![]() |
Re: Propuneri!
frumoasa lucrari baietzi felicitari;)
|
Hai ca aveti timp. Doar cei care au postat aici la propuneri.
|
:D dadi fa o lista si pune cu cei care pot incerca....... si pune aici k sa stie, si sa stie si ceilalti k sa nu o posteze aici degeaba.......
|
de mult tot incerc sa intru in design ......
cu lucrari 3d ma primitzi ...oricum o sa fac si opelu ....chiar vreau sa intru |
cei care au pus lucrari acum de curand se stiu ;) nu mai faceti offtopic ;)
|
pai tocmai asta ziceam si eu... si eu am pus lucrari aici dar nu de curand :???: dar totusi am pus...
|
iata-i pe cei care au propus mai recent ( ~ 1 luna jumate)
Most_Wanted Kolegu vlad_4tuning george_GMN patriotu90 Ady9005 peter shantzu Grigo-X2 Oxide maf frost_dani hitman_454 |
yepe...... acum sa fac masina, deja imi zboara idei prin cap, le pun in aplicare zilele astea :D
|
frate...eu n-o fac...deci...dupa c k am tot facut lucrari shi ne-am chinuit de ne-o luat dreaq...se propune o alta lucrare...deci...d c dreaq ne-am chinuit atat???ii k shi cum la shcoala u ai invatza o carte intreaga shi urmatoarea zi tzi zice k dai test dintr-o alta lectzie,din alta carte...fratzilor...va urez bafta!!!sper sa intratzi in DT cei care merita...over & out!!!
Sa fi sanatos daca crezi ca VT faci pt mine! ( XxDADIxX) |
lol, nimeni nu te-a obligat sa le faci...... :)) el a zis scurt, cei care au postat de curand sa faca asta, deci tot esti privilegiat........ o faci pt a intra intr-o echipa, da nu ai timp sa o faci soarta......... si ms pt bafta :D
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Sunt pe drumul cel bun?:D.....
|
1) cred ca mai ai de mancat cereale , pana ajungi la nivel de DT
2) mai asteapta si tu pana se termina toata treaba asta cu inscrierile de acum !! ;) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
mah ...eu tot am incercat ...daca e sa intru e bine ....daca nuh ...mai incerc...:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning