![]() |
Re: FETELE DIN ARAD CU SAU FARA MASINA :)
Quote:
sa fie numa ! n-are importanta cum e numa sa fie ;) :-) 8) ;) |
adela_gti : Tu esti blonda din avatar-ul ala ? Nu de alta dar ne-am cam obisnuit cu poza aia... ca sa nu zic ca ne esti chiar draga...
|
Quote:
cu toate ca am primit si altfel de reactii pe posturi sant multumita de mine si nu e cazul sa am altfel de avatar decat cu mine dar e mai important sa vorbim de masini si tuning eu prefer asta daca este ok si pentru voi este motivul pentru care am postat pe acest forum pentru ca se vorbeste si vreau sa vorbesc despre masini si tuning :chick: :wave: |
motivul supararii si aluziilor este ca nu am raspuns la PM:D
se vede ca unii nu pot trece peste acest lucru interesul meu pentru tuning si masini este motivul pentru care sant aici sper ca vom putea discuta in limita bunului simt:chick: :wave: |
frumoase sunt ambele..... as vrea sa fac niste poze cu golf rosu se poate ???
sı cu domnisoara..... intel fhm din cate stiu e casatorita are o prietena bruneta tare frumoasa |
TEKIN : Welcome back !
"ne-am cam obisnuit cu poza aia... ca sa nu zic ca ne esti chiar draga..." , ai vazut ca am pus la plural , te-am incadrat si pe tine :D |
Quote:
|
sı eu abıa astept sa vın......corrado asteaptama
|
corrado se va intalni cu prelude?
:suspiciou :shock: :shock: |
Quote:
acuma ca Tristan a luat locu 1 la baia mare e un punct in plus 8) ;) nu ne mai tineti in suspans fratilor dati o linie si ...may the best car win!!!!!!!!!!!!! |
adela pe unde te-ai ascuns?? :rolleyes2
n-ai venit nici la zilele aradului:cry: ...oricum te asteptam la o iesire in oras ,ca tre sa dea de baut Tristan si Evo ca luara CUPILE! 8) ;) dac nu mai esti in tara , iti trimit io o sticla de beutura ;) |
Quote:
|
Quote:
numa offtopic si aiureli , si pe deasupra fac si pe desteptii si nu au pic de bun simt va stiti voi care sinteti ca va evidentiati clar peste tot mici exemplificari: ''ceau ti-am vz masina aseara nushunde. te-am vz aseara pe centru , vai ce cald ii afara... nah mai scrieti ceva ca ma plictisesc,cine vine la ora x in centru,ce data e azi .''.. , si lista poate continua la nesfarsit partea ciudata e ca ,desi e evident ca nu au absolut nimic de spus ,persevereaza in tampenie si scriu in continuare , umplu pagini intregi , mandri de ei , in goana dupa posturi :evil: fratilor exista AMALGAM(ul) ptr offtopic -ontopic , aberati acolo in voie si cel mai important :EXISTA MIRC ,YM ,SI ALTE PROGRAME SIMILARE pe care vi le recomand cu caldura :!: |
ok,nu mai vreau nisip
ca sant offtopic |
Quote:
ps. bagatorii astia de seama sint totusi exceptia majoritatea userilor de pe forum , sint oameni seriosi ,, care au habar de masini , care vorbesc la obiect si in cunostinta de cauza , cu experienta , care mai au si rezultate in domeniul auto si de la care ai ce invata dar invazia de ''tzichi-pichi'' (ca sa citez un prieten), e deranjanta si obositoare , si ma tem ca poate avea ca rezultat indepartarea userilor valorosi spre alte forumuri din domeniu , si am avea numai de pierdut:!: |
| All times are GMT +2. The time now is 04:20. |
- Copyright 2026 4Tuning