Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

Sasha_z 03-05-07 22:43

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

Quote:

Originally Posted by Acer (Post 883268)
Iar dc e vre-o sansa sa ne intalnim vreodata itzi promit ca itzi cumpar un buchet mare de flori :)

si....sau doar atat???

Acer 03-05-07 22:45

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 883273)
si....sau doar atat???

Pai nu vreau sa t agatz si oricum e funny :P

Mustang 03-05-07 22:48

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 883262)
@acer poi vezi k eo`s de aia pretentioasaaaa la mine sa vii cu flori alea alea...=))))))))))))))))
@dolb da de ce ma dai u rpd de gol....hmmmmm imi strici combinatiile pe aici!!!

tzaaaaaaaaaaaaaa
stiam ca ma inseli ...

Sasha_z 03-05-07 22:50

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 883290)
tzaaaaaaaaaaaaaa
stiam ca ma inseli ...

da cum...nu draga...m`am referit la altceva....:hug::chick:

dolb 03-05-07 23:04

sincer sa fiu.. pe forumul asta am cunoscut si eu o fata din Roman, si m-a impresionat.. f f f placut este f desteapta in ciuda varstei ei ( o sa implineasca in iunie 18 ani ) si f simpatica si tot, si vreau sa ma intalnesc cu ea cat mai curand... vrem sa mergem la mare amandoi :) so totul e bine, asa ca Acer..daca vrei ceva cu adevarat, pune-ti capul la contributie ( nu gandi cu partea de jos ).. si vei vedea k vei avea parte de o fata pe cinste, ( cel putin eu am ) ! cheers,
@ sasha sry .. dar nu imi place sa fiu inselat , si nici prietenului tau nu cred ca i-ar placea :lol: :Di am MEAN

Sasha_z 03-05-07 23:08

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 883341)
sincer sa fiu.. pe forumul asta am cunoscut si eu o fata din Roman, si m-a impresionat.. f f f placut este f desteapta in ciuda varstei ei ( o sa implineasca in iunie 18 ani ) si f simpatica si tot, si vreau sa ma intalnesc cu ea cat mai curand... vrem sa mergem la mare amandoi :) so totul e bine, asa ca Acer..daca vrei ceva cu adevarat, pune-ti capul la contributie ( nu gandi cu partea de jos ).. si vei vedea k vei avea parte de o fata pe cinste, ( cel putin eu am ) ! cheers,
@ sasha sry .. dar nu imi place sa fiu inselat , si nici prietenului tau nu cred ca i-ar placea :lol: :Di am MEAN

auzi...ce ar fi sa`ti vezi de treaba ta.....???k deja intreci masura...am sarit de la subiect :-4

dolb 03-05-07 23:16

berea isi spune cuvantul :D anyway tot nu am inteles dc esti supi.. dar daca nu vrei sa zici :( asta este .. noapte buna .. somnic pufulos

Acer 03-05-07 23:30

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 883341)

Asta deja e amuzant, pe forumu unde ai intrat sa ceri ajutor sa uitzi pe una dai peste alta :)

dolb 04-05-07 09:28

yup :lol: d'abia asteptam sa ne intalnim :D
morala e : lupta fiule! fi tu ala destept :D

Acer 04-05-07 11:36

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 883839)
yup :lol: d'abia asteptam sa ne intalnim :D
morala e : lupta fiule! fi tu ala destept :D

Ai dreptate insa nu prea am chef de alta relatzie cred ca daca nu iese cu fosta pur si simplu o sa iau o pauza mai lunga. Am incercat cu alte fete si decat sa ma stresez cu ele mai bine stau singur o perioada

dolb 04-05-07 11:39

eu cand am decis sa iau o pauza.. nu a durat mai mult de o saptamana si am avut numai crize.. si acum mai am cate o criza saptamanala ca sunt singur si nu am gajica ;) e naspa fara.. cel putin eu nu pot FARA ! sper ca tu sa fi diferit si sa nu suferi din aceasta pauza ;)

Acer 04-05-07 11:47

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 884037)
eu cand am decis sa iau o pauza.. nu a durat mai mult de o saptamana si am avut numai crize.. si acum mai am cate o criza saptamanala ca sunt singur si nu am gajica ;) e naspa fara.. cel putin eu nu pot FARA ! sper ca tu sa fi diferit si sa nu suferi din aceasta pauza ;)

Nu am probleme ca nu am prietena pe mine chiar ma streseaza sa ma sune mereu una sa ceara explicati sa vina cu pretenti. Singura faza la care probabil as suferi ar fi ca nu as avea un partener sexual. Oricum la cat stres am avut cu fosta din certuri zilnice daca ma refuza pauza ar fi ideala sa ma linistesc

Acer 04-05-07 11:50

Si nu e faza ca as avea crize tot ce e ca ias simtzi lipsa ma obisnuisem sa ma trezeasca dimineatza cu telefonu si sa imi zica noapte buna inainte sa ma culc la telefon. Atunci e cel mai naspa

dolb 04-05-07 11:59

Quote:

Originally Posted by Acer (Post 884047)
Singura faza la care probabil as suferi ar fi ca nu as avea un partener sexual.

Sti ca masturbarea este o solutie indicata ! intreaba un psiholog sa vezi ce iti zice! te ajuta la stress..la orice ;) si e healthfull :D

dolb 04-05-07 12:01

Quote:

Originally Posted by Acer (Post 884047)
Nu am probleme ca nu am prietena pe mine chiar ma streseaza sa ma sune mereu una sa ceara explicati sa vina cu pretenti.

pe mine ma streseaza fosta, ca le spune tuturor ca vai dom'le tot io i-am distrus viata :lol: dar nu tine cont ca am iubit-o enorm si m-a parasit inainte de craciun :| lasa ca i-a venit si ei randul si sufera acum dupa altu .. sa vada cum e ;)

Mustang 04-05-07 12:05

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 884077)
Sti ca masturbarea este o solutie indicata ! intreaba un psiholog sa vezi ce iti zice! te ajuta la stress..la orice ;) si e healthfull :D

Mai lasa-ne dracu' cu masturbarea ta. =))

dolb 04-05-07 12:11

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 884087)
Mai lasa-ne dracu' cu masturbarea ta. =))

:lol: boo... don't interrupt a brother when he's wanking ;)

Acer 04-05-07 12:48

Quote:

Merge si aia dar mai trebuie si realitatea cateodata :) da-o draq aia o faceam cand eram mai mic

Acer 04-05-07 12:49

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 884079)
pe mine ma streseaza fosta, ca le spune tuturor ca vai dom'le tot io i-am distrus viata :lol: dar nu tine cont ca am iubit-o enorm si m-a parasit inainte de craciun :| lasa ca i-a venit si ei randul si sufera acum dupa altu .. sa vada cum e ;)

Si a mea spune la fel mai nou a uitat sa isi plateasca taxa la cec pt examenu auto tot din cauza mea ca eu sunt de vina ca e zapacita si din cauza mea a ajuns asa :)

Sasha_z 04-05-07 14:52

Quote:

au doamneeee cand am citit asta am picat de pe scaun....auzi????ar fi indicat sa te duci u la un psiholog...k nu`i a buna!!!!=))))))))))))))))))))):lol::lol::lol::lol: :lol:

dolb 04-05-07 15:07

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 884341)
au doamneeee cand am citit asta am picat de pe scaun....auzi????ar fi indicat sa te duci u la un psiholog...k nu`i a buna!!!!=))))))))))))))))))))):lol::lol::lol::lol: :lol:

dc..nu inteleg dc nu esti de acord cu Onan ? :D chiar am consultat un psiholog si mi-a spus ca onanismul este bun ( in multe, printre care..stres, nu te mai gandesti la iubita, elimini toxine bla bla bla ;) )

Sasha_z 04-05-07 15:11

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 884366)
dc..nu inteleg dc nu esti de acord cu Onan ? :D chiar am consultat un psiholog si mi-a spus ca onanismul este bun ( in multe, printre care..stres, nu te mai gandesti la iubita, elimini toxine bla bla bla ;) )

in primul rand nu elimini toxine...cum a spus cineva : arzi calorii.....si in al 2`lea rand.....esti normal???poate psihologul nu te poate ajuta...incearca la psihiatru....fara suparare....dar esti .....whatever...nu`s eu in postura sa te judec pe u ...dar scoti niste porumbei din gura in public....si nu stiu ce sa cred.....

Acer 04-05-07 16:38

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 884366)

Eu stiam ca masturbarea este recomandata fetelor (nu prea se mentioneaza de baieti) pentru a se cunoaste mai bine pe ele.
De baieti cre ca nu se mai incurajeaza pentru ca sunt anumite specimene care exagereaza

Eugen_TL 04-05-07 18:45

eu trag o concluzie :))) masturbarea ajuta la uitarea fostei =))) ce tare

Acer 04-05-07 18:54

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 884751)
eu trag o concluzie :))) masturbarea ajuta la uitarea fostei =))) ce tare

Da am gasit cea mai buna metoda sa uitzi fostu iubit sau fosta iubita.... masturbarea in draci

bluey 04-05-07 19:51

Quote:

Originally Posted by Acer (Post 884766)
Da am gasit cea mai buna metoda sa uitzi fostu iubit sau fosta iubita.... masturbarea in draci

Functioneaza... Acum depinde si de cea care ti-o face :twisted:

Acer 04-05-07 19:55

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 884856)
Functioneaza... Acum depinde si de cea care ti-o face :twisted:

Asa mai merge :D acum inteleg ce a vrut sa zica :D

Gabi 04-05-07 20:00

Masturbati-va in privat, nu aici, si, daca vreti sa uitati persoana pe care ati iubito, mergeti pur si simplu mai departe !

Hai sa nu o dam in penalizari, ok ?

Magos 05-05-07 20:41

grow up boys...
singura cale de-a uita o persoana pe care ai iubit-o e... indiferenta si alte preocupari...
si parerea mea... o relatie luata de la capat... nu are sanse de continuitate.. pentru ca nici unul din cei doi nu se va schimba pentru celalalt, oricat de mult ne-am chinui noi sa ne mintim pe noi insine...
poate v-a mai exista un sentiment, sau o urma de sentiment... dar... vor fi intodeauna acele greseli pe care nu le veti uita... nici unul din voi... :(

treceti mai departe, fiecare dezamagire e un pas inainte si o lectie invatata in viata!!!

Acer 05-05-07 20:45

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 886334)
grow up boys...
singura cale de-a uita o persoana pe care ai iubit-o e... indiferenta si alte preocupari...
si parerea mea... o relatie luata de la capat... nu are sanse de continuitate.. pentru ca nici unul din cei doi nu se va schimba pentru celalalt, oricat de mult ne-am chinui noi sa ne mintim pe noi insine...
poate v-a mai exista un sentiment, sau o urma de sentiment... dar... vor fi intodeauna acele greseli pe care nu le veti uita... nici unul din voi... :(

treceti mai departe, fiecare dezamagire e un pas inainte si o lectie invatata in viata!!!

Se pare ca ai dreptate adika logica cel putzin asa spune dar mereu ai pe suflet sperantza aia ca totu se poate schimba sa fie mai frumos si mai bine.
Eu suncer cred ca potzi invatza din greseli

Magos 05-05-07 21:09

pai tocmai... gresim ca sa invatam... :)
spune-mi tu mie daca acum mai faci aceleasi greseli pe care le faceai acum 4 ani de ex., cand nu stiai cate stii acum, si luai toate lucrurile de-a gata...?

si pana la urma, speranta aia... ramane desarta... :( mai bine schimbarea sa vina din timpul relatiei, asta daca chiar vrei sa faci sa mearga, si nu vrei sa pierzi persoana respectiva...

altfel... te chinui ca prostul... eu asa am facut intr-o relatie de 2 ani, si mi-am dat prea tarziu seama ca nu pot schimba nimic, sa fac relatia sa mearga, si am pus punct! decat sa ne pierdem amandoi timpul, mai bine ne orientam spre alte persoane, cine stie unde se afla persoana potrivita...

bluey 06-05-07 09:07

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 886334)
grow up boys...

hmmm...
Imi par foarte cunoscute vorbele astea :P
Le-ai citit undeva??:rolleyes2

Acer 06-05-07 11:51

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 886381)
pai tocmai... gresim ca sa invatam... :)
spune-mi tu mie daca acum mai faci aceleasi greseli pe care le faceai acum 4 ani de ex., cand nu stiai cate stii acum, si luai toate lucrurile de-a gata...?

si pana la urma, speranta aia... ramane desarta... :( mai bine schimbarea sa vina din timpul relatiei, asta daca chiar vrei sa faci sa mearga, si nu vrei sa pierzi persoana respectiva...

altfel... te chinui ca prostul... eu asa am facut intr-o relatie de 2 ani, si mi-am dat prea tarziu seama ca nu pot schimba nimic, sa fac relatia sa mearga, si am pus punct! decat sa ne pierdem amandoi timpul, mai bine ne orientam spre alte persoane, cine stie unde se afla persoana potrivita...

Si dupa 2 ani cum ai avut puterea psihica sa pui capat relatiei?
Nu ai suferit deloc dupa baiatu respectiv?

bluey 06-05-07 12:12

Quote:

Originally Posted by Acer (Post 886997)
Si dupa 2 ani cum ai avut puterea psihica sa pui capat relatiei?
Nu ai suferit deloc dupa baiatu respectiv?

Pai pui si tu in balanta, fericirea si sanatatea ta intr-o parte si relatia care nu era una dintre cele mai reusite in cealalta...
Si tragi linie.
Oricat ai trage de par o relatie la fel se va termina daca incepe sa scartzaie,diferenta o face perioada de agonie.Mai bine renunti cand poti si ai avantajul de a fi tu cel care iese primul :D.Iti va fi mai usor dupa.

Acer 06-05-07 12:13

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 887037)
Pai pui si tu in balanta, fericirea si sanatatea ta intr-o parte si relatia care nu era una dintre cele mai reusite in cealalta...
Si tragi linie.
Oricat ai trage de par o relatie la fel se va termina daca incepe sa scartzaie,diferenta o face perioada de agonie.Mai bine renunti cand poti si ai avantajul de a fi tu cel care iese primul :D.Iti va fi mai usor dupa.

Asta e ceva specific feminin :) de obicei ele sunt cele care fac asta. In multe situatzi baiatu nici nu isi da seama ca sartaie ceva

Acer 06-05-07 12:20

Si infecte sunt relatiile de lunga durata...... draq acum parca tie si frica sa mai te combini cu alta fata si sa ii dau putzina importantza ca sa nu se ajunga la fel..... adika care e rostu sa te tot combini ca sa te despartzi? La varsta asta sansele sa itzi gasesti jumatatea fiind mai mici

bluey 06-05-07 12:20

ntz ntz...
Incearca sa tii ochii deschisi.
Daca nu iti dai seama ca scartzaie inseamna ca nu vei sti nici cand cea de langa tine s-a plictisit, o sa o vezi intr-o zi de mana cu altul si tu o sa te miri de ce?
Marea greseala a unui barbat intr-o relatie este ca incepe sa considere ca merita tot ce primeste si uita sa mai fie la fel de atent ca la inceput.Fetele sunt mult mai atente decat baietii intr-o relatie desi asta poate deveni stresant dar si cand o fac, o fac lata.
Daca fata a inceputa sa o ia pe alt drum da-i drumul.
Nu vei reusi nimic acum, momentul in care puteai face ceva a trecut de mult.E momentul sa zici next. Lumea e plina de femei care cauta o (alta) relatie.Totul e sa fii suficient de puternic sa treci peste asta.

Acer 06-05-07 12:26

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 887056)
ntz ntz...
Incearca sa tii ochii deschisi.
Daca nu iti dai seama ca scartzaie inseamna ca nu vei sti nici cand cea de langa tine s-a plictisit, o sa o vezi intr-o zi de mana cu altul si tu o sa te miri de ce?
Marea greseala a unui barbat intr-o relatie este ca incepe sa considere ca merita tot ce primeste si uita sa mai fie la fel de atent ca la inceput.Fetele sunt mult mai atente decat baietii intr-o relatie desi asta poate deveni stresant dar si cand o fac, o fac lata.
Daca fata a inceputa sa o ia pe alt drum da-i drumul.
Nu vei reusi nimic acum, momentul in care puteai face ceva a trecut de mult.E momentul sa zici next. Lumea e plina de femei care cauta o (alta) relatie.Totul e sa fii suficient de puternic sa treci peste asta.

Nu era vorba de mine eu stiam ca scartaie toata relatie de 1 an de zile de cand ne certam zilnic.....
Si tot nu ai raspuns la intrebarea " De ce ar trebui sa gasim alta relatie .. Tot ca sa ajungi peste 2 ani sau 1 an sau 4 sa te despartzi? Nu cred ca la varsta asta e cineva care vrea sa se casatoareasca sau care isi cauta jumatatea

bluey 06-05-07 14:43

Quote:

Originally Posted by Acer (Post 887069)
Nu era vorba de mine eu stiam ca scartaie toata relatie de 1 an de zile de cand ne certam zilnic.....
Si tot nu ai raspuns la intrebarea " De ce ar trebui sa gasim alta relatie .. Tot ca sa ajungi peste 2 ani sau 1 an sau 4 sa te despartzi? Nu cred ca la varsta asta e cineva care vrea sa se casatoareasca sau care isi cauta jumatatea

Atunci ramai intr-o relatie pe care numai tu o vrei si tragi cu dintii de ea sa nu se termine...Ai inceput sa gandesti ca o femeie disperata ca au disparut toti barbatii de pe planeta.
Scopul nostru in viata este sa gasim ceva mai bun.Deci cauti si iar cauti.
Mosu Viri are aproape 60 de ani si tot nu a gasit.
Sau iti petreci restul vietii langa o persoana care nu te iubeste si pe care nu o iubesti.Te trezesti in fiecare dimineata langa aceeasi figura rece si nepasatoare.Femeile stiu sa si iubeasca nu numai sa paraseasca totul depinde de tine cum le pastrezi,

Acer 06-05-07 15:26

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 887249)
Atunci ramai intr-o relatie pe care numai tu o vrei si tragi cu dintii de ea sa nu se termine...Ai inceput sa gandesti ca o femeie disperata ca au disparut toti barbatii de pe planeta.
Scopul nostru in viata este sa gasim ceva mai bun.Deci cauti si iar cauti.
Mosu Viri are aproape 60 de ani si tot nu a gasit.
Sau iti petreci restul vietii langa o persoana care nu te iubeste si pe care nu o iubesti.Te trezesti in fiecare dimineata langa aceeasi figura rece si nepasatoare.Femeile stiu sa si iubeasca nu numai sa paraseasca totul depinde de tine cum le pastrezi,

Nu ma refeream sa ramai cu fata respectiva.... Ci care e scopu unei relati de lunga durata la varsta asta

All times are GMT +2. The time now is 08:03.

- Copyright 2026 4Tuning