![]() |
Re: EX_TA AUTO Tapiterie piele
Quote:
|
1 Attachment(s)
Un pret aproximativ
Pretul cu alcantara este de 350 ron. |
16 Attachment(s)
Tapiterie sei moto si ATV.
|
1 Attachment(s)
Sei moto
|
1 Attachment(s)
Volan piele perforata si piele carbon
|
Buna seara! Ma intereseaza pt un volan de Skoda in 3 spite de imbracat si de ingrosat putin. ( volanul este imbracat in piele pe original) Multumesc!
|
Quote:
|
salut maestre
am vazut ca faceti si tapiserii pentru masini vintage cat m-ar costa sa retapisez in piele un opel rekord c din 1967 si ce optiuni ar fi. o zi faina sharun |
Quote:
|
Salut,pentru un saab 9-3,2006 schimbata toata tapiteria (scaune,bancheta,fete usi,volan,cotiera,nuca schimbator---din PIELE si plafon,bord si stalpi din ALCANTARA)la ce pret ajunge si ce durata,informativ. Deasemenea,am 2 amplificatoare si un subwoofer pe care trebuie sa le montez in portbagaj si vroiam sa te intreb daca e posibil sa le acoperim,tot cu alcantara sau alt material rezistent,dar care sa arate si bine :D
|
Quote:
-cit r costa scaunele fete usi si volan???? |
Quote:
volanul 250 RON |
1 Attachment(s)
Quote:
Se poate imbraca orice doriti totul depinde de bugetul alocat,alcantara fiind un material foarte scump.Pentru mai multe detalii veniti la atelier.Durata de ezecutie pentru toata lucrarea este de 7 zile lucratoare.Un pret total(aproximativ) este de 1800 euro. |
Masina trebuie vopsita. Am salvat numarul de telefon. Dupa ce o vopsesc si rezolv la RAR te-am si sunat. Daca gasesc o modalitate,se poate sa aduc tot ce se poate demonta (scaune,bancheta,volan,etc) la tine,in timp ce restul masinii e la vopsit?
Ma gandesc ca am termina mai repede asa,dar doar daca e bine si pentru tine. |
Daca gasesc o modalitate,se poate sa aduc tot ce se poate demonta (scaune,bancheta,volan,etc) la tine,in timp ce restul masinii e la vopsit?
Da.se poate,in acest fel putem sa sa dam si comanda la materiale. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:02. |
- Copyright 2026 4Tuning