![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
stiam ca ma inseli ... |
Quote:
da cum...nu draga...m`am referit la altceva....:hug::chick: |
sincer sa fiu.. pe forumul asta am cunoscut si eu o fata din Roman, si m-a impresionat.. f f f placut este f desteapta in ciuda varstei ei ( o sa implineasca in iunie 18 ani ) si f simpatica si tot, si vreau sa ma intalnesc cu ea cat mai curand... vrem sa mergem la mare amandoi :) so totul e bine, asa ca Acer..daca vrei ceva cu adevarat, pune-ti capul la contributie ( nu gandi cu partea de jos ).. si vei vedea k vei avea parte de o fata pe cinste, ( cel putin eu am ) ! cheers,
@ sasha sry .. dar nu imi place sa fiu inselat , si nici prietenului tau nu cred ca i-ar placea :lol: :Di am MEAN |
Quote:
auzi...ce ar fi sa`ti vezi de treaba ta.....???k deja intreci masura...am sarit de la subiect :-4 |
berea isi spune cuvantul :D anyway tot nu am inteles dc esti supi.. dar daca nu vrei sa zici :( asta este .. noapte buna .. somnic pufulos
|
Quote:
|
yup :lol: d'abia asteptam sa ne intalnim :D
morala e : lupta fiule! fi tu ala destept :D |
Quote:
|
eu cand am decis sa iau o pauza.. nu a durat mai mult de o saptamana si am avut numai crize.. si acum mai am cate o criza saptamanala ca sunt singur si nu am gajica ;) e naspa fara.. cel putin eu nu pot FARA ! sper ca tu sa fi diferit si sa nu suferi din aceasta pauza ;)
|
Quote:
|
Si nu e faza ca as avea crize tot ce e ca ias simtzi lipsa ma obisnuisem sa ma trezeasca dimineatza cu telefonu si sa imi zica noapte buna inainte sa ma culc la telefon. Atunci e cel mai naspa
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
in primul rand nu elimini toxine...cum a spus cineva : arzi calorii.....si in al 2`lea rand.....esti normal???poate psihologul nu te poate ajuta...incearca la psihiatru....fara suparare....dar esti .....whatever...nu`s eu in postura sa te judec pe u ...dar scoti niste porumbei din gura in public....si nu stiu ce sa cred..... |
Quote:
De baieti cre ca nu se mai incurajeaza pentru ca sunt anumite specimene care exagereaza |
eu trag o concluzie :))) masturbarea ajuta la uitarea fostei =))) ce tare
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Masturbati-va in privat, nu aici, si, daca vreti sa uitati persoana pe care ati iubito, mergeti pur si simplu mai departe !
Hai sa nu o dam in penalizari, ok ? |
grow up boys...
singura cale de-a uita o persoana pe care ai iubit-o e... indiferenta si alte preocupari... si parerea mea... o relatie luata de la capat... nu are sanse de continuitate.. pentru ca nici unul din cei doi nu se va schimba pentru celalalt, oricat de mult ne-am chinui noi sa ne mintim pe noi insine... poate v-a mai exista un sentiment, sau o urma de sentiment... dar... vor fi intodeauna acele greseli pe care nu le veti uita... nici unul din voi... :( treceti mai departe, fiecare dezamagire e un pas inainte si o lectie invatata in viata!!! |
Quote:
Eu suncer cred ca potzi invatza din greseli |
pai tocmai... gresim ca sa invatam... :)
spune-mi tu mie daca acum mai faci aceleasi greseli pe care le faceai acum 4 ani de ex., cand nu stiai cate stii acum, si luai toate lucrurile de-a gata...? si pana la urma, speranta aia... ramane desarta... :( mai bine schimbarea sa vina din timpul relatiei, asta daca chiar vrei sa faci sa mearga, si nu vrei sa pierzi persoana respectiva... altfel... te chinui ca prostul... eu asa am facut intr-o relatie de 2 ani, si mi-am dat prea tarziu seama ca nu pot schimba nimic, sa fac relatia sa mearga, si am pus punct! decat sa ne pierdem amandoi timpul, mai bine ne orientam spre alte persoane, cine stie unde se afla persoana potrivita... |
Quote:
Imi par foarte cunoscute vorbele astea :P Le-ai citit undeva??:rolleyes2 |
Quote:
Nu ai suferit deloc dupa baiatu respectiv? |
Quote:
Si tragi linie. Oricat ai trage de par o relatie la fel se va termina daca incepe sa scartzaie,diferenta o face perioada de agonie.Mai bine renunti cand poti si ai avantajul de a fi tu cel care iese primul :D.Iti va fi mai usor dupa. |
Quote:
|
Si infecte sunt relatiile de lunga durata...... draq acum parca tie si frica sa mai te combini cu alta fata si sa ii dau putzina importantza ca sa nu se ajunga la fel..... adika care e rostu sa te tot combini ca sa te despartzi? La varsta asta sansele sa itzi gasesti jumatatea fiind mai mici
|
ntz ntz...
Incearca sa tii ochii deschisi. Daca nu iti dai seama ca scartzaie inseamna ca nu vei sti nici cand cea de langa tine s-a plictisit, o sa o vezi intr-o zi de mana cu altul si tu o sa te miri de ce? Marea greseala a unui barbat intr-o relatie este ca incepe sa considere ca merita tot ce primeste si uita sa mai fie la fel de atent ca la inceput.Fetele sunt mult mai atente decat baietii intr-o relatie desi asta poate deveni stresant dar si cand o fac, o fac lata. Daca fata a inceputa sa o ia pe alt drum da-i drumul. Nu vei reusi nimic acum, momentul in care puteai face ceva a trecut de mult.E momentul sa zici next. Lumea e plina de femei care cauta o (alta) relatie.Totul e sa fii suficient de puternic sa treci peste asta. |
Quote:
Si tot nu ai raspuns la intrebarea " De ce ar trebui sa gasim alta relatie .. Tot ca sa ajungi peste 2 ani sau 1 an sau 4 sa te despartzi? Nu cred ca la varsta asta e cineva care vrea sa se casatoareasca sau care isi cauta jumatatea |
Quote:
Scopul nostru in viata este sa gasim ceva mai bun.Deci cauti si iar cauti. Mosu Viri are aproape 60 de ani si tot nu a gasit. Sau iti petreci restul vietii langa o persoana care nu te iubeste si pe care nu o iubesti.Te trezesti in fiecare dimineata langa aceeasi figura rece si nepasatoare.Femeile stiu sa si iubeasca nu numai sa paraseasca totul depinde de tine cum le pastrezi, |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:03. |
- Copyright 2026 4Tuning