![]() |
Re: Machetele mele - blue macca
9 Attachment(s)
next, update la BMW 645Ci cabrio :arrow:
de asemeni, apare si la 'marea intrunire'8) |
Super 645 arata foarte bine:!::!::!:
Pozele foarte frumoase mai ales nr 8:!::!::!: |
Foarte frumos ai lucrat acest bmw. Jantele sunt unpic cam mari, dar nu conteaza.
|
foarte frumos a iesit ... chiar imi place mult acest model, bravo
|
Reusit model, chiar imi place cu rotile asa mari(poate un pic prea mari) e foarte bling :-D.
|
9 Attachment(s)
merci frumos, lume...
mai exact, rotile vin de pe un Camaro 1/24 Maisto ProRodz [multumiri maveriks] |
Eu cred ca acest Camaro se incadreaza cel mai bine cu fondul pozelor, bravo Blue:!::!::!:
|
ce frumusete:shock:,
p.s. ai un p.m:) |
6 Attachment(s)
2010, se pierde chiar in fundal :lol: si, multumesc mult pentru interes asupra threadului:oops:
pustiu_FUG, ai raspuns la PM. continuam cu o micuta proaspat ajunsa... BMW 730iL ~1/64 Siku [multumiri, radu1976] |
Foarte faine BMW-uri ai, si Camaro imi place mult, arata foarte bine in fundalul asta, chiar se pierde ;)
|
Imi place cum redau pe macheta detaliile masinii reale.
Mic si frumos Bmw-ul si se mai deschid si portierele, sper sa o tii tot asa cu prezentari frumoase ale acestei firme:!::!::!: |
Mă lasă " salivând " Camaro :oops: frumos mai e ! ProRodz este o firmă care chiar are gusturi ...totuşi la unele machete fac prea mari jantele ( părerea mea ) :-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Pe langa rotile imense care arata bine pe unele machete, ambii producatori (Maisto ProRodz si Jada) pun crom prea mult, lucru care nu da bine pe nicio macheta :lol: printre care si acest Camaro din pacate, again, prea mult crom, pe motor mai ales :sad: daca nu ar fi exagerat asa ar fi aratat super, ca multe alte machete din colectia ProRodz ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:12. |
- Copyright 2026 4Tuning