![]() |
Re: My KYS !!
Frumoasa si masina, si locul pe unde ai fost tu:-P
|
1 Attachment(s)
am facut un filmulet in care am arata modificarile facute masinii ..in timp. Sa nu radeti prea rau .. :)
|
Frumos ai talent si la montaje de filmulete;) nu numai la tuning.bafta in continuare
|
frumos domne , ce bine arata din spate fara nimic pe portbagaj.
|
2 Attachment(s)
Nu stiu daca intereseaza pe cineva masina mea..dar eu o sa pun in continuare poze cu ea :)
Update - stopuri clare ( cu semnalizari albe ) Dorinta mea ar fi sa vopsesc cu rosu lampa de la marcharriere..lasand semnalele asa cum sunt acum. Voi ce ziceti ? |
Quote:
|
Inainte nu aveai tot stopul rosu ???!!! sau mi s-a parut mie de la soare cand ma uitam la ea .....
|
le-am inrosit in totalitate pe celelalte dar aveam semnalizarile galbene... !
|
mda, arata mai bine...dar fa-i naibii ceva la bara din spate k arata k dracu asa lasata.
|
sa mor de stiu ce sa-i fac..ca ma. freaca si pe mine la creieri..Am descfacut-o de acolo..am pus-o inapoi..nimci :| tre sa gasesc o varianta..! mersi ca mi-ai mai adus aminte de ea..maine poate o rezolv.
|
De ce nu pui niste stopuri pe led in locul celor cu semnal alb?
|
nu doresc sa bag bani in niste stopuri. iar modelul care-mi place e in jur de 600 ron. asa ca..ma multumesc cu putin ..:) poate cand nu voi avea ce face cu banii imi voi lua:)
|
5 Attachment(s)
Ti-ar prinde bine o capota prelungita peste faruri-Bad boy look ;) !!! iar bara spate , parerea mea i-ar prinde bine o sita ceva ... nu stiu ce sa zic ...sau macar o vopsea neagra acolo la numar ....
|
Quote:
dar cu sita in bara spate.. nu stiu, cred ca glumesti, sau poate n-am inteles la ce te referi :) |
Oricum sunt sigur ca e o prostie faza cu sita , dar a fost asa o sclipire de moment .... nu prea reusita ... si facuta in paint :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:27. |
- Copyright 2026 4Tuning