![]() |
Re: ShineRunnerRacing
SA VA HOTARATI SI VOI CARE VETI MERGE LA PITESTI CA SA STIM SI NOI CEVA CONCRET
|
vineri poate vb si d tricourile alea...care si cum...k mai avem putin si s apropie salonu'...:)
|
eu am sa merg in principiu de 90%, depinde cum stau cu 8anii k tre sa-mi iau talonu inapoi !
|
sa vb daca aveti noroc pana la sfarsitu saptamani o sa le aveti
|
Quote:
|
ba da chiar numai zice nimeni nik frate...c faceti :|....kre cum mergeti sambata?:) k sa stiu si yo
|
pai plecarea a ramas sanbata la ora 5 dimineata ,strangerea este in agip 13 sep incepand cu ora 4
|
sparly...d knd ai faruri cu angel eyes?:D....da-mi si mie poze detalii cv p pm :D
|
da8ea astept sam8ata, sper sa fac spaga maine la munca k sunt pe 0 ! :)
|
da men si eu abia astept la ora 4 este strangerea si la 5 plecam
|
VINERI LA ORA 22:00 INTALNIREA VA AVEA LOC IN FATA STADIONULUI GHENCEA,v-as ruga sa va faceti aparitia in numar cat mai mare ,este ultima intalnire pana la salon ,avem de discutat mai multe probleme care ne priveste pe toti
|
DACA PANA IN VINEREA DE DUPA 4TUNINGDAYS, ADICA 17-04.2009 NU VOR MAI VENI MEMBRII LA INTALNIRILE CLUBULUI SI NU SE VOR MAI IMPLICA PENTRU CLUB, NU VOR MAI FACE PARTE DIN CLUB, FARA NICI O EXCEPTIE. PREFERAM SA FIM 5 MASINI DECAT 50 CARE SA NU FACA NIMIC. Atat am avut de zis, nu ma luati ca de ce , ca cine sunt cei care vor pleca.
|
Am şi eu o rugăminte la voi ,postaţi şi voi piesele intr-o arhivă de la 4tday's vă rugăm !;)
|
Felicitari SRR pt premiu si pentru prezenta de anul acesta !!! Ne vedem pe strazi ;)
|
pai piesele ti le dau dami add la id de mess si ti le dau
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:31. |
- Copyright 2026 4Tuning