![]() |
Re: Mitsubishi Eclipse 2000 16v turbo
am vazut live masina , este superba si Danut mai fericit ca niciodata :) acum urmeaza nopti nedormite , batai de cap , vesnicele probleme de nepotrivire dar ne descurcam noi :) tine baietii la curent Dane
|
Felicitari de achizitie. Sper ca nu a fost o afacere rea :P
Ma bucur ca a ajuns pe maini bune si Dan chiar este un obsedat si foarte priceput la 4g63. Astept rezultatul final. Pana atunci ptr distractia voastra https://www.youtube.com/watch?v=FsfIb...layer_embedded |
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=LiqYACre4Z8
Uite-o aici. Atunci era stock , doar evacuare Fara alta modificare. Ambreajul aluneca. timp 14.7 :P Locul 2 la categoria street |
Quote:
|
7 Attachment(s)
In sfarsit,dupa aproape 3 saptamani de munca zilnica am reusit sa schimb motoarele intre ele cu tot cu electronica.
Eclipse este gata,:-) si se poate vinde oricand:-) merge impecabil si se aude foarte bine:-) Pe EAGLE am pus motorul si transmisia .dar o sa ramana asa pana dau ECLIPSELE si fac rost de bani sa comand piesele si vopseaua in SUA. VOPSEAUA ESTE ASTA:D ROSU MAT METALIZAT HOT ROD ;) |
da ai avut treaba nu gluma :-)
ce vroiam sa te intreb,galeria de evacuarede inox (serpisorii) ,degaja multa caldura, intreb pt ca am gasit si eu la cineva sa i iau si nu stiu ce sa fac pt omu mi a zis ca ii schimba pt ca degaja prea multa caldura cu banda aia termoizolanta mai da asa multa caldura?? |
Ai scoso cumva mai devreme la plimbarea de seara ? :D Parca te-am vazut la tip top-ul de langa moghioros.
|
Quote:
cu noul mnotor . |
Quote:
banda opreste foarte mult caldura,este eficienta.dar depinde mult si de cat este de modificat motorul.Normal banda isi face treaba chiar bine.Mai ales ca rolul caldurii din evacuare este de ,DEGAJARE RAPIDA A GAZELOR,dar dezavantaj de multa caldura la compartimentul motor. PRIZA MARE DE AER IN CAPOTA SI ESTE K;)bafta |
VAND MITSUBISHI ECLIPSE 2000 16V TURBO.Masina se vinde cu EXTERIORUL si INTERIORUL exact cum este in poze.
INTERIOR IMPECABIL PIELE 2 CULORI ALB VERDE ,,BANCHETA SPATE PIELE ,MOTOR TURBO 200 HP I RECONDITIONAT TOTAL,DISTRIBUTIE NOUA, CHIULASA RECONDITIONATA TOTAL. FRANE FATA NOI CU 2 PISTONASE DISCURI EBC 255MM..masina este impecabila din punct de vedere mecanic, PILOT AUTOMAT.TEMPOMAT,GEAMURI SI OGLINZI ELECTRICE.DSTANTIERE ROTI ALUMINIU 1,5CM FATA, 2 CM SPATE . se pot vinde si JANTELE dar pretul este separat.masina ESTE LA CHEIE. poate fii vazuta in bucuresti .ACCEPT SI SCHIMBURI CU DIFERENTA. 3950 EUR FARA JANTE 4700 CU JANTELE CROM 18/8J |
Iar ati ajuns toti chinezii la un loc!Vezi sa nu iasa odata cu Eagle-ul alb!Ca ala sta de ceva timp!Bafta cu noua masina!
|
Sus cu verdeata !
2 Attachment(s)
Bafta la vanzare!
|
Quote:
cum sa iasa cand eu am totul?astept sa iau vopseaua si body kitul ;) |
Re: Sus cu verdeata !
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |