Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   [EXT] DJ-21-PMD - un alt Oltcit din Craiova (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/7785-ext-dj-21-pmd-oltcit-craiova.html)

Dany_PMD 15-07-09 11:00

Re: [EXT] DJ-21-PMD - un alt Oltcit din Craiova

Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 2484135)
Dany, niste poze noi nu mai vedem si noi?
Mi-a zis cumnata-miu ca la vazut prin craiova cu anuntu ''de vanzare'' pe el:( nu putem sa te facem cumva sa te razgandesti...e pacat daca il dai dupa atata munca si banii investiti in el..:(

Salut Danutz
Sincer sa fiu nu am mai apucat sa fac poze cu masinuta pt-ca am cam neglijat-o in ultimul timp.Promit sa fac miste poze cu ea si sa le pun.Masina nu se mai vinde, m-am hotarat sa o pastrez si sa o fac numai de muzica, la curse nu o sa mai particip cu ea, o sa particip cu surioara ei (22 PMD) care este in lucru si sper sa fie gata pana la sfarsitul anului 2009.

Danutz Bratosin 15-07-09 11:02

He he:-P:-P:-P:-P:-P ai o bere de la mine cand ne-om intalni!!! sper doar sa nu te razgandesti:)
Asteptam cu nerabdare noi update-uri...

ps: o revopsesti sau ramane asa?

Dany_PMD 15-07-09 11:30

Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 2487413)
He he:-P:-P:-P:-P:-P ai o bere de la mine cand ne-om intalni!!! sper doar sa nu te razgandesti:)
Asteptam cu nerabdare noi update-uri...

ps: o revopsesti sau ramane asa?

Danutz sincer sa fiu masina este vopsita de 5 ani si inca se mai mentine dar va trebui sa o vopsesc pt-ca au inceput sa iasa undele defecte, sa nu se inteleaga gresit nu fac aluzie la "carcotasi".Culoarea o sa fie ceva tot metalizat, rosu si kameleon, trebuie sa fac inainte o proa pe cateva elemente sa vad cum se prezinta si dupa aceea o sa fie o vopsire totala.
O sa va tin la curent cu evolutia masinii.

Danutz Bratosin 15-07-09 11:32

Se mentine destul de bine chiar:-P dar am vazut si eu ca are cateva(2-3) defecte si..
E bine totusi ca ramane tot la tine si ca o refaci;)

bafta multa!!!

electric_style 21-07-09 01:53

acum 2 zile am vazut 21 PMD in apropiere de "casa armatei"...se intrepta catre sensul giratoriu si a trecut pe laga mine !!! total dejamagit de imaginea PMD-ului!!! avea niste jante de tabla urate un spoiler pe fata stock daca nu ma insel si cam atat...n-am apucat sa vad prea multe ca eram in trafic si doar mi-am aruncat privirea!!! oricum ramane istorie masina asta in Craiova

Co5m1n eXtreme 21-07-09 02:31

Sigur era 21PMD :( ?

Dany_PMD 21-07-09 10:43

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 2500740)
acum 2 zile am vazut 21 PMD in apropiere de "casa armatei"...se intrepta catre sensul giratoriu si a trecut pe laga mine !!! total dejamagit de imaginea PMD-ului!!! avea niste jante de tabla urate un spoiler pe fata stock daca nu ma insel si cam atat...n-am apucat sa vad prea multe ca eram in trafic si doar mi-am aruncat privirea!!! oricum ramane istorie masina asta in Craiova

Cu 21 PMD nu am mai mers de ceva timp, si in special prin oras.Cu siguranta era alt oltcit dar nu stiu cum de ai facut legatura pt-ca masina arata la fel ca inainte si asa o sa ramana.
Inainte sa spui ceva asigura-te ca este adevarat si nu mai vb degeaba.
Cu 22 PMD am mai mers in special noaptea pt-ca motorul este in rodaj.

Co5m1n eXtreme 21-07-09 12:38

M-am si speriat Dany :))
Desi 21PMD il recunosti din 1000 de Oltcituri ;)

Ma bucur sa aud ca nu e adevarat ce se zice mai sus :)
Asteptam poze .... bafta ...

All times are GMT +2. The time now is 14:22.

- Copyright 2026 4Tuning