![]() |
Re: E36 - Coupe :x
Quote:
|
Auzi ce zice ciaiuss, ca atunci cand o sa dea caldura facem pozici :))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
nu pot sa nu va povestesc....ce am patit:d:d:d...
Stateam la un semafor in spate la un E class alb(ca cel din poza)...frumoss....si pe trotuar era un copil de vreo 12-13ani ce vb cu proprietarul mercedesului prin semne si ii facea semn ca "nu nu masina lui nu-i ok" si facea semn spre masina mea si dadea din cap ca da da aia e OK si tot dealea....cand a vazut mama copilului a venit si l-a tras pe copil si saracul copil tot incerca sa-i arate la maicasa masina mea:)...chiar daca e o faza aiurea a cam crescut inima in mine si mi-am adus aminte de cat eram eu copil si vedeam cate-un urs superb sau o matza de eram fericit toata ziua...si sincer sunt mandru si ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat sa-mi fac si eu asa cum am putut o masina pe care O IUBESC si sunt foarte foarte mandru de ea..... va doresc bafta tuturor;););)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
O masina ca sa fie frumoasa trebuie sa aiba personalitate, nu trebuie sa fie neaparat scumpa...
Mi a zis ciaiuss ceva.... astept sa se faca un pic de caldura si sa asfalteze astia strazile ca sa pot sa ajung intreg pana la voi :))) |
ciaiuss esti tu prietene..
|
Quote:
|
Quote:
|
salut,
foarte frumoasa e masina,am vazut,o de vanzare.de ce vrei sa o vinzi? eu am un verisor in arad si mai vin prin arad si am vazut'o si live.arata foarte bine.sa ai noroc de ea.iti dau un pm cu idul meu daca vrei baga'l sa mai vorbim. ciao |
o dai in benga...trebuie sa vi in temesvar sa iti revii :lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
si in temesvarul ala ce ii...noroc cu mister CAIUS ca va ridica orasul:lol::lol::lol::lol::lol: |
salut. am pus poze cu masina''e36 coupe tex''
|
te-ai speriat azi mha?:lol:
sunt curios ce fata ai facut cand am zis de anuntu d epe autovit :lol::lol::lol: |
kre a fost taxa si ce euro e daka nu t deranjez..sunt curios ce mai fac astia de pe la rar k ne mananca de vi daka inafara este euro 2 aici o baga euro 1
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning