![]() |
Re: Update : Primul Nissan Meet : 28-29 martie BRASOV
Quote:
Distractie baieti ! |
ce amanare domnilor
sambata ora 12 locul stabilit brasov din partea mea e o mica problema nu o sa pot trmite avans pentru simplul motiv ca nu am timp sa ajung la banca ........ dar sper sa o rezolv ....... acum nush cu cazare dak e bine ca ai rezervat 12 camere " se pare ca cineva sa sucit si nu poate veni sper sa fie singurul ........" |
pai cum facem cu bucurestiu pana la urma?nu plecam toti de aici sau plecam miseleste pe ferite toti ,nu de alta dar sa me deghizez si eu ......hai sa stabilim un loc unde sa ne vedem ccu tontii si sa plecam impreuna...
|
Mah eu vin cu duba...plecam toti dar daca va prind ca bagati viteza nene va ia mama dreaq ! :lol:
|
ikea ramane, ce ora insa????
ca sa stiu cand plec de acasa:)))))) |
Quote:
la 9 |
deci sambata dim la 9 la in parcare la ikea da?
|
yup:twisted:
|
eu desi nu pot sa vin, in mare parte din motive financiare, voi veni sambata la 9 la ikea sa va cunosc pe cei pe care nu ii stiu deja!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
eu am achitat acontul! de-abia astept sa ne intalnim si sper sa nu va mai retrageti multi! :)
|
ATENTIE! sa va echipati bine ca e zapada mare si e frig si peste noapte ingheata!
nici eu personal nu o sa vin cu nissan-ul pentru ca inca nu este gata! tot o sa vin cu dubita! personal refer ca sigur nu ajunge fiecare la banca sa NU plateasca nimeni un avans! eu o sa le explic situatia la cei de la pensiune! si sambata dimineata sun peste tot si vad unde gasim un loc chiar daca suntem despartiti .. gratarul berea etc tot o bem impreuna! ce spuneti? ok! ora 12:00 in parcare la carrefour brasov! o sa vin cu o duba galbena fiat doblo cu nr. de Bucuresti! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:25. |
- Copyright 2026 4Tuning