![]() |
Re: BR 82 CNS
LOL,nu iulica...nu e sarit de la punct,stai linistit. Pana nu am strans chiulasa nu am pus nici tijele de la culbutori...mai tin si eu minte cate ceva din liceu. Am curatat usor fara sa ating camasile. Sunt constient ca degeaba am curatat ca in 1000km e aia la loc,dar...te pui cu nebunu'?
Apropo,nu am mai reusit sa fac nimic cu mosii aia,aveau pretentia ca in 50min sa ajungem la Roby,sa dam chiulasa jos si pompa de apa si sa si ajungem inapoi. Siii...acum baietii cer 50ron...eh...e foame de bani baieti. |
In nici un caz ;) Nu e prima oara cand schimb o garnitura de chiulasa
|
sal.opa!!nasol f nasol..cheltuieli in plus degeaba.....pacat ca exact ianainte ai dat elv-ul jos ca altfel nu ajungea in rosu...e f fain daca reuseai s aiei din chiulasa,mai stateai o zi fara masinutza.ai zis ca aiajuns la alt ulei?a fost necesar si schimbarea uleiului???intreb ca habar nam..baftasi mai rasp si u pe orange -ul ala
|
Da a fost necesara si schimbarea uleiului deoarece a intrat antigel in ulei.......Din chiulasa poate o sa se ia altadata cu alta ocazie dar nu ca acum.....adica sa se arda garnitura de chiulasa......
|
paule,stii ca nu stau fara masina. Pe orange nu am cum sa raspund daca dorm,stii doar ca-s pasare de noapte lol. Da,a trebuit sa schimb uleiul...am mai scris ca asta ma doare cel mai mult,eh....
|
a ajuns antigelu in ulei? sa ingalbenit uleiu? vezi sa nu fie nevoie sa schimbi si blocul...:???:
|
Nu,nu e fisurat blocul. De fapt are o fisura,dar e foarte mica si e spre apa.
|
Merge,merge CNS-ul nu??
|
asat etot ce conteaza uneori..sa merga masina!!le dadacim prea muult...ne vedem maine..ptr ceva rep la masini,bafta
|
Eu maine o sa fiu treaz de dimineata ca am ceva treaba prin garaj..........faramat,sudat iar faramat si tot asa...:))
|
1 Attachment(s)
Īntr-o baltă albă 8 ochi sclipeşte!/ Ce să este oare? Este 2 Dacii!
|
maey,ati cautat mult balta aia,??bun daac nua ti dat de gropi sa fi vazut voi atunci piese imparstiate:D...bafta
|
Aia e balta fermecata :))........am prins si vreo 2 carasi acolo :))
|
10 Attachment(s)
Un proiect mai vechi pe care m-am gandit sa il finalizez...ceasuri facute din plexic (cu iluminat dublu...din spate alb,de sus ultraviolet). Din pacate am renuntat la iluminatul din spate,erau de facut prea multe improvizatii. Va asigur ca in realitate se vad mult mai frumos:
|
Omu arata bine dar ma gandeam eu asa in gandirea mea de mare ganditor ce sunt eu (adica eu gandesc nu ma incurc :D ) ca parca era mai bine cu numerele alea pe negru .......macar asta este parerea mea la care m-am gandit eu ca e mai "cuuul" asa......
Te-am salutat si ai grija la ce te gandesti (nici eu nu stiu ce am vrut sa zic aici) :))) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:34. |
- Copyright 2026 4Tuning