Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Renault (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault.html)
-   -   Club Renault 5 (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault/9371-club-renault-5-a.html)

biv100 23-10-06 10:26

Re: Club Renault 5

da,au de toate.daca nu le au in magazin ti le aduc in 2-3 ore cam asa. e bine sa iei nr de tel cand te duci acolo ca sa-l ai pe viitor,sa suni si sa faci comanda.

insipidul 23-10-06 23:56

Salut,

Am si eu de curand un Renault 5 TL din 87.
La o groapa a cazut scutul fata(de la baia de ulei), se mai tinea doar in sistemul de prindere din fata, in fata s-au rupt clemele de prindere, iar scutul s-a deformat si nu mai intra in acel spatiu.
L-am prins la loc cu doua sarme puse in locul clemelor, insa este valurit plus ca nu stiu cat o sa tina.

Ce-mi recomandati sa fac, stiti un service unde sa mi-l schimbe /prinda la loc dar sa tina. Ce risc daca merg cu el asa?

Nu sunt inca foarte priceput la motoare/piese etc asa ca sper sa nu fiu de ras cu aceste intrebari:)

Multumesc si ideea cu acest club este foarte buna si eu apreciez foarte mult masina aceasta..

DVDValy 24-10-06 02:16

1 Attachment(s)
va asteptam

DnI 24-10-06 11:50

e bine ca s-a anuntat din timp evenimentul. stiti voi , munci alea alea

la mai mare...

M Y U 24-10-06 21:41

Bravo pt intalnire baieti.Imi pare rau ca nu pot fi si eu printre voi.

valir5gts 24-10-06 23:05

insipidul:ai fi surprins sa afli ca foarte putini avem scut sub motor.merge f bine si fara.dar la gropile din bucuresti recomand sa incerci sa-l faci.
du-te la magazinul de pe giurgiului 30 si o sa-ti zica omul un mecanic bun care e aproape de el.poate te ajuta.

M Y U 25-10-06 08:54

1 Attachment(s)
Un scut frumos dintr-un material foarte usor de lucrat este tabla din aluminiu striata[cum este in foto pe podea].Cred ca oricine poate sa faca scut din asa ceva.

R5Bv 26-10-06 02:42

unde gasesc proiectoare albe pt r5gtt (noi sau second hand)?
si fete de usi pentru ca ale mele sunt cam crapate :( ! astept un replay...

numai bine!

geobad 26-10-06 09:32

Quote:

Originally Posted by valir5gts (Post 592779)
daca iti vibreaza peste o viteza anume ar putea fi chiar dintr-o roata.daca nu ar putea fi din mai multe cauze.si eu am patit o chestie,imi vibra f tare dar nu la o viteza anume,de imi vibra si volanu,da s-a linistit singura.

ehe... am reusit sa echilibrez si rotile aseara. Nici o schimbare...

geobad 26-10-06 09:37

Recomandati-mi un service bun pentru niste reglaje. Platina, unghiuri.. pe cineva de incredere de care ati fost multumit intr-o situatie similara. Thx!
Apropos, stiti cat trebuie sa aiba bujiile distanta la electrozi?

villytzah 27-10-06 15:36

Trebuie sascrie pe carcasa motorului,cel putin la mine asa e,distanta difera de la model la model.....nush sigur dar asa a fost in cazul meu ..;)

LUKKA 27-10-06 19:01

Caut ornamente aripi si praguri R5GTT

DnI 28-10-06 12:11

Quote:

Originally Posted by LUKKA (Post 601133)
Caut ornamente aripi si praguri R5GTT

cine are asa ceva nu cred ca le va vinde :)
ma voi interesa de curiozitate daca se gasesc de cumparat noi.

p.s. masina de la avatar este a ta ?

NICK_Renault5 29-10-06 15:11

vad ca voi sunteti mai informati ca mine sti careva la ce pret gasesc amortizor nou de spate si cablu de frana de mana m-ar interesa+cablu chilometraj ca e am gasit ceva dar mi sa parut ca era cam piperat....

valir5gts 29-10-06 19:09

amortizor spate....2mil300 pe gaz....si 1mil500 pe ulei.restu nu stiu.daca gasesti cablu frana de mana spune-mi si mie ca as avea si eu nevoie.da-mi un pm daca vrei sa stii de unde sunt preturile ca nu vreau sa fac reclama.

All times are GMT +2. The time now is 17:13.

- Copyright 2026 4Tuning