Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Toyota - Lexus (https://forum.4tuning.ro/114-masina-mea-toyota-lexus.html)
-   -   TOYota Celica T20 reconditionata (https://forum.4tuning.ro/114-masina-mea-toyota-lexus/90577-toyota-celica-t20-reconditionata.html)

dell 26 30-03-12 22:01

Re: TOYota Celica T20 reconditionata

maestre am pus masina de vanzare poate auzi ceva vreau 3500 e cu tot cu muzica

crocantu 31-03-12 12:57

Quote:

Originally Posted by dell 26 (Post 4957982)
maestre am pus masina de vanzare poate auzi ceva vreau 3500 e cu tot cu muzica

da mai multe detalii.an, capacitate, putere, dotari,inmatriculata......

quick_5hifter 31-03-12 18:44

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by topser (Post 4957610)
5x114.3 ai prinderea?

Iti plac jantele astea?

sunt pe 18" cu cauciucuri noi 225/40 r18

Sunt foarte frumoase si sunt pe gustul meu cele cu 5 spite, dar eu am prindere 5x100 si oricum am jurat ca nu mai pun mai mari de 16", ca este foarte rigida masina si asa. Am arcuri sport mai scurte cu aprox 60/40 mm, am amortizoare Koni reglate pe duritate maxima si am toate bucsile din poliuretan. Plus gume 225/40/R16.
Sunt totusi curios care este cealalta prindere a jantelor din poza, ca vad 10 gauri (deci 2 prinderi) si, daca nu te deranjeaza, un pret pentru ele (aici sau prin mesaj privat). Doar de curiozitate, ca oricum nu le pot lua. Multumesc!

@ceilalti: cu motorul n-am rezolvat nimic, am preferat sa-mi mai iau o masina de familie, dar n-am abandonat nici Toyota. Voi reveni in 2-3 saptamani cu detalii despre ce-am mai facut pe la ea - in mare parte cosmetizari de interior si ceva piese audio-video. Merge greu totul, timpul este cel mai mare dusman al meu, iar banii nu sunt nici ei cati mi-ar trebui... cei mai multi dintre voi stiti bine despre ce e vorba. Ma lupt din greu sa nu fiu nevoit sa vand Toyota, pe care nu as lua nici un sfert din banii bagati in ea... si oricum, nici chiar cu un pret derizoriu, nu cred ca gasesc sa o vand pe vremurile astea. Si nici nu vreau :lol:

Toate cele bune tuturor!

Edit: un mic teaser :arrow:

dell 26 02-04-12 22:27

deci tot de prosti te tii

B-72-RZD 28-04-12 15:01

Arata-ne interiorul ala, nu mai fii asa de secretos!

quick_5hifter 30-04-12 10:54

Mai am de lucru la el, momentan nu merita sa fac poze. Au ramas scaunele vechi, cu albastru, iar restul e asa cum era inainte. O sa pun poze dupa ce imbrac macar fetele de usi, ca sa am o continuitate cu bordul.
Nu sunt bani sa termin interiorul momentan, mai ales ca am si doua probleme tehnice destul de grave cu masina, pe care le voi rezolva cu precadere. Una dintre ele este planetara lunga, care a cedat aproape complet din tripoda si pe care nu o gasesc de cumparat decat de la Toyota, iar la dezmembrari nu prea cred ca am sanse sa o gasesc. Cealalta problema e ca masina pierde ulei pe la radiatorul de ulei, dar si un pic pe la capacul de culbutori. Dupa ce reusesc sa-mi inmatriculez cealalta masina, Toyota va intra in reparatii capitale la motor si tot ce mai necesita. Mai am putin si ajung la 250.000 km (momentan are 249.400 km), am masina de mai bine de 80.000 km (respectiv 4 ani), timp in care am schimbat mai mult consumabile la ea... merita si ea o RECONDITIONARE sanatoasa, d.p.d.v. tehnic.
Va voi tine la curent cu ce va urma, in orice caz nu vreau sa abandonez sau sa vand masina, mai bine imi pierd o mana sau un picior... imi place mult, asa cum e ea - pretentioasa, mare consumatoare de benzina si cam scumpa la intretinere, dar mai ales la piese non-consumabile.

crocantu 30-04-12 11:19

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 5003547)
Mai am de lucru la el, momentan nu merita sa fac poze. Au ramas scaunele vechi, cu albastru, iar restul e asa cum era inainte. O sa pun poze dupa ce imbrac macar fetele de usi, ca sa am o continuitate cu bordul.
Nu sunt bani sa termin interiorul momentan, mai ales ca am si doua probleme tehnice destul de grave cu masina, pe care le voi rezolva cu precadere. Una dintre ele este planetara lunga, care a cedat aproape complet din tripoda si pe care nu o gasesc de cumparat decat de la Toyota, iar la dezmembrari nu prea cred ca am sanse sa o gasesc. Cealalta problema e ca masina pierde ulei pe la radiatorul de ulei, dar si un pic pe la capacul de culbutori. Dupa ce reusesc sa-mi inmatriculez cealalta masina, Toyota va intra in reparatii capitale la motor si tot ce mai necesita. Mai am putin si ajung la 250.000 km (momentan are 249.400 km), am masina de mai bine de 80.000 km (respectiv 4 ani), timp in care am schimbat mai mult consumabile la ea... merita si ea o RECONDITIONARE sanatoasa, d.p.d.v. tehnic.
Va voi tine la curent cu ce va urma, in orice caz nu vreau sa abandonez sau sa vand masina, mai bine imi pierd o mana sau un picior... imi place mult, asa cum e ea - pretentioasa, mare consumatoare de benzina si cam scumpa la intretinere, dar mai ales la piese non-consumabile.

o sa ma uit putin si o sa iti caut ceva coduri de producator pt planetara.stiu ca am gasit ceva pe producator cand a inceput si la mine sa "cante"un cap de planetara.sa imi scri numarul de dinti interior,exterior,inelul de ABS daca are , si o sa caut.ceva la vreo 500 ron am gasit la un moment dat , si daca le mai gasesc o sa iti spun cod de piesa si producator.pe original kit-ul de reparatie e aproape la fel de scump ca si planetara intreaga si sare de 2000 ron..

quick_5hifter 30-04-12 14:18

Salut,
Dinti are 26 exterior, 25 interior, cu ABS - astea sunt valabile pentru capul de planetara dinspre roata. Dar eu am probleme cu tripoda, partea de imbinare intermediara de pe planetara de dreapta. Asta inseamna, cred eu, ca mi-ar trebui o planetara completa, nu stiu daca gasesc sa schimb doar acea parte... ar fi excelent daca as gasi.

Daca stii ca acea portiune se gaseste la producatori, o dau jos sa fac poze si sa numar dintii interior-exterior.

crocantu 02-05-12 10:03

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 5003808)
Salut,
Dinti are 26 exterior, 25 interior, cu ABS - astea sunt valabile pentru capul de planetara dinspre roata. Dar eu am probleme cu tripoda, partea de imbinare intermediara de pe planetara de dreapta. Asta inseamna, cred eu, ca mi-ar trebui o planetara completa, nu stiu daca gasesc sa schimb doar acea parte... ar fi excelent daca as gasi.

Daca stii ca acea portiune se gaseste la producatori, o dau jos sa fac poze si sa numar dintii interior-exterior.

man, eu nu stiu sa fie acolo vreo imbinare, decat un rulment intermediar.ori iti e dus capul de planetara spre roata,ori partea dinspre cutie..desi nu stiu cum ai reusi sa spargi partea dinspre cutie...fa poze sa vedem ...http://www.autofarm.ro/versiune/3848/tree/10171
http://www.ingaraj.ro/articulatie-se...45/3848/10171/

http://www.toyodiy.com/parts/p_E_199...MGFW_4302.html

crocantu 02-05-12 11:29

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 5003808)
Salut,

sau ai suspensie superstrut, si atunci e planetara lunga
http://www.expertpiese.ro/product.ph...cts_id/1620712
fa-ti cont pe toyodiy , si cu seria de sasiu gasesti cod la piesa.fa o poza, ca sa stim exact ce cautam, si iti mai dau raspunsuri,mai am si ceva amici prin alte tari,care poate ar gasi piesa second....incercam macar..

Sorinmake 01-10-12 11:01

Salut Alex sunt Sorin care a avut celica aia verde....ce mai faci....vad ca inca te tii de tuning :P:P:P bv ma bucur....este o masina frumoasa si merita....mai ales ca ai investit atata in ea.....eu sunt in Portugalia m-am dat pe opel astra..am forum si eu...vreau sa ma apuc de mici modificari ca nu sunt finante ...ca in 4 luni imi vine si mie bebele....spor la treaba in continuarie si ma bucur ca ai idei bune....salut

quick_5hifter 01-10-12 11:23

Quote:

Originally Posted by Sorinmake (Post 5193444)
Salut Alex sunt Sorin care a avut celica aia verde....ce mai faci....vad ca inca te tii de tuning :P:P:P bv ma bucur....este o masina frumoasa si merita....mai ales ca ai investit atata in ea.....eu sunt in Portugalia m-am dat pe opel astra..am forum si eu...vreau sa ma apuc de mici modificari ca nu sunt finante ...ca in 4 luni imi vine si mie bebele....spor la treaba in continuarie si ma bucur ca ai idei bune....salut

Salut Sorin! Ma bucur sa aud de bebe, sa fie intr-un ceas bun!

La mine, cu Toyota nu m-am hotarat ce sa fac... ma mai gāndesc un pic daca o mai păstrez. Mi-am luat un Opel Zafira OPC si ma gāndeam sa mai fac un efort si sa-mi iau si un Opel GT la primavara... sa vedem. Timpul e problema mea cea mai mare, de-asta as vrea sa renunţ la Toyota.

Aici am topicul cu Zafira: https://forum.4tuning.ro/116-masina-m...afira-opc.html

Toate cele bune si ai mare grija de familie, ea e pe primul plan!

rover_cabrio 30-12-12 14:33

superba masinuta......foarte reusita si culoarea !!! ....cam cate asemenea celica sunt pe la noi prin tara ???

quick_5hifter 12-12-13 09:28

2 Attachment(s)
Salut, n-am mai dat niciun semn de viata de aproape un an, asa ca m-am gandit sa mai semnez si eu condica :D
Masina era cat pe-aci sa fie vanduta la pret derizoriu, de 2 ori chiar, insa ma bucur ca n-am "reusit" sa fac asta. Ramane la mine in continuare, asa cum trebuie sa fie.

Pentru ca am cu ce sa circul intre timp, ma voi putea ocupa de ea cum se cuvine. Am in plan sa o aduc mai intai pe linia de plutire, dupa ce am intampinat niste probleme tehnice destul de serioase, iar abia pe urma mai pot vorbi despre imbunatatiri.
Un alt posesor de Celica T20 mi-a gasit niste piese esentiale pentru masina, asa ca am prins curaj si vreau sa ma apuc de treaba.

Statutul de "stock, dar perfect functionala" mi se pare acum un lux, insa trebuie sa ajung acolo. Masina asta chiar merita.

Va tin la curent, cu poze de pe parcurs. O sa iasa bine, presimt!

Cam asa zace acum, in fata casei (cu ocazia asta am observat si eu ca mi-au furat numarul de pe fata, asta noapte) :rolleyes2 :

MateiT 26-12-13 11:43

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 5629911)
Salut, n-am mai dat niciun semn de viata de aproape un an, asa ca m-am gandit sa mai semnez si eu condica :D
Masina era cat pe-aci sa fie vanduta la pret derizoriu, de 2 ori chiar, insa ma bucur ca n-am "reusit" sa fac asta. Ramane la mine in continuare, asa cum trebuie sa fie.

Pentru ca am cu ce sa circul intre timp, ma voi putea ocupa de ea cum se cuvine. Am in plan sa o aduc mai intai pe linia de plutire, dupa ce am intampinat niste probleme tehnice destul de serioase, iar abia pe urma mai pot vorbi despre imbunatatiri.
Un alt posesor de Celica T20 mi-a gasit niste piese esentiale pentru masina, asa ca am prins curaj si vreau sa ma apuc de treaba.

Statutul de "stock, dar perfect functionala" mi se pare acum un lux, insa trebuie sa ajung acolo. Masina asta chiar merita.

Va tin la curent, cu poze de pe parcurs. O sa iasa bine, presimt!

Cam asa zace acum, in fata casei (cu ocazia asta am observat si eu ca mi-au furat numarul de pe fata, asta noapte) :rolleyes2 :

Stai linistit ca in tara asta se fura orice, nu trebuie sa fii mirat (asta in cazul in care esti). Am vazut ca ti-ai cumparat vopsea. Dar am o idee si cred ca ar da super! Dar ma rog e doar o idee :)

All times are GMT +2. The time now is 15:21.

- Copyright 2026 4Tuning