![]() |
Re: Matiz...Craiova
Nu ai vreo poza cu smecheria aia? E deala mic rotativ sau din ala cu 'pat' si vibratii?
|
Quote:
|
Am si eu unul deala si mai mult stau langa el si ma plictisesc pana isi face treaba :lol: (e no-name)
|
Este cu talpa triungiulara si cu vibratii, pentru ce mi-a trebuit mie a fost perfect! Fara el cred ca si acum frecam ...si nici al meu nu e 'de firma'.
|
am si eu unul din ala cu talpa triunghiulara. De m-a costat mai mult smirghelul decat el :lol: Si intradevar faci treaba cu el, dar... ai avut o gramada de rabdare 8)
|
Quote:
a treia oara dai de baut;):oops::twisted:.... arata bine "zelul" tau in realitate..mai bine ca in poze:twisted:...imi place...;) bafta multa si multi KM cu el fara incidente! numai bine! |
Quote:
|
Quote:
unul "no-name" nu ar trebui sa fie scump...am si eu unul luat din practiker...acum 2 ani...mi-a trebuit pt casa...la glet..slefuitor cu talpa dreptungiulara era... bafta! numai bine! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
cu sucul ne descurcam noi;)...si eu eram grabit...dar data viitore trebuie sa schimbam macar o vb...ca de, suntem si noi consateni;) magazin bun cu piese Daewoo este si in centru, jos la universitate,magazinul central din cate stiu eu... bafta si tie si numai bine! |
Quote:
Are piese cam scumpe la A.C.S.A... cel putin asa mi s-a parut mie... si nici nu sunt de o calitate mai buna... |
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
[QUOTE=Nu te contrazic. Singurele 'piese' cumparate de mine de acolo au fost cele rare sa zic asa...cateva plastice prin interior de SE, un buton de A/C, butoanele de la geamuri si maruntisuri, piese care nu se gasesc decat la comanda si acolo stiu sigur ca le gasesc. Instalatia de A/C am achizitionat-o sh anul trecut si acum fluiera cureau ca naiba, scumpa nu mi-sa parut 28 de lei si e Gates.[/QUOTE]
plastice? au si plasticul hasurat de mine in imagine?:D |
Da. Si eu trebuie sa il cumpar pe ala ca am doua gauri in el de cand am avut ceasurile montate, o gaura am acoperit-o cu ledul de la alarma. Mai mult de 10 15 ron nu cred ca este, problema e ca te mai costa si transportul...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:38. |
- Copyright 2026 4Tuning