Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Masini - Made In Constantza (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/897-masini-made-constantza.html)

madfish 15-05-05 17:37

marpha rau masca (am vazut-o ieri la intalnire mai de aproape) so stapanesti sanatos, da sincer mai ai de lucrat la masina ... si la sf. cand termini trage-i doua dungi albe pe lungime ca o sa-i dea un + de look :wink:

79BYG 16-05-05 00:35

mersi andrei pt aprecieri .... asta e un inceput ... cand o sa ma intorc acasa din voiaj o sa fie intradevar o nova frumoasa in CONSTANTA :wink: + un MOTOR NOU PE MASINA :wink:

79BYG 16-05-05 00:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madfish\"
marpha rau masca (am vazut-o ieri la intalnire mai de aproape) so stapanesti sanatos, da sincer mai ai de lucrat la masina ... si la sf. cand termini trage-i doua dungi albe pe lungime ca o sa-i dea un + de look :wink:

Ai dreptate cu masca toata lumea imi zice...NORMAL ca nu o sa o las asa.. Iar cu dungile CATEGORIC nu .... :wink:

X-Ray-Eyes 16-05-05 02:33

Fara dungi frate ca o dai in tziganeala ... De pe capota , pe plafon si pe portbagaj ??? Neeeeeeeeeeeeee nu e frumos.
Eu am renuntat la sobolan ...

CeReS 16-05-05 02:57

oare renunta si ala cu dacia rosie la el :?: :?: :?:

dogarel 16-05-05 08:15

BYG-ule: Alta viata tati live. Arata foarte bine live.
Keep up the good work :D

CT-03-ART 16-05-05 08:34

arata bine...ai grija ce faci in continuare...sa nu se transforme din tuning in sorcovarie...speram sa vedem o nova belea...shi cu motoru vb cu Lucian de la MR ca el a facut ceva bun cu motorul de pe nova...

ERY 16-05-05 08:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"X-Ray-Eyes\"
Fara dungi frate ca o dai in tziganeala ... De pe capota , pe plafon si pe portbagaj ??? Neeeeeeeeeeeeee nu e frumos.
Eu am renuntat la sobolan ...

Ai renuntat la sobolan????Ntttttt, si eu imi desenasem o matza pe masina........

CT-87-ADY 16-05-05 12:23

De ce ai renuntzat la el ma k era super??? :x
Hmmm... ii pui altceva? 8)

X-Ray-Eyes 16-05-05 13:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-87-ADY\"

Pai vroiam sa il pun pe dacia lu ala si sa ii scriupe masina \" AU FACUT PUI !!! \"
Ce sa faci ma daca e foame de bani pe poporului imaginatie = zero ?
Lasa ca se face altceva mult mai frumos ...
Deocamdata altele sunt prioritatile .

CT-87-ADY 16-05-05 13:23

Re:

Quote:

Quote:

Pai vroiam sa il pun pe dacia lu ala si sa ii scriupe masina \" AU FACUT PUI !!! \"

Ma gandeam eu ,succes, da nu cred k iti trebe k oricum faci cva frumos :P

79BYG 16-05-05 13:57

Re:

Quote:

Quote:

Mie chiar imi placea soricelul....Iar cel cu dacia aia trebuia sa ii atragi atentia ca nu este frumos... in fine ... eu cred ca exista ceva mai mortal... asa ca ... astept sa vad ce mai belea Andrei :wink:

79BYG 16-05-05 13:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
arata bine...ai grija ce faci in continuare...sa nu se transforme din tuning in sorcovarie...speram sa vedem o nova belea...shi cu motoru vb cu Lucian de la MR ca el a facut ceva bun cu motorul de pe nova...

Am gasit si eu ceva .... dar mai dureaza ceva la mine ....

CeReS 17-05-05 00:41

Re:

Quote:

...shi cu motoru vb cu Lucian de la MR ca el a facut ceva bun cu motorul de pe nova...

Intr-adevar, a facut ceva f bun cu motorul de Nova... l-a schimbat cu unul de Renault turbo :twisted: :twisted: :twisted:

CT-03-ART 17-05-05 07:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CeReS\"
Quote:

...shi cu motoru vb cu Lucian de la MR ca el a facut ceva bun cu motorul de pe nova...

Intr-adevar, a facut ceva f bun cu motorul de Nova... l-a schimbat cu unul de Renault turbo :twisted: :twisted: :twisted:

shi eu tot la asta ma refeream...pt ca altceva mai bun nu potzi sa faci cu acel motor...

All times are GMT +2. The time now is 08:00.

- Copyright 2026 4Tuning