Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Vanzari Cumparari Machete (https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-cumparari-machete.html)
-   -   FEED BACK POZITIV DESPRE VANZATORI / CUMPARATORI (https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-cumparari-machete/95896-feed-back-pozitiv-vanzatori-cumparatori.html)

alexu_bad_boy 26-01-10 08:35

Re: Feed-back despre vanzatori/cumparatori

un plus pentru sherbandel..........
mii de scuze lui LauTM si lui andreizr1 ..........am primit foile de la posta sa ma duc sa ridic coletele dar coletele nu mi le gaseau.....nu stiu de ce......si am incercat de 2 ori.(vineri si luni).....daca ajung inapoi platesc transpotul de 2 ori si imi cer mii de scuze sper sa le mai trimiteti odata si sa fiti intelegatori.....bataie de joc posta romana.

dolb 26-01-10 10:20

Quote:

Originally Posted by alexu_bad_boy (Post 3016031)
mii de scuze lui LauTM si lui andreizr1 ..........am primit foile de la posta sa ma duc sa ridic coletele dar coletele nu mi le gaseau.....nu stiu de ce......si am incercat de 2 ori.(vineri si luni).....daca ajung inapoi platesc transpotul de 2 ori si imi cer mii de scuze sper sa le mai trimiteti odata si sa fiti intelegatori.....bataie de joc posta romana.

eu nu mi-am primit banii de pe 1 decembrie :D cum crezi ca ma simt eu ! E idioata posta romana si mai au si un sistem de tot rahatul, d'aia se fac si greseli !

alexu_bad_boy 26-01-10 11:44

stim cu totii cum e cu posta dar trebuie sa fim si intelegatori........asa am patit si cu gahu care el a fost super intelegator.......

THUNDER77 27-01-10 12:14

Am de acordat un plus mare pentru 2 useri : george-bogdan si sergiu-evo atat pentru seriozitate , cat si pentru calitatea machetelor ! Mutam fain baieti ;) !!!!

nuculetul 27-01-10 12:54

Quote:

Originally Posted by THUNDER77 (Post 2976786)
PLUS MAAAAAAAAAAAREEEEEEEEEEE nuculetul ( caut machetele alea de 20 de ani ) , si un PLUS MAAAAREEEEE si pentru 14cat super stare la machete !!!!!!!!!!!!!!!!! Baieti , mi-ati facut ziua mai frumoasa ;)

Mersi Thunder77 si ma bucur ca te bucuri. Plus mare si de la mine pentru tine. Vezi cu e viata - incepi cu o ura imensa pe cineva si sfarsesti in a-ti face un prieten... Pentru unul din moderatori, si anume Razvan, uite, vezi cam cum e viata ?... Poate inveti ceva...

coman razvan 27-01-10 12:57

Cu siguranta! :lol:

THUNDER77 27-01-10 13:02

Ehe ! Sa nu va luati la bataie , ca nu stiu cui sa-i tin partea , si de clonat nu ma clonez ! Rezolvati-va problema pasnic....scandalagiilor !

sherbandel 27-01-10 13:05

Quote:

Originally Posted by alexu_bad_boy (Post 3016031)

Plus pentru aluexu_bad_boy , au venit banii azi, la 5 zile de la expedierea coletului :P

Madalyn Boss 27-01-10 16:02

Plus si pt sherbandel

bachus_21 27-01-10 17:01

+++pentru Stingray si Bogboy.

Darius DMS 27-01-10 18:58

+++++++PENTRU R27KUL....OM foarte serios!!!!!

radu_bv 27-01-10 20:23

recomand steaua23....om de incredere.
++++++++++++++++++++din partea mea:-P

steaua23 28-01-10 13:29

N-am prea postat aici si am cam ramas in urma cu laudele. Am facut tranzactii cu DoYaSeeMe, radu_bv, dorin_cdg, promo, Madalyn Boss, deyan56, arctix, ksm170 si toate au iesit foarte bine indiferent ca au fost cu vanzare sau cumparare.
Daca am uitat pe cineva ... sorry :(

Brian 28-01-10 17:54

Un mare plus pentru vali_slayer . Macheta e exact asa cum a spus; impachetata bine :)

cristi_iasi 28-01-10 18:01

Un 10 pentru Radu_bv, om de cuvant si care ambaleaza foarte bine machetele! RECOMAND RADU_BV.

All times are GMT +2. The time now is 18:48.

- Copyright 2026 4Tuning