![]() |
Re: 15-16 NOV - BRAILA - CURSA DE INDEMANARE SI CURSA DE ACCELERARE
ceva filme cu uga se gasesc???
|
Quote:
oricum mia placut smartu tau da sa stii k nu prea conteaza grupa A1 pt organizatori kci "ascutitorile" d pana la 75 cai nu fac show... asta e... ne facem noi mari a fost frig dar neau inklzit cursele rapide... organizarea din nou a lasat d dorit la linii...la tehnico aplicativ desi am fost spectator a fost OK scuze pt neplacerile provocate de KMINISTII din braila care au confundat aceasta competitie cu un concurs de baut bere, spart seminte, scuipat si injurat |
Ehe! Floris a spus ca vor accepta 120 de masini. Avea de ales intre a refuza 80 ori... Verificare tehnica/administrativa nu se poate realiza nici in 10 minute la o masina. Rezulta incadrare la ochi ca in cazul de fata. Erau necesari oameni si in parcul de la start, sa-i la rand pe participanti, sa-i dirijeze. Intr-o ora se rezolva treaba. Pacat de faptul ca nu s-a utilizat corespunzator sistemul de sonorizare, respectiv anuntarea castigatorului pe cursa. Asta se rezolva si cu ceva steaguri la sosire.
E neplacut sa vii de la distante mari, sa astepti 1 ora jumate primul start (parca la 12.30 scria pe aici ca se doreste primul start), sa suporti frigul, sa te injure lumea, sa te dai o data si sa pierzi ca ai avut pereche "falsa". Asta probabil ca simt 100 de participanti, iar de la 101 in sus incep si multumitii. E neplacut sa te lupti sa iei aprobari, sa anunti jandarmii si sa-i pui in tema (am aflat si eu intr-un final ca astia vin din oficiu - iar mie imi cereau bani; aviz interesatilor - pentru un eveniment cultural sau sportiv desfasurat pe un spatiu public, se vine din oficiu; in spatii private gen aeroport, e posibil sa se perceapa tarif), sa iti misti relatiile sa ai infrastructura necesara, sa platesti ambulanta si premiile, sa fii dezamagit de participanti care se comporta haotic si nu dau semn de nici cea mai mica urma de auto-organizare, ca la final sa vezi critici pe marginea... publicului?!?!? Cateva lucruri eu le vad clare: - din ce in ce mai multe masini la curse - din ce in ce masini mai puternice (deja au aparut ozn-urile) - sistemul de incadrare (oricare din cele utilizate momentan la noi) depasit - necesitatea responsabilizarii cat mai mari a pilotilor (taxe mai mari - am vazut destule masini care faceau reclama la firma x sau y de tuning, deci se poate; inscrieri cu o zi inainte->timp destul pentru verificari, sedinte tehnice, explicatii, raspunsuri si intrebari - si la FRAS vin zeci de masini in conditiile acestea, deci se poate) - public din ce in ce mai numeros (a fost abia a treia cursa la Braila - cand sa inveti de la 0 cu ce se mananca sportul asta?) Anul acesta au fost curse in curba, curse pe camp, curse pe aeroport, curse pe 200 de m, curse pe strada, curse etc... Nu e bine ca ai de unde alege? Cate curse au fost anul trecut? |
Evo VIII a lu' Dragos,de BR vs EVO VII parerea mea e ca a fost egalitate 1-1, pentru ca la a doua cursa EVO VII a furat startul clar...
|
ca e alba ca e verde ca organizatori ca drum ca plastic ca tarani ca masini ca forta ca seminte ca frig ca grupe ca aeroport ca atotstiutori ca multumesc ca ironie ca blondu ca prima zi ca turbo ca naspa ca a doua zi ca multi ca taxe ca jandarmi ca nu i bine
A FOST BINE A FOST SPECTACOL AU FOST MASINI am avut ce vedea si ce sa invatam pt noi ce i care am pierdut ..mai avem de investit in masini pt restul felicitari |
Oare aflu si eu pe ce loc m-am clasat cu Ford-ul Fiesta gri cu nr 46?????????
Thnx. |
Se inscriu la curse unii oameni care nu vor decat sa castige,nu conteaza cum.E vorba despre SIO(OCTAVIA GRUPA A)CARE AR TREBUII SA FIE LEJER LA B DACA NU CHIAR LA C.Si golful HAN care radea de murea,cand a pierdut,stia el de ce radea!!!Organizatorii au urlat ca vezi doamne o sa se uite la toate masinile si nimic.Nu pot sa vada tot ce ascund uni sub capota dar pe unii deja ii cunosc!Cum ar fi daca se inscrie Fly la A1 sau la A sau la B toata lumea poate sa plece acasa!!!!!Promisiunea mea o sa cumpar o pisicuta 316 si ii sa ii pun motor de 2.5 si o sa ma inscriu la A dupa ce sudez capota si gata sunt cel mai mare smecher cand vin la curse.Sa NUMAI VB DE PUBLIC ,niste oameni care nu au ce cauta in sec.nostru(tarani, iobagi,samantari)toata scursura Brailei si Galatiului a fost acolo.Propun ca data viitoare se se faca curse cu spectatori 402m alergare da se se uite sa nu fie drogati sau altceva ca sa triseze!Sincer a totul a fost penal!Cine crede altfel inseamna ca acolo e locul lui intre taranii care orice vedeau la o masina tipau TURBO FRATE TURBO ARE SA MOARA MAMA(asta la grupa A1)deci invatati de la altii(Speedline) cum se organizeaza curse si numai va mai dati in petic atata!
|
referitor la TURBO FRATE ASTA ARE TURBO... am auzit si io asa cva... filtrul meu sport scoate un suierat knd turez motorul si niste tarani d p mar'ne spuneau k are o turbina kt capu d mare.... :lol:
sa-i lasam p unii "iluminati in ale ingineriei auto )sa se reculeaga in lumea televiziunii si a desenelor cu batman:!::!::!::lol: |
Quote:
Cursele de masini inseamna performanta si multi bani bagati in upgrade-uri, si nu ma refer la schimbat de motoare;)ala nu e neaparat un upgrade, ci o metoda de a trisa... |
Quote:
|
Felicitari celui cu Golf IV galben de la grupa A, e o masina de grupa A care probabil ar fi meritat sa fie primul la grupa A
|
lol...octavia aia sigur are un motor tdi 90 de cai nu? de ce te intereseaza daca omu are cip ..sau are o turbina cat casa sau are nush ce alte artificii ?...omul poate a facut asta sa castige grupa la care se incadreaza foarte corect. cititi si voi regulamentul inainte...vedeti ptr ce se aplica coeficienti si ptr ce nu. si atunci poate o sa va lamuriti.
iar metoda cu motor 1.6 pe masina si schimbat la o cilindree mai mare asta e de condamnat daca nu declari puterea stock a motorului care echipeaza masina in acel moment. nu ca a facut unu modificari la masina sa ajunga la dublul puterii originale. ala e spirit de competitie si dorinta de a fi cel mai bun. cursele ar trebuii sa incurajeze tuningul si chiar asta fac...daca unii nu isi dau seama... |
bun... de acord cu voi cu publicul... dar cam care ar fi solutia voastra? sa se dea un test de cultura general pe marginea santului si cine nu il ia sa plece acasa?
era cu intrare libera si asa ca oricine putea veni daca ar fi existat o taxa de 5 - 10 lei poate ii mai sortai, dar asta insemna sa incercuiesti perimetru, sa permiti accesul doar printr-o singura zona, si asta implica f multi oameni de paza si multe alte belele / cheltuieli in ceea ce ii priveste pe organizatori ... comentariile nu inteleg cu ce deranjeaza pe unul dintre concurenti... ca nu prea se auzeau din masina pana la urma, nu? :rolleyes2 |
Quote:
|
Daca ar pune organizatorii stand DYNO pariu pe ce vreti voi ca multi oameni smecheri de la grupa A B NU AR MAI VENII.Felicitari pt baiatul cu urs negru cu dungi albe,care il are pe dexter pe aripa(la tulcea avea nr. de timisoara acum de braila),ar trebuii sa ia toti exemplu de la el omu vine ca sa se dea cat mai mult si cu oricine si nu ii pasa daca pierde sau castiga !!!!!!!!!!!!!!!Eu cand cresc permonta la o masina nu ma duc sa fac curse cu scutere sau trotinete fac cu cineva de categoria mea.Nu ca altii din 1.9tdi 105 stock o ridica la 200cp si se inscriu la A.Sincer nu te simti mai bine cand faci pe unu mai bun sau egal cu tine?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:31. |
- Copyright 2026 4Tuning