Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sistemul Audio de pe Masina Mea (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea.html)
-   -   Land Rover Freelander 2 (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea/90764-land-rover-freelander-2-a.html)

roli 05-02-11 23:07

Re: Land Rover Freelander 2

Quote:

Originally Posted by Seal (Post 4057010)
ce nebuna mica esti tu :lol:
sa te vad eu pe 20 hz ce faci :twisted:

bulbuci ce sa fac:))):pistoles::bong:

Shokaliptiku 06-02-11 07:01

:sad: nu-i corect
lipseste o poza !!!

antidotu79 06-02-11 17:35

am avut ocazia si placerea sa ascult cele 4 animale pe dragsteru de 2 kw si am ramas fff placut impresionat.

p.s. astept sa vina z2-ul si bateriile alea sa vad si atunci care, ce si cum :)

bmw_motorsport 02-03-11 14:59

mda...ce head&shoulders...am scapat de matreatza definitiv de cand m-am suit in rover:lol:...se aude intr-un mare fel...chiar daca erai in rodaj:-P...bafta la 4tdays

roli 02-03-11 15:46

sari odata cu un filmulet sa stiu la ce sa ma astept:twisted:

giuvii 02-03-11 19:24

Re: Land Rover Freelander 2-Arden-ground zero

Quote:

Originally Posted by Seal (Post 2119877)
maine masina va fi gata..si o afirmatie foarte corecta si clara: portu meu e mai greu decat marea majoritate a cutiilor cu dif cu tot:D

am si eu o intrebare....exista vreun pal special pentru incintele astea sau se poate folosi pal melaminat?:Dsi app e super muzica ...nu stiu acum dar o stiu de vreun an de zile de la sala sporturilor:D

antidotu79 02-03-11 19:34

Re: Land Rover Freelander 2-Arden-ground zero

Quote:

Originally Posted by giuvii (Post 4136693)
am si eu o intrebare....exista vreun pal special pentru incintele astea sau se poate folosi pal melaminat?:Dsi app e super muzica ...nu stiu acum dar o stiu de vreun an de zile de la sala sporturilor:D

in ordine de la cel mai indicat material (din cele mai des intalnite si folosite) de incinte acustice la cel mai slab: tego - mdf - pal hidrofugat (brut) - pal melaminat

basic 07-03-11 12:48

Quote:

Originally Posted by antidotu79 (Post 4059521)
am avut ocazia si placerea sa ascult cele 4 animale pe dragsteru de 2 kw si am ramas fff placut impresionat.

p.s. astept sa vina z2-ul si bateriile alea sa vad si atunci care, ce si cum :)

Eu am cam fost TOMA Necredinciosu' si am fost sceptic pana am vazut....pardon auzit:).
Suna foarte tare pt cei 2kw teoretici,mai exact vreo 1,2 kw reali zic eu maxim avand vedere evidenta crestere a impedantei.
Deci am fost impresionat.Suna ca pt 4x18...pana vezi amplifu...:).....
E un sistem de show, la nivelul sistemului de acum(la cat consuma) poate canta 2 zile fara probleme :)..non stop ...motorina sa fie.

Seal 07-03-11 13:10

o ora juma am ascultat muzica cu nebunu de basic. mai mai sa zica sa plec acasa cu alta masina si sa ii las roveru sa asculte in continuare :-P

ma bucur ca iti place ;)
parerea ta conteaza mult ptr mine;)

basic 07-03-11 15:27

Quote:

Originally Posted by Seal (Post 4149735)
o ora juma am ascultat muzica cu nebunu de basic. mai mai sa zica sa plec acasa cu alta masina si sa ii las roveru sa asculte in continuare :-P

ma bucur ca iti place ;)
parerea ta conteaza mult ptr mine;)

Multumesc.Si eu eram curios sa o aud:p

Ca tot masina mea e, goala deocamdata pt ..familie.,carucior...alea alea...cand o sa am chef de nebunii:)....iti inchiriez masina:)...ca pt nebunii nu am nevoie decat de un loc liber:)).
Pune cablaraia la punct,umpic de cosmetizare si e sistem de show perfect nu cred ca e nevoie de mai mult de atat.
Pt varianta de scor,adica sa storci tot....arunca baterii....inca "cateva", si bineinteles arunca z2lv ala si storci maximul din sistemul asta.

Vezi ca Bigu ar putea sa te taxeze pt termopanele alea daca pica vreunu in urmatoarele 3 zile.

Seal 07-03-11 18:01

trebuia sa filmam ca daca spui cuiva cum flambau termopanele o sa zica ca e imposibil:rolleyes2

laurentiu88richi 10-03-11 00:25

Ia zi cand ai timp sa-ti fac o vizita? sunt in buc week asta. :D

Seal 10-03-11 10:32

cand vrei tu

laurentiu88richi 10-03-11 12:09

[email protected]
Da-mi add sa vb....ms mult

Shokaliptiku 15-04-11 09:59

[email protected]
da-mi si mie un add
si lui un add

in total 2 add uri :lol:

All times are GMT +2. The time now is 15:34.

- Copyright 2026 4Tuning