![]() |
nu s'a facut decat o poza in a carei posesie nu pot intra...e vb de gagica si cu jean de la craiova....intr'adevar faza a fost adevarata si santose recunoaste ca dak nu aveam parte de faza asta nu mai radeam noi asa :twisted:
A fost super tare..trebuia sa fiti si voi acolo :) :dance: :dance: :dance: |
Re:
Quote:
cat nu-i sufar .. na faza .. eu fumez ! el .. ca o mica piZd@ ... \"\"\"aaaa .. auzi ... fumeaza si tu in alta parte ... \" :lol: un mic cacat de 19 ani cu 3 cwae , de 1 metru 80 :lol: chulo rau baiatu .. smecher rau .. :lol: i-as arunca la gunoi p`astia .. |
HA HA HA ! ( pt spiry) care a zis \"trebuia sa razi...si n-ai ras\" ! uite ca rad HO HO HO HA HA HA HI HI HI ! :) ma bucur pt voi ca v-ati distrat!
PS: parca il vad si pe santos cum ma transforma in tap ispasitor ca sunt off( vezi ca si voi sunteti nu numai eu) :P ho hi ha inca o data pt mandra! :) :clap: INTAMPLARI - vezi ? :) mare in numele topicului , asta e intamplare ;) crede-ma , e fff ontopic ;) , deci stai linistit , Sant0s |
si macar daca n-ar fi agresiv de urat jean de la craiova...
mi-e mila de voi, ca sa fiti siguri ca ceilalti au zis despre voi: uite-i frate si pe astia... :lol: |
Re:
Quote:
cono,tu...ar trebui sa-i pupi mana lu ala(vezi sa aflii daca-i stangaci sau nu :lol: ) ca de facea gioco di mano mai de la 2 ani putea sa-ti fie tata :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
SANTOSE nu te mai baga in posturle mele ca mor de nu vin la tine si merg si ii cumpar pe manelisti sa te sacaie la cap 4 zile si 4 nopti! :))))))
am vazut ac scrie intamplari dar cred ca se refera la intamplari in dragoste,in iubire! ca asa sscriu si eu cum era sa cada un bou in wc din curtea lui ca nu avea scanduri... tot imtamplare e! in fine .. povestiti ca mie imi face placere sa citesc chestii care ma fac sa rad! :poke: |
Re:
Quote:
mey alekse...tu n-ai inteles o kestie...noi radeam odata cu toata lumea de tipa so...nu de noi radea..ci de ea ...te rog frumos nu face confuzii :twisted: :twisted: :twisted: |
Re: Primul Sarut/Intamplari/Regrete/Iubirea Vietii
pai primul "pupic" in clasa a 4-a paremise si primul "sarut" in clasa a 7-a la sfarsit cu o fata numita Andreea cu care m-am despartit in seara in care ne-am si sarutat .. ca vroiam sa ma despart de ea si atunci m-am sarutat cu ea si a -2a zi i-am spus ca nu mai vreu ....... .. ah .. copilaria.....
|
primul pupic... ??? hmmm.... intr-a 4'a... :D cu un vecin de'al prietenei mele, cu care am dat nas in nas apoi intr-a 9'a, la liceu, eram si in aceasi clasa!!! :D
iar pimul sarut? intr-a 6, in vacanta de vara, eram la tara, la poarta, si cu un baiat din valcea, si ne mozoleam noi asa cand deodata se opreste... si eu ma uit la el mirata... ce?? nu ti-a placut?? ... si la care ma bate mama pe umar... =))=))=)) nu o sa uit niicodata!!!! :D |
HOLLY SH... cam nasol,sa te prinda mama in clasa a 6-a....
tare oricum :p:p:p |
aham... o saptamana nu a vb cu mne
:( |
primul pupic? cine dracu isi mai aduce aminte? eu nu ma gandesc decat la pupicii care urmeaza... in nici un caz la aia care... vorba aia: "s-au consumat"
ca intamplari... :D hmm... sint mai multe si parca sint desprinse din filmele cu si depre idioti! mi-e prea lene sa povestesc si oricum, intra la capitolul " experiente intime personale " :D:D:D totusi, ce va pot spune e sa fiti fericiti ca v-au surprins parintii in timp ce doar va sarutati! ca pe mine m-a surprins mama in alte ipostaze mult mai delicate (de fapt mai delicate pentru ele, ca eu sint mai nesimtit de fel)! si nu o data, ci de 3 ori... pana acum! :D and still counting... |
mama ta sau.............. :D
|
:D:D:D a mea daaaa!!!
ce-ar mai fi fost sa ma prinda celalata mama? sau mai rau? tata? :D e o ipoteza pe care nu-mi place sa o iau in calcul... |
hmmm... sa ma prinda ma-sa... nu vreau sa ma gandesc :)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:49. |
- Copyright 2026 4Tuning