![]() |
Re: DE CE URAM FEMEILE
Sunt si exceptii dar mai rare , de obicei acele exceptii sunt datorita parintzilor care le-au tzinut din scurt si la urma urmei tot au scapat ca vaca in lucerna :) :) :)
|
Quote:
|
In primu rand nu am numit nici o fata "VACA" dar aceasta propozitzie este de fapt o zicala " ai scapat ca vaca in lucerna " e o mica mare diferentza ! prietena am de 1 an si 2 luni ! deci la urma urmei arata si mie unde am zis yo ca "fetele sunt niste vaci " ??????yo nu vad niciunde
Quote:
De ex: daca tzie itzi zic ca mergi ca un fotomodel tre sa si aratzi ca unu` ???sau inseamna ca tzi-am zis ca esti fotomode ???? Asa ca te rog sa citesti 2 de ori inainte de a posta pls ca sa nu apar discutzi contradictorii sau certuri ! Quote:
|
imi pare rau ca te ai simtit lezat...si eu nu ma cert cu tine...dar daca faci astfel de comparatii...gandeste te de 2 ori inainte sa le postezi...ca totusi bat inspre jignire...poate am fost prea dura...dar m am saturat de "comparatiile" astea;)
|
Quote:
e o zicala din popor ... alta asemanatoare nu prea exista ;) si sa revin putin la discutia anterioara... sunt si femei (mai mult de 10%) care vor neaparat sa bage un tip in pat ;) gandeste-te la alea care ravnesc la prietenul un tipe ;) ar face orice ... ca sa il dea pe ala peste cap ... si crede-ma ca daca ar face sex cu el ... nu ar face-o cu scarba ... ba dimpotriva ;) hai ca voi fetele (marea majoritate a cazurilor) v-ati mai uitat la telenovele ... exemplul asta e miezu' telenovelelor :D |
1. nu ma uit la telenovele
2. n am de gand sa mi mai bat capul absolut degeaba...no comment...pacat ca restul fetelor nu posteaza ca sa vdm ce parere au si ele:???: |
Mai pheerya ! O femeie peste 25 de ani ce mai vrea de la un barbat ??? Sa o plimbe de mana prin parc sau pe strada si sa o sarute timp de 3-4 sau chiar 5 luni ??????hai sa fim seriosi , imi dau cuvantu de oanoare ca vara asta m-am combinat cu o tipa de 30 de ani (nu stia ce varsta am yo ca sigur ma refuza :) :) :) , doar nu eram nebun sa zic ca am 18 ani ) si crede-ma ca 5 zile ma bagat ea in pat :) :) :) si cred ca se putea mai repede dar nu au fost ocazii ) si precizez ca NU MA LAUD dar incerc sa explic cam cu sta treaba.O femeie peste 25 ani nu se mai gandeste la tzinut de mana sau la plimbat prin parc ( nu ma refer ca nu tre` sa le plimbi dar decat sa le plimbi o noapte pe zona mai bine prefera o noapte cu tine in dormitor ) ! parerea mea si nu cred ca ma insel , inca nu am intalnit femei peste 25 care sa stea cu un barbat 3-4 luni fara sa faca sex :P ! respect !
|
@pheerya:nu te mai enerva d generalizari si comparatii!!!daca simti k nu e vb despre tine,sari peste!;)
@dolusd:iara am ceva d comentat :D !!!DAAA!!!intr-adeavar in ziua nr 2 te baga in pat,aia e sure..dar asta nu inseamna k nici nu ar mai vrea altceva o femeie care a trecut d 25 ;) |
Da mai , normal ca mai vrea altceva dar ma refer ca nu ca o fata de 17-18 ani care ar vrea sa se plimbe prin parca noaptea sau chestii de astea de copii si cand vine vb de pat sare ca arsa :) , acu daca ai o femeie de 25 nu tre sa o tii numa pt sex , normal ca exista si plimbari si mult mai multa distractie decat cu una de 18 ani pe care nu o lasa parintzi sa umble de capu ei :P ! respect !
|
eo zic sincer ca nu stiu de ce s-a suparat pheerya pe mine ca nu spuneam de persoana ei ...
spuneam de cele 10% din cazurile mentionate de ea ! si ca sa revin la titlul topicului... de ce urasc eu femeile ??? nu le urasc pe toate ... doar pe alea vai de steaua lor care se cred mari zeite si de parca nu le mai ajunge nimeni nici macar la unghiile mici de la picioare ;) |
E plin Pamantu de "zeitze" , adik tentative dar asta e (e vb de 10% ca sa nu mai aud discutii ca am treaba cu femeile ) !NU URASC FEMEILE ! le-as iubii pe toate....... (cu cateva exceptii) ! Mai vezi cate una prin discoteca sau un club ceva si incerci sa te bagi si tu inseama cu frumosu si auzi ca-ti zice "ai tu fatza de mine? " ,pai nu te apuca draci ??? pana mi se pune o data si joc vruna in picioare , pai daca nu am fatza am spate si daca nu am spate tot am ceva :) :) :) sau "nu ai tu banii sa ma combini pe mine" adik dai banu si ne fwtem sau cum ???nu itzi zice in fatza dar itzi da de intzeles :)) ! asta este (vb de cele 10% nu de toate ) ! respect
|
:D :D :D esti belea,nu gluma!!!! Dar ai dreptate...
|
Cam asta e adevaru , nu vreau sa se simta nici o femeie jignita si la urma urmei daca se simte ce ??? inseamna ca face parte din cele 10% !respect !
|
Ha ha ha!!!!
ce caterink de topic! Sa va spun ce cred eu: Femeile sint femei! si la 18 si la 30 de ani au acelasi comportament... FEMEIESC! E o tampenie sa spui ca o femeie de 30 de ani nu are pretentia sa o tii de mana prin parc sau sa o saruti cand te intalnesti cu ea... cine spune asta inseamna ca vorbeste numai din auzite... Cat despre partea cu patul... chiar ca ma ia rasul! sexul este un pas inevitabil in fiecare inceput de relatie! toate cele pana in 24-25 de ani, nici nu pot fi numite femei din punctul asta de vedere, pentru ca sint imature inca mai considera sexul un pas mare intr-o relatie.... drept pentru care.. se gandesc si se gandesc si se gandesc.... daca da sau daca ba... e adevarat acum nici trosneala din prima seara nu recomand, dar nici saptamani intregi de stat pe bara... doamne ce subiect! putem discuta ani intregi fara sa ajungem la nici un rezultat... pe scurt dragi baieti! nu incercati sa le intelegeti pe femei! sint sucite, ambitioase si INTOTDEAUNA GANDESC MAI MULT DECAT O CERE SITUATIA... ...si ca urmare isi complica inutil existenta... CE BINE E SA FII BAIAT! |
...deci..je femeie d 30 d ani...si daca mi-ai vedea moaca,daca mi-ai propune o plimbare prin parc.....cred k ai muri d ris :D :D :D
nu ma intelege gresit...am si eu sentimente!dar pur si simplu,nu mai am eu chef d vrajeli d buftea...sunt o persoana care,daca tre sa mearga la drum cu o masina,care are viteza d croaziera 140,isi scutura picioarele d nervi.... ...noi pricepem mai repede,deci poti sa treci la urmatorul pas ,fara sa pierzi vremea ;) ...cam asta e ideea. ...si daca vrei sa zici,k si noi ne dorim chestii "romantice",ai dreptate.numai k ptr mine asta nu inseamna plimbarea prin parc :D |
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning