![]() |
Re: Feed-back despre vanzatori/cumparatori
un plus pentru sherbandel..........
mii de scuze lui LauTM si lui andreizr1 ..........am primit foile de la posta sa ma duc sa ridic coletele dar coletele nu mi le gaseau.....nu stiu de ce......si am incercat de 2 ori.(vineri si luni).....daca ajung inapoi platesc transpotul de 2 ori si imi cer mii de scuze sper sa le mai trimiteti odata si sa fiti intelegatori.....bataie de joc posta romana. |
Quote:
|
stim cu totii cum e cu posta dar trebuie sa fim si intelegatori........asa am patit si cu gahu care el a fost super intelegator.......
|
Am de acordat un plus mare pentru 2 useri : george-bogdan si sergiu-evo atat pentru seriozitate , cat si pentru calitatea machetelor ! Mutam fain baieti ;) !!!!
|
Quote:
|
Cu siguranta! :lol:
|
Ehe ! Sa nu va luati la bataie , ca nu stiu cui sa-i tin partea , si de clonat nu ma clonez ! Rezolvati-va problema pasnic....scandalagiilor !
|
Quote:
|
Plus si pt sherbandel
|
+++pentru Stingray si Bogboy.
|
+++++++PENTRU R27KUL....OM foarte serios!!!!!
|
recomand steaua23....om de incredere.
++++++++++++++++++++din partea mea:-P |
N-am prea postat aici si am cam ramas in urma cu laudele. Am facut tranzactii cu DoYaSeeMe, radu_bv, dorin_cdg, promo, Madalyn Boss, deyan56, arctix, ksm170 si toate au iesit foarte bine indiferent ca au fost cu vanzare sau cumparare.
Daca am uitat pe cineva ... sorry :( |
Un mare plus pentru vali_slayer . Macheta e exact asa cum a spus; impachetata bine :)
|
Un 10 pentru Radu_bv, om de cuvant si care ambaleaza foarte bine machetele! RECOMAND RADU_BV.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:18. |
- Copyright 2026 4Tuning