![]() |
Re: Golf 3 - '93
5 Attachment(s)
Meine Wolfie..... :X
Multumiri : TIBI BRS, Alex2fast4u, Ionica si gaska` ! |
frumos frumos, ati muncit ceva.. va bateti in golf-uri albe , in bad-boy look-uri ah ? bafta!
|
kam sehr gut...frumos
|
e incruntata rau.
dar arata bine asa. se rezolva u know what si apoi urmatoarea modificare, care e aproape in plan si deja ai un wolfie rau de tot |
frumos a iesit iar farurile dau mortal cu badboy look.
ce modif mai ai de gand sa ii faci? |
Bine ca mi-am gasit momentul perfect ca sa citesc intreg topicul.
Pe tot parcursul evolutiei pot sa spun ca a aratat foarte bine masina,dar ultimele poze sunt...crima!!ii sta foarte bine alba, incruntata si cu farurile alea:o Ai o masina care multi cred ca ar vrea sa o aiba!Mult succes in continuare,sa aveti grija unul de celalalt!;) |
frumos, imi place extraordinar de mult bara aia clean dar fa ceva cu jantele alea ca pe negru parca sunt table, pune-le o buza alba :)
|
tocmai am vazut-o pe viu.
intr-adevar, e pe noapte si mai multe s-ar vedea ziua, dar arata intr-un mare fel ;) |
Masina ta= sex pe roti.
Crima masinuta, doar cateva detalii si e gata masina. Cand o vad si eu live?:) |
Ce bine poate arata, felicitari. M-am gandit ca o sa faci treaba buna, da chiar m-ai lasat cu gura cascata. Arata foarte bine, felicitari & keep up the good work;)
|
1 Attachment(s)
Am vazut-o aseara, fff frumoasa.
:D |
Arata criminal...arata chiar fioros! :rolleyes2 Frumoasa lucrare.
P.S.: jantele alea nu prea sunt puse in valoare din cauza culorii. Cum zicea cineva mai sus, fa-le ceva si lor, macar o buza alba, sau schimba-le culoarea in ceva mai deschis (parerea mea). In rest...ce sa mai zic...Mk III adevarat ;) |
Sef , a iesit super frumos. Astept si alte vesti cu noile modificari!! ;)
Bafta!! |
Frumos, frumos. Ce surprize ne mai asteapta? Sau nu se zice, ptr ca-s surprize;) asa-i?
|
Frumos, frumos. Ce surprize ne mai asteapta? Sau nu se zice, ptr ca-s surprize;) asa-i?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:20. |
- Copyright 2026 4Tuning