03-07 13:23

am vazut si eu S3-u ala prin oras,arata beton,e pacat sa dai asa o masina din mana.

Spark 14-03-07 13:43

pai .. ieri inca dupamasa inca te-am vazut cu masina ....
ai vandut-o sau ce s-a intamplat ?

Spark 17-03-07 22:48

azi am terminat cu muzica
mi`s instalate si boxele :)

ms ink 1 data baietzilor de nota 10 de la K&A Tuning Shop ....

mrjoe 17-03-07 23:11

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 803656)

ce muzica ai bagat in masina?

Spark 17-03-07 23:15

pai .. cd-player cu mp3 kenwood kdc 434 gy
si 2 boxe magnat ultra 162 ... pe 16 cm .. in ushi.
deocamdata ajunge atata

mrjoe 17-03-07 23:22

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 803689)
deocamdata ajunge atata

si cit ai platit in total?

Spark 17-03-07 23:25

pai ... cd-playeru` ... de la metro ... mi l-o adus marcel crisan ...336 ron
boxele ( 50 w rms :) ) 100 ron setu`
+ instalatu` care se poate neglija (10 ron pe cd-player si 8 ron boxa)

CIPRI_sor 18-03-07 12:41

mai juana eu ti`am zis sa vi at vineri sa o vezi...am vandut`o...si am adus un a4..

Spark 18-03-07 14:04

si asta e o bisjuterie ;)

dar nu ai zis nimic despre ea ...
ce motor are? diesel sau benzina ? ... ce mai are in plus si din astea :)

toyoman 18-03-07 17:47

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Spark (Post 803689)
deocamdata ajunge atata

...cam asa se instaleaza difurile, in usi sau in portbagaj, dar atunci nu mai cari nimic cu el :):):)

k&aTng 19-03-07 17:38

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 803656)

Multumim si noi ca ai apelat la serviciile noastre. Sa le folosesti sanatos! :-P

Spark 19-03-07 18:38

Quote:

Originally Posted by k&aTng (Post 806414)
Multumim si noi ca ai apelat la serviciile noastre. Sa le folosesti sanatos! :-P

urmeaza si altele ... tot la voi bineinteles
sa speram cat de curand ;)

valineamtsm 19-03-07 21:18

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by szambi77 (Post 782098)
Dupa parerea mea nu mai are rost sa faceti comparatii intre sanzatia oferita de o masina si senzatia oferita de o motocicleta !!! Poate daca vorbim de un Skyline sau de o Supra (si alea tunate!), dar si atunci poate fi vorba doar de performantele privind timpul scos (spre ex.) de la 0 la 100 km/h. In rest, senzatiile sunt total diferite ! E ca si cum ai vrea sa imperechezi un iepure cu un tigru :lol:

In orice caz, cine afirma asa ceva, l-as ruga sa se documenteze mai intai despre performantele unei motociclete, sa faca o tura cu ea etc. si apoi sa se exprime.... Ramane la latitudinea fiecaruia daca isi cumpara o "racheta de fund" sau nu... argumentele pro si contra s-ar putea discuta saptamani in sir....

Dupa toate treburile voastre si ocupatiile voastre cred ca m-am imbolnavit si eu! Dar in special m-am imbolnavit in a modifica r19-le decapotabil si traby-ul decaposmecher! Dar va mai spun ceva! Cu cateva zile in urma am vazut cea mai splendida motocicleta din satu mare: Un Suzuki Intruder cu motorul nichelat de 1800 cc!!!! da! ati vazut bine!!! 1800 cc!!! Are doar 125 de cai pt ca a fost limitata de fabrica ca sa nu se omoare tot omul cu un chopper de o asemenea anvergura! Am ramas masca la spledoarea emanata de acea carena! O elenganta de neegalat ! Am crezut ca inebunesc fratilor! Am stat in garajul stapanului circa 15 minute si am tot mangaiat-o de fata cu tatal stapanului. Motocicleta nu am voie sa ciripesc unde doarme asha ca nu ma intrebati! Va puteti da seama ce potential are motocicleta aceasta din moment ce are doar doua pistoane???(900 de cc per piston!!!) :O:O:O Eu unul nu! Fortza aia emanata daca nu ar fi restrictionata de computerul japonezilor precis ar fi pe locul doi din lume dupa motocicleta aia cu motor de la Rolls Royce Helicopters (din filmul Torque)! Daca o sa am 15.000 de euro pe cuvantul meu ca imi cumpar si eu un exemplar! Exista doar 3 bucati in toata tara! Stapanul ei din Satu Mare este un tip ocupat asha ca daca o sa o vedeti pe strada sa va bucurati!!!
Suzuki Intruder!!! o bijuterie care va lasa mut de uimire satmarul!!!
Va arat niste poze de pe net cu modelul identic care este in satu mare doar ca la asta din sm numarul este jos in partea stanga sau dreapta(omologat desigur si e inmatriculata in germania).

Criwar 19-03-07 21:29

super tare arata motoru...la 1800 cmc...cred si eu k ti-s numarate zilele :)...oricum...tre as fie ceva soft sa scoti limita...si dak esti satul d viata...si dornic d adrenalina...te duci o data pana in zalau...si ii dai 300 :D...sa simti k iti iei zboru la propriu...
oricum arata traznet...sincer...mi-ar fi frik sa ma urc pe asa motocicleta...

valineamtsm 19-03-07 21:33

Quote:

Originally Posted by Criwar (Post 806923)
super tare arata motoru...la 1800 cmc...cred si eu k ti-s numarate zilele :)...oricum...tre as fie ceva soft sa scoti limita...si dak esti satul d viata...si dornic d adrenalina...te duci o data pana in zalau...si ii dai 300 :D...sa simti k iti iei zboru la propriu...

Eu m-am urcat si m-au trecut fiorii frate cand am simtit-o! pe cuvantul meu ca ma excitat instantaneu! Cred ca ejaculam de fericire daca as mai fi stat pe ea! Nu va puteti imagina ce emotii am avut! Este ca o felina! Nici o femeie nu o echivaleaza!!!

Wild 20-03-07 01:48

buna baieti ...am si uitat ca mai am user aici :P ...as vrea si eu sa ma intalnesc cu voi asa sa vad cum sta treaba prin zona voastra ....sunt posesorul Calibrei negre (SM-21-CLA) ...poate stam si noi la o vorba la un sfat .. :)

Criwar 20-03-07 10:56

Quote:

Originally Posted by Wild (Post 807352)
buna baieti ...am si uitat ca mai am user aici :P ...as vrea si eu sa ma intalnesc cu voi asa sa vad cum sta treaba prin zona voastra ....sunt posesorul Calibrei negre (SM-21-CLA) ...poate stam si noi la o vorba la un sfat .. :)

esti binevenit oricand...de obicei vineri la ora 21:00 se intalneste lumea...poti sa vi sa impartasesti si tu ganduri si tot ce vrei...numah bine...

k&aTng 20-03-07 11:32

Quote:

Originally Posted by Wild (Post 807352)

Da cum vrei sa vii la intalnire?:twisted: poate vrei faci cunostinta cu dacia mea!:-P

Spark 20-03-07 13:19

cu mai multe dacii atunci ;)
si eu stiam ca e roshie ... dar in fine

bine ai venit printre noi

Alex2Fast4U 20-03-07 14:32

da.. CLA din cate stiu si eu e rosie.. si cu neoane verzi din cate imi amintesc.. da nu am vazut-o de vreo o luna.. da nu conteaza.. welcome .. ;)

valineamtsm 20-03-07 15:17

Quote:

Originally Posted by Criwar (Post 806923)

Apropo de motocicleta :) Azi am primit o vizita foarte neasteptata de posesorul respectivei motociclete; desigur am si poze :D Deci e satmarean si motocicleta e la fel de satmareana chiar daca are numere de deutschland :D
In curand pozele :D

Wild 20-03-07 15:17

mai este in satu mare un SM-83-CLA rosie si este masina sorei mele ... doar ca e fara neoane ...poate voi atzi vazut alta ......apropo k&aTng (Cristi aka CUPPY) mi-e frica sa sa fac cunostinta cu dacia ta :>

valineamtsm 20-03-07 15:36

9 Attachment(s)
Nah pozele cum v-am promis:D
Vezi Szambi? Placeti bijuteria asta? Nu are lantz are transmisia prin cardan!!! :)

Snoopy 20-03-07 17:42

Pfoai...am vazut-o in oras o singura data...are un sunet gros.Ce cilindree are?Proprietarul este un norocos :)

Spark 20-03-07 17:55

s-a spus mai edvreme ...
motor de 1,8 .... in 2 pistoane ... deci 900 cmc/ piston
si eu am vazut-o chiar azi :D
e bestiala

valineamtsm 20-03-07 18:04

Quote:

Originally Posted by Snoopy (Post 808363)
Pfoai...am vazut-o in oras o singura data...are un sunet gros.Ce cilindree are?Proprietarul este un norocos :)

Mda... oricum sunt mandru ca motorul ala l-am calarit.... in primele doua poze sunt eu, in restul pozelor e proprietarul (Ovi).
Cred ca nu mai are rost sa zic cum mi sa facut pielea de gaina si cum mi sa ridicat parul cand i-am auzit tunetul si urletul tobelor la mine in curte :D:D:D :)))
Apropo... motor 1,8 litri mai precis 1700 si ceva centi cubi in doua pistoane desigur :D

Snoopy 21-03-07 14:08

Scuzati-ma...vorbiti cumva de motocicleta? 1700 cmc?:shock:
P.S: am citit mai sus asa e.Am ramas putin uimit

Spark 21-03-07 19:37

mrjoe ... ti-am vazut azi mashina pe strada vulturului
cred ca ii la service-u ala recomandat de raul
ce o zis ?
in cat timp ii gata mashina ?

raul_rebelul2005 21-03-07 19:49

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 810555)
mrjoe ... ti-am vazut azi mashina pe strada vulturului
cred ca ii la service-u ala recomandat de raul
ce o zis ?
in cat timp ii gata mashina ?

aia ii strada vulturului???nu am stiut cum se numeste da sper ca o gasit atelieru,sudeaza bine baietii....daca stai langa ei un pic.....

raul_rebelul2005 21-03-07 20:00

1 Attachment(s)
va plac ochelarii mei de vedere jmecheri:)...mrJoe hai ca iti sudez eu masina....:):)

All times are GMT +2. The time now is 04:12.

- Copyright 2026 4Tuning