![]() |
Re: Club Renault 5
da,au de toate.daca nu le au in magazin ti le aduc in 2-3 ore cam asa. e bine sa iei nr de tel cand te duci acolo ca sa-l ai pe viitor,sa suni si sa faci comanda.
|
Salut,
Am si eu de curand un Renault 5 TL din 87. La o groapa a cazut scutul fata(de la baia de ulei), se mai tinea doar in sistemul de prindere din fata, in fata s-au rupt clemele de prindere, iar scutul s-a deformat si nu mai intra in acel spatiu. L-am prins la loc cu doua sarme puse in locul clemelor, insa este valurit plus ca nu stiu cat o sa tina. Ce-mi recomandati sa fac, stiti un service unde sa mi-l schimbe /prinda la loc dar sa tina. Ce risc daca merg cu el asa? Nu sunt inca foarte priceput la motoare/piese etc asa ca sper sa nu fiu de ras cu aceste intrebari:) Multumesc si ideea cu acest club este foarte buna si eu apreciez foarte mult masina aceasta.. |
1 Attachment(s)
va asteptam
|
e bine ca s-a anuntat din timp evenimentul. stiti voi , munci alea alea
la mai mare... |
Bravo pt intalnire baieti.Imi pare rau ca nu pot fi si eu printre voi.
|
insipidul:ai fi surprins sa afli ca foarte putini avem scut sub motor.merge f bine si fara.dar la gropile din bucuresti recomand sa incerci sa-l faci.
du-te la magazinul de pe giurgiului 30 si o sa-ti zica omul un mecanic bun care e aproape de el.poate te ajuta. |
1 Attachment(s)
Un scut frumos dintr-un material foarte usor de lucrat este tabla din aluminiu striata[cum este in foto pe podea].Cred ca oricine poate sa faca scut din asa ceva.
|
unde gasesc proiectoare albe pt r5gtt (noi sau second hand)?
si fete de usi pentru ca ale mele sunt cam crapate :( ! astept un replay... numai bine! |
Quote:
|
Recomandati-mi un service bun pentru niste reglaje. Platina, unghiuri.. pe cineva de incredere de care ati fost multumit intr-o situatie similara. Thx!
Apropos, stiti cat trebuie sa aiba bujiile distanta la electrozi? |
Trebuie sascrie pe carcasa motorului,cel putin la mine asa e,distanta difera de la model la model.....nush sigur dar asa a fost in cazul meu ..;)
|
Caut ornamente aripi si praguri R5GTT
|
Quote:
ma voi interesa de curiozitate daca se gasesc de cumparat noi. p.s. masina de la avatar este a ta ? |
vad ca voi sunteti mai informati ca mine sti careva la ce pret gasesc amortizor nou de spate si cablu de frana de mana m-ar interesa+cablu chilometraj ca e am gasit ceva dar mi sa parut ca era cam piperat....
|
amortizor spate....2mil300 pe gaz....si 1mil500 pe ulei.restu nu stiu.daca gasesti cablu frana de mana spune-mi si mie ca as avea si eu nevoie.da-mi un pm daca vrei sa stii de unde sunt preturile ca nu vreau sa fac reclama.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:13. |
- Copyright 2026 4Tuning