![]() |
Re: MAK Motorsport Braila
Cu mare placere. Imi pare rau ca n-am putut sa-l filmez/pozez si pe Gabi Moisescu, si el a facut spectacol si a mers exceptional, ca de obicei.
|
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
ca vorbeam de frana de mina ,noi am reusit sa o rupem ,deci speciale frumoase. |
Quote:
|
Quote:
daca si edi va vrea , vom incerca ceva frumos si la MEMORIAL ENE ANTONEL la fel de simple sa fie pt toata lumea! |
Se pot afisa cele doua clasamente, piloti si general ?
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Multumesc! Mi se pare interesant ca cei care au mers foarte bine au si timpii pe PS2 si PS3 foarte apropiati, probele fiind asemanatoare. Deci cred ca o importanta majora, in parcurgerea corecta si cat mai rapida a unei probe, o are constanta cu care mergi, atunci cand mergi de mai multe ori pe aceeasi proba, sau, in cazul de fata, pe doua probe foarte asemanatoare si probabil egale ca distanta parcursa.
|
5 Attachment(s)
si ultimul act din 08.05.2010 : Cupa ATS
|
Bun deci care merge pe 6 la linute la Alexeni( Urziceni) ?
Cine se da si cine merge sa se uite...? Eu de data asta intentionez sa merg sa ma dau |
Quote:
|
Vad ca nu mai merge nimeni ma ,,:)
Marian ne gasim la 8:30 la MOL si gata .. :)) |
Quote:
merg si eu. |
Quote:
|
eu am glumit ma cu 8 jumate..ne vedem la 7 jumate la iesire undeva ..ca sa putem sa mergem incet..ca si asa e belea pe drum. Vb sambata in oras.
|
Quote:
|
Ma pentru mine a fost binisor..ma asteptam ca masina sa traga mai tare ..dar la nivelul la care sunt acum ..si la ce masini mai erau in grupa :) ..am fost OK :)
https://forum.4tuning.ro/118-masina-m...a/page-24.html |
Quote:
ps ai pierdut ocazia sa facem proiectul ala cu panda ,in schimb ai posibilitatea sa-l faci cu cipin! |
am auzit ...nu e pierdut nimic...ramane de vazut..
|
am gasit pe net definitia pentru
turbo flutter: https://www.youtube.com/watch?v=gSAeT...eature=related :) |
ati plecat toti in vacanta am ramas numai eu si crc pe forumul asta?
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Ca sa va dezamortzitzi .... voila cateva poze de la etapa a III-a a CN de Karting 2010, cu Roberto pe locul VI in prima mansa, plecat de pe pozitia a X-a si cu un abandon in urma unui acrosaj in mansa a doua. O revenire relativ OK, cu mentiunea, ca se putea si mai bine, chiar podium... Speram sa se intample cat mai curand!
Multumiri speciale pentru cei ce sustin activitatea lui Roberto, BADSI RACING BUCURESTI si VTK RACING SERVICE BUCURESTI! Multumim pentru poze Vali TACHE! |
bravo!succes in continuare!
|
Si poate pe 17 Iulie, punem si noi de-o joaca, la Promenada ..... cum faceam anul trecut. Ce zic baietii ? Ma pun sa fac PS-urile ?
Sa le dam ocazia copiilor sa puncteze in clasamentul pilotilor .... :lol: |
Poate se ocupa cineva anul asta si de casting ... ca avem nevoie de fete ... sa inmaneze cupele ...:D
|
HAIDE EDI SA FACEM CEVA! :twisted:
Vad ca se cam someaza pe la noi pe aici... |
Eu va pot ajuta cu stiti voi ce si cu mai stiti voi ce :lol:
|
Quote:
|
Quote:
Fa acolo cum stii tu ca e mai bine ... dar poate nu e gata pe 15 iulie. ...:D |
Chiar daca nu-mi merge masina, vin si ma dau pe jos! :D
Hai Doamne-ajuta, sa nu ne cada relantiu-n baie! 8) |
Quote:
apropo ce ii spuneati lu tata despre scoala ruseasca de kartig parca, ca nu eram atent :-P |
se pune la cale ceva frumos tare ...numa sa iasa toate combinatiile ....
|
Una din vestile bune ... pare sa fie ca ... nu va fi taxa de participare ... Adik ... e la liber ... degeaba ....free ... mokasao....:D
|
Quote:
Nu imi aduc aminte cu cine vorbeam despre scoala ruseasca de karting ... si scuza-ma .. nu stiu cine esti. Ne cunoastem ? Daca da ... da-mi indicii ... sunt cam blond..:D |
nene edi poate ajungi pe la mine pe la sv ,vreau sa vorbim ceva !
|
Quote:
se poate sa nu va amintiti ca erati mai concentrat la roberto( din cate am inteles acum a revenit dupa o pauza de un an:rolleyes2) urmatoarea etapa de la tg secuiesc( asta daca nu o sa fiu si la bacau) daca va vad,va zic sa stiti cu cine ati vorbit aici pe forum... succes in continuare, aveti si un fan la targu secuiesc :D |
Quote:
Multumim pentru sustinere !!!! |
Se pregateste ceva frumos... :x
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:13. |
- Copyright 2026 4Tuning