![]() |
Re: Golf 4 - My Angel!
Jock, nu ne arati si noua poze de vineri de la intalnire? :D
|
1 Attachment(s)
...am si "masina de poze" :D
|
Eh, lasa ca arata bn ... data viitoare sper sa ajung si eu:???:
|
....eu o sa fac o pauza....prea mult "misto" strica
|
ma intristeaza sa aud asta. sti parerea mea.eu cred ca nici 90% din copii astia tastaturisti nu erau in stare nici sa desfaca prezoanele la o roata. intelegi acum de ce vroiam sa inchid topicul. cu luminite si beculete faci fata la astia. da sa nu ne punem la minetea lor. asta e tot sfat de la tine. bafta si nu ceda acum la sfirsit ca sti tu ce la mal
. haha . |
..eeee, am incercat sa fiu si eu baiat bun" ... dar mai sunt si "uscaturi" ,..nu vreau sa intru in detalii iar "subiectul" asta ,pentru mine este inchis ;)
... ai inteles gresit ,pauza" o sa fie la intalnirile golf - club ;) |
jock sper ca nu te am deranjat atat de rau vineri seara cred k la mine te referi.....si daca eu sunt acela vreau sa imi cer scuze pentru glumitele pe care le am facut nu am vrut sa te jignesc....:(
|
grasule" ,nu ai de ce sa iti ceri scuze ,nu ai gresit cu nimic ..."glumitele" tale se "digera" usor ,chill ;)
Quote:
|
ms jock.......:oops:....
eu sper sa te mai vad la intanliri cel putin la cele de duminica.......ai tot respectul din partea mea.... |
Sa pui farurile inapoi :lol: si vezi sa nu ramai cu suruburi in plus la sfarsit (glumesc). Hai ca iese incet incet.. ti-am zis ca atunci cand ai prietenii alaturi e mai bine! Si asta nu pt doua faruri... ci pt restu!
|
Adevarat ;) ,fara ajutorul lor nu cred ca o scoteam la capat :boogy:
|
1 Attachment(s)
.....o sa dureze :sad:
...sau vopsit si oglinzile" |
indiferent cat ar dura, o sa fii foarte multumit la sfarsit !
de fapt....sfarsitul nu cred ca o sa vina niciodata, tu fiind foarte pasionat, si mereu gasind cate ceva de facut la golfuletz ! ps: vara asta, dupa ce termin cu facultatile, cu itp`u si etc....o sa vin special la bucuresti ca sa vad JOK`ul de aproape ! :) eventual la un "meet" d`al vostru :P |
Quote:
|
1 Attachment(s)
...mai schimbam si noi
..o poza cu prietenu meu B_60UPE ...(mersi bro' pentru ajutor ;) ) |
Quote:
Maşina arată foarte bine... Nu mă aşteptam să o refaci īntr-un timp atāt de scurt ... Baftă şi hai s-o vedem cāt mai repede ca īnainte ! |
stai man linistit si eu multam sti tu. si oricind cu mare placere
|
Am o veste foarte proasta , masina se repara iar apoi se vinde .... iar eu ma las de "sportul" asta ,imi pare rau ca va dezamagesc dar imi este foate greu ...sper sa ma intelegeti
...... |
Ce mai ai de facut la masina??? airbag-uri ai? janta care lipseste se mai poate recupera??? care e pretul masinii asa cum e acum??
|
:shock:
Quote:
|
Quote:
|
sigur tot golf4 da in 2 usi si cu motorul ala........... stie el
|
Quote:
|
Quote:
|
eu....te inteleg,pe langa pasiune....gandestete ca ai o fetita minunata de crescut,care e mult mai important.
|
Se face fata mare si ii faci ei masina frumoasa ;)
Sper sa revii la sentimente mai bune fata de Golf, ti-am zis, in afara de tine s-au mai atasat si altii de masina asta, cat de putin. Sper sa iasa totul cum iti doresti si sa iei cea mai buna decizie pentru tine si pentru familie. |
nu cred...ne minte
omu iubeste prea mult masinutza ca sa o vanda |
Nu s-a pus niciodata problema cine este pe primul loc.....fara nici o discutie "printesa" este si va fi (daca nu vine si un fratior) nr 1 ,apoi familia,prietenii si restu .... in nici un caz un fier" ;)
|
bravo man bine ai zis-o pe asta
|
La ce masina te-ai gandit ca urmatoarea?
Ma gandesc la ceva de familie.. |
Quote:
|
...nu stiu ce va fi :D
|
Nasol ca o vinzi. Fiecare le stie pe ale lui, si in mod clar familia si viitorul sunt mai importante decat o masina, care pana la urma e o necesitate, nu un scop... Masina in ce stare o vinzi? Dupa ce o termini toata, cu vopsit cu tot? Acum ce mai e de facut la ea? Poate pui si un pret pt cei interesati... macar asa aporximativ, estimativ...
|
Cred ca nu ai luato in nume de rau ce am spus eu.
|
..eee,cum sa o iau in nume de rau bro ;) , stai "flex" ;)
B-99-SAA , dupa ce se face 100% se ia marea decizie ...iar ca pret , va fi pe masura ( 5 - 6mii euro) |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Esti nebun.;) Sa-mi zici si mie ce ai bagat acolo. Belea.:shock::shock::shock: