![]() |
pret promotional chiptuning
3 Attachment(s)
Opel Astra H 1.7CDTI 80HP stock.
Dupa modificare RC urca la 110HP Pret promotional 150EURO. |
Re: Chiptuning by RacingCode
2 Attachment(s)
Opel Astra H 1.7CDTI 100HP stock.
Dupa modificare RC urca la 120HP Pret promotional 150EURO. |
Se pare ca ofertele sunt cautate.:lol:
|
Pai fara un grafic dyno care sa iti sustina oferta sunt sigur ca gasesti multi clienti de calitate.
Un fel de cai verzi pe dyno nu??? Mai stiu cativa tuneri care citesc in stele cati cp castiga o masina dupa un soft. Te doare degetul sa pui un grafic care sa iti sustina oferta? |
Da ai dreptate o sa pun grafice cand e ceva mai important de atat.
|
3 Attachment(s)
grafice Mitsubishi 2.0did
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater |
Quote:
|
Sigur ca da , este un motor M miscorat caruia ii place puterea. Motorul M44 este ultima evolutie a lui 318is avand ceva avantaje pe partea de distributie si cuplul mai mare si mai rapid.
Castiga cca. 15hp si 15Nm. Costa 200Euro. |
Quote:
stiu ca tu vinzi si turbine ...te rog cu un raspuns pe masura mea ,nu cunosc detalii tehnice mai complicate . merci |
Quote:
Sebastian, cum stati cu programul in a doua saptamana a lui iulie? Ti-as face o vizita cu abominatia mea sa imi dai un diagnostic... |
Vorbim si programam cand e cazul dar sa-mi dai un mail sa-mi fac si eu lectile inainte de intrevedere.
|
Salut , pt o Skoda Octavia 1.6 tdi , 105 cp ( cod motor CAYC) , ce crestere poti sa-mi oferi ?
|
O modificare optima ar fi undeva in jur de 130HP.
De putut se pot face multe la acest motor insa de strada optimul este asa cum ti-am spus. |
ANTITUNING
5 Attachment(s)
Pe langa doua din obisnuitele casei Subaru si Mitsubishi astazi am avut si bucuria de a infrange ATITUNINGUL implementat si de Audi mai nou la unele din modele sale.
Chiar daca nu mai este o nouatate si facem asta de mult timp, de fiecare data cand dam de o masina echipata cu procesor INFINEON TRICORE si deblocam ECU, putand sa-i implemetam o versiune custom editata de noi asa cum trebuie cu teste pe dyno, cu logari si analize, ne bucuram ca desi se feresc tot nu scpa de TUNING. :lol::lol::lol: Astazi cireasa de pe tort a fost un Audi A5 Multitronic in 5 usi (limuzina) 2.0 TDI de 143HP pe care l-am resoftat urcandu-l cu cca. 30HP(modificare optima) |
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:12. |
- Copyright 2026 4Tuning