![]() |
Re: accidente in bacau
era unu curios tare.....a vrut sa vada cum ii sade pe botu la o duba
|
Quote:
o masina a traversat prin fata pietonului si pietonul de ciuda i-a spart parbrizul cu capul. |
Numai sageata putea sa zica asa ceva =)) :lol::lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Astazi in jurul orei 17 la intersectia dintre vasile alecsandri si 6 martie.nu stiu care au fost circumstantele, eu doar eram prin zona si aveam aparatul la mine.
|
am ajuns si eu pe acolo cand incarcau matizul pe platforma, ii cam trebuie cupola noua, rama la portiera si portiera, parbriz, destule...
|
Quote:
eu cred ca nu-i mai trebuie matiz.:lol::lol: |
mama ce fugareala ii mai dadea baietzashu asta la skoda!!!
|
Quote:
|
ma ce s-a intamplat ? stie cineva ca nu imi dau seama cum a ajuns ala perfect pe cupola ?
si ala cu skoda lovit doar in fata dreapta ... |
cred ca l-a executat din lateral, iar matizul, stabil de felul lui fiind...
|
Mai stiu eu in trecut un matiz care a mai facut un flic-flac pe centru, prietenii stiu de ce... :lol: :lol:
|
dalk nu a stiut sa merga pe 2 roti cu matizu!:lol::lol:
|
Meganu lu je a mutat un Logan de scoala c-am vreo 2 metri(nu a lui Sageata), cum cobori de pe pod la Narcisa sa o ei spre Onesti.
Elevu a pus frana brusca sa acorde prioritate si eu ma uitam in partea stanga sa vad daca vine vreo unu si ce fundulet avea aia de la semafor. :) Daune nus prea mari, doar bara si proectoarele, numaru de inmatriculare si grila radiator. Nu am poze dar o vedeti prin orash ca nu am de gand so repar prea curand. |
:lol:si ce te lauzi ajule?
|
toata vina e a fetelor.. tu nu ai nici o vina ca arate ele bine.. poate le da o lege sa umble goale.. sa ne mai saturam si noi..
|
ce tare....threadul vostru cu accidente este mai activ decat sectiunea creeata special pe prima pagina :D
|
pai noi aici suntem mai impulsivi de fel, si mai buni povestitori :lol:
|
Quote:
specifica! viteza ne curge prin vene. spulberam tot. |
mah,eu ii vad pe oameni cum stau la moldova in parcare,dar mie rushine sa ma duc la ei!!!nu ma cheama si pe mine cineva?
|
man hai sa ne luam amandoi de mana sau portiera si dam peste ei asa o sa avem posturi muuuuuuuuuulte la accidente prin bacau si la intalniri cafeneaua 4tuning bacau
glumeam bineinteles |
aha.....luativa de portiere si apoi o sa fiti si voi pe topicul asa cu pozele voastre personale :D
|
asta era ideea !! sa fie multe poze din toate unghiurile cu vreo 10-20 masini :-)
no aveti grija si fara accidente !! |
ma ati vazut masina aia arsa de pe langa parc ?
e un ford sierra ars dar numai in interior pe afara deloc sorry nu aveam nimic sa fac poze cauza probail ceva legaturi pe sub bord ca acolo era cel mai afectat loc |
ieri cand am trecut pe langa ea erau doi sau trei tipi se uitau la ea. era intreaga. dimineata era arsa. masina sta acolo de ceva vreme. am impresia ca acea zona a devenit un fel de cimitir auto.
|
Asa e
acum imi aduc aminte ca era ieri intreaga dar azi e arsa rau ... acum nu stiu sa devina zona aia cimitir auto ? si asa e full in timpul saptamanii |
aha, am vazut-o si eu. care mai parcheaza pe acolo?
|
crezi ca a parcat pe locul altuia ? :-)
acum nu stiu cum de mai e acolo |
pai la ce s-o mai mute? :lol:
chiar ma plimbam duminica (cu scuterul :lol: )pe acolo si am vazut ca erau vreo 3-4 baieti pe langa ea si se minunau... |
un accident mic in curtea lui Zaher... pisica lui jucausa si-a luxat umarul in timp ce incerca sa intre sub masina mea. :P e real dar la misto.... sa mai rada si gurile noastre.
|
grav accident dimineata pe stefan cel mare doi motociclisti veneau dinspre gheraiesti si un autobuz nu le-a acordat prioritate taindu-le astfel calea. bilantul e necunoscut deocamdata pt. mine, tot ce stiu e ca un motor era praf. cine are detalii poate sa le posteze. oricum astia cu autobuzele i-as bubui pe toti.
|
dap l'am vazut si eu dimineata cand ma duceam la serviciu...era praf scuterul nu cred ca'u scapat...
|
accident acum 5 minute
o dacia 1310 albastra iesea de pe Aleea Parcului si a acrosat lateral un ford focus break care venea dinspre gara spre politie ..... Fordul s-a dezchilibrat a intrat in balans si dupa aceea in stalp . care s-a lasat pe masina ... baiatul de pe break este ok putin naucit de la airbag dar ok ... cel de pe dacie este ok ... Vinovat cel de pe dacie ca nu s-a asigurat deloc ..... Faza ca eu ieseam de la mine de pe strduta sa merg la polite si asta cu dacia s-a bagat in fata mea si dupa care fara sa se asigure a intrat in ford Bafta aveti grija ... |
1 Attachment(s)
eu sunt mai pe faza!!!!!
:twisted::twisted::twisted: |
sageta fotografia e facut cand a venit politia adica dupa 15 minute !!!! sorry nu aveam cu ce sa fac poze ca facem
aaa faza tare iesea fum de la airbag(gazul ma rog) si lumea tipa sa aducem stingatoarele ca a luat foc ... |
deci stergeti posturi da?
|
eh, putin asa, si numai alea importante, in rest nu :lol:
|
Quote:
|
Asta e,bine ca nu a rupt si GARDUL, ca si asa incepusera sa fie cam rari stalpii prin BC .....asa ca poate cu ocazia " Baietilor Atenti" ii va mai schimba.;)
|
scrie normal, ca e greu de urmarit ceea ce postezi, si, daca vrei, explica putin ce ai spus in postul tau, eu unul recunosc, habar n-am ce-s aia baietii atenti (sau de ce ai pus gasrdul cu litere mari)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:24. |
- Copyright 2026 4Tuning