![]() |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
1 Attachment(s)
Buna ziua,
Am nevoie de geam pentru proiector stanga de mazda 3, atasez poza. Proiectorul din dreapta este inca intreg. Se poate? Multumesc anticipat! |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
2 Attachment(s)
te salut
as dori sa fac un set de triple spate pentru ford-ul meu capri. am un set original cu ceva probleme crapaturi bucatele lipsa , dar nu le-as modifica pe acestea , le-as pastra originale (eventual le repar dar nu schimb tot plasticul , se pot lipi crapaturi? ) ... imi poti face toata tripla ? daca da la ce pret ? te rog da-mi un pret pentru reconditionare la astea si pret pentru fabricare daca se poate multumesc pozele de mai jos sunt cu triplele pe care le am ... ti le pot trimite sa faci matrita dupa ele |
Quote:
am discutat telefonic. __________________ Quote:
de lipit si complectat bucatele pentru stopurile oem se poate binenteles dar luati in calcul vechimea lor. Legat de executia unor noi geamuri va voi putea spune cu certitudine doar dupa ce le-am vazut in mana. O seara placuta. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
2 Attachment(s)
salut!am o pereche de dispersoare bicolore(poza 1) si vreau sa stiu daca se poate sa imi faci 2 transparente ca cele din poza 2.multumesc!
|
CU PARERE DE RAU DORESC SA INFORMEZ TOTI CLIENTII CA DIN DATA DE 8 OCTOMBRIE 2014 AM SISTAT TOATE ACTIVITATIILE ATELIERULUI CE INCLUDEA INTRETINEREA SI REPARAREA BLOCURILOR OPTICE ALE AUTOTURISMELOR. MULTUMESC DE INTELEGERE ! ************************************************** *********** VA URMA O PERIOADA DE TRANSFORMARE A PRODUSELOR EXECUTATE DE ATELIER PRINTRE CARE SE VOR NUMARA TERMOFORMARI PLEXIGLASS, HIPS SI DIFERITE MATERIALE PLASTICE, EXECUTII DE LITERE VOLUMETRICE, FIRME PUBLICITARE, CREATII PLEXIGLASS SI ALTE ARTE DECORATIVE. PE ACEASTA CALE DORESC SA AVETI RABDARE CU REORGANIZAREA SITE-ULUI SI POATE VOI REUSI IMPREUNA CU DUMNEAVOASTRA SA VA STARNESC INTERESUL. ********************************** PENTRU ALTE INTREBARI SAU NELAMURIRI VA STAU LA DISPOZITIE LA NUMARUL DE TELEFON SAU ADRESA DE MAIL SI CONT FACEBOOK (PLEXIART). CU STIMA, HADOBAS PETER administrator Hadobas Peter Pal I.I. |
Execut inlocuitor geam far din plexiglas de 3mm incolor pentru autoturisme destinate offroad-ului, raliu, drift si show.
Geamurile sunt folosite usurarii blocurilor optice si NU SUNT destinate utilizarii lor pe drumurile publice ! Producatorul nu isi asuma raspunderea pentru utilizare lor in alte destinatii decat pentru care au fost gandite si executate. Nerespectarea conditiilor de utilizare se face exclusiv pe raspunderea clientului. Execut doar modelele de geamuri pentru care am deja matrite si execut doar la pereche. Gasiti toate modelele executate pe site-ul plexiart.ro la sectiunea noutati insotite de preturi, unele modele sunt in oferta promotionala de iarna. Multumesc de intelegere. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
8 Attachment(s)
Printre altele execut si ornamente de ocazii precum :
Vand ornamente deosebite pentru diferite evenimente sau ocazii ! Dimensiune 35x38x12 cm aplicabil cu sau fara instalație electrică. Executat din plaxiglas rosu sau albastru inchis 3mm de calitate superioară si sunt executate la comandă. Pret ornament agațabil - 55 lei Pret aplicabil - 65 lei Pret aplicabil cu instalație electrică - 90 lei (suport, dulie și bec) Se pot personaliza la cererea clientului. Pentru comenzi mai mari de 10 buc se aplică o reducere de 10 %. Sarbatori frumoase ! |
Buna seara!
Sunt interesat de 2 semnalizari fata incolore pentru Dacie 1310 CN3 si de 2 dispersoare de 1310 alb-rosu. Puteti face asa ceva? |
Quote:
imi pare rau dar nu ma mai ocup de executia acestor elemente. Stima. |
1 Attachment(s)
Craciun Fericit !
|
sarbatori fericite!
iar in privinta afacerilor...geamul stanga fata de la dacia 1300 cat ar costa daca ar fi facut din plexiglas?Multumesc! |
Quote:
execut doar la set si geamuri clare iar prețul este de 90 lei + transport. Sărbători fericite. Stimă Hadobas Peter 0742036263 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Va salut cu stima ! La multi ani ! Un pret pentru sticle clare pentru tipul acesta de faruri, si la ce pret+ transport !
|
1 Attachment(s)
Quote:
aveti in poza alaturata modelul si pretul. Transportul ce-l mai ieftin este prin posta romana 20 lei coletarie prioripost. Stima Hadobas Peter |
1 Attachment(s)
cat ar costa 2 sticle stopuri dacia 1300, sticla transparenta. Modelul exact ca in poza asta :)
|
Quote:
poza pusă de dvs este modelul aburit și sunt 65 lei setul + 20 lei transport prioripost coletarie poșta romānă. Stimă Hadobas Peter |
Quote:
|
Quote:
Dacă doriți să lăsați comandă fermă puteți trimite pm cu datele de destinatar complecte inclusiv un număr de telefon pe care să vă pot contacta și să specificați ce anume doriți. O seară plăcută. Stimă. |
1 Attachment(s)
pai,si modelul acesta,aburite,chiar nu se mai poate face un set?platesc in avans,daca e nevoie...:-)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
imi pare rau dar numai execut prelucrari fiindca nu imi mai renteaza. _________________ Quote:
Dacă doriți să lăsați comandă fermă puteți trimite pm sau sms cu datele de destinatar complecte inclusiv un număr de telefon pe care să vă pot contacta și să specificați ce anume doriți Stimă Hadobas Peter 0742036263 |
gandeste-te la un pret,si comunica-mi-l,pentru ca vreau neaparat un set.:cry2:
|
Salut! Un geam clar la vw passat B5 1998 far dreapta cat costa?
|
1 Attachment(s)
pentru un logan ph 1 (an 2006) o pereche de stopuri clare (transparente) ?care ar fi pretul ? am montat leduri si as vrea sa pun sticla (plasticul)transparent. o sa pun o poza cu stopul
|
Salut!Pentru un Fiat Punto MK1 imi poti face un set de geamuri clare pentru faruri (farurile sunt medelul cu becuri separate pentru fiecare faza)?Cat ar costa?
|
1 Attachment(s)
Salut, ma intereseaza daca poti face geamuri clare pentru peugeot 306 si pretul te rog.
|
Quote:
|
Salut! Lampile ptr 1300 cum pica pe cheder? Etanseaza?
|
Quote:
imi pare rau dar nu execut pentru acest model. _________________________ Quote:
imi pare rau dar numai execut lucrari care necesita prelucrari. _____________________________ Quote:
imi pare rau dar nu va pot ajuta. Nu imi mai renteaza matritare si executie in prima faza. ______________________________ Quote:
imi pare rau dar nu va pot ajuta. Nu imi mai renteaza matritare si executie in prima faza. ______________________________ Quote:
______________________________ Quote:
______________________________ Up^^ pentru produsele de daciute ! Stima. |
Re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
salut sticla pentru far si pentru semnalizare la dacia model cn4 ce pret? plus lupe fara
|
Re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
1 Attachment(s)
Quote:
va pot ajuta doar cu setul de geamuri clare care sunt 150 lei si 25 lei transportul. Pentru 10 lei va pot oferii serviciul de vopsire a marginilor in negru mat. Stima |
si lupele pentru far? nu ai idee unde as putea gasi dar nu la un pret exagerat?
|
Īmi pare rău dar nu vă pot īndruma nicaieri dacă doriți ieftin și bun fiindcă nu există așa ceva.
|
na ma refeream un pret exagerat undeva pe la un 300 400 de lei ceva sa zic 200 . dar sticla de la semnalizari o aveti?
|
Quote:
Stima. |
ok. multumesc un nr de telefon?
|
Quote:
|
Buna ziua,
Puteti face faruri clare pentru corolla e12 sedan si daca da, la ce pret? http://img01-otomoto.sogastatic.pl/o...36537837_4.jpg O zi buna |
Quote:
nu ma mai ocup de prelucrari. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:48. |
- Copyright 2026 4Tuning