![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
Quote:
|
Quote:
|
salut... foarte interesanta chestia cu ungaria... costa relativ putin .. insa cu .. grupele cam nasoale la diesel :| (tot ce e diesel cu sau fara turbo . indiferent de cilindree aceeasi grupa :???: )
ati primii si un out-sider cu voi pe drum? cam nasol sa mergi singur atat :rolleyes2 |
Quote:
sa traim pna atunci si mergem:) |
e bine atunci :D se mai adauga la drum una bucata tractor clasic !
|
deci pana acum sunt doua tractoare;)
|
|
vreau si eu o toba finala pt taxiul meu...stie cineva?...are o singura intrare....iar iesirea nu tre sa depaseasca 14 cm latime
|
Quote:
Eu nu stiu dc vin tot cu tractorul sau cu turbata. Dc facem vre-o 3-4 masini ar fi beton. |
am si io o nelamurire:dak masina are numerele expirate...si soferul si proprietaru masinii iau aceeasi infractiune nu?dosar penal
|
Decat Soferul!
|
Quote:
|
Compania Petrom, controlată de grupul OMV din Austria, a majorat astăzi, de la ora 12.00, preţurile de referinţă la benzină cu 9 bani şi la motorină cu 6 bani/litru, anunţă compania
Publicitate Benzina Premium fără plumb 95 costă 3,02 lei/litru, benzina Top Premium fără plumb 99+ este 3,35 lei/litru, iar sortimentele OMV Carrera 95 şi OMV Carrera 100 costă 3,12 şi respectiv 3,75 lei/litru. Motorina este mai scumpă cu 6 bani/litru, de luni. Litrul de motorină Top Euro Diesel 5 / Top Nordic Diesel este 3,42 lei, motorina OMV Sprint Diesel este 3,47 lei, motorina Euro Diesel 5 costă 3,29 lei, iar litrul de motorină OMV Alpin Diesel este 3,75 lei. Anterior, compania a majorat preţurile de referinţă la carburanţi (benzine şi motorine) cu 6 bani, īncepānd cu 17 ianuarie. In conditiile in care barilul de petrol a ajuns la 30 $ :lol: |
:-P asa e ..azi dimineata le-au scumpit...eram la munca akolo..injura lumea de mama focului..:rolleyes2
|
Re: No Speed Limit Ploiesti !
:-) bobi hai boss mai repede cu intalnirea ca ursarii aia de la inferno s-au pus p treaba...vb aia..'prea rapizi o sa te arda" :-P:-P:-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:01. |
- Copyright 2026 4Tuning