![]() |
Re: BMW M3 Sedan sau Lexus IS-F?
De aceste incidente nu trebuie sa ne facem o parere proasta despre toata gama nu-i asa dolb :P ?
|
normal ca nu trb sa iti faci o parere f proasta despre toata gama.. dar cand stiu ca am avut una, am avut probleme cu ea.. alt prieten probleme.. pe strada lumea cu probleme , vecinului de alaturi ii da fum alb si des pe esapament ( la masina noua! ) .... s.a.m.d , .... crezi ca mai am incredere in masinile astea?
|
Quote:
parerea mea pur subiectiva despre lexus si bmw. bmw`ul are linii destul de conturate si bine asezate fara unghiuri exagerate, pe cand la lexus tocmai asta ma deranjeaza, cand vrea sa dea un contur modern si elegant si pe ici pe-colo o priza de aer cat toate zilele, tobele ca de la tractor si etc. interiorul nota 10 |
Quote:
Numai bine. |
IS 500F nu am avut BMW-uri in schimb da si nu prea am avut treaba cu serviceul in mod exagerat, dar daca nu treci sa verifici sa vezi sa simti anumite proble in faza incipienta e normal sa ajungi sa iti para rau.
|
Quote:
Quote:
Asta e .. invatare de minte! Odata ce am fost patit nu ma mai intorc la marca/modelul respectiv . Si sincer si acum sunt un pic patit cu un golf 5 si deja o am de vanzare si nu prea mai vreau sa aud de vw :D |
eu am patit asta le mercedes
|
cel mai amuzant e ca vorbim de fiabilitatea avand in vedere ca modelele din poll sunt abia lansate .daca e sa ne luam dupa "istorie" Lexus e mai fiabil,altfel nu stiu daca cineva poate spune ca IS-F e mai fiabil fata de M3 nou.later edit
Quote: Originally Posted by dolb dar cel mai mult imi place partea cu istoria.. woaa ce istorie ma? la afirmatia asta am raspuns cu: hmmm nu prea esti familiarizat cu istoria BMW,pe scurt daca nu exista M3 nu exista Lexus IS-F.Restul nu comentez de fapt cand aparuse M3 E30 Lexus nici nu exista asta e pt dolb |
Quote:
|
astea sunt copilarii, BMW e BMW si Lexus este Toyota.
|
Quote:
|
tare prost...si oricum, verificati statisticile si clasamentele sa vedeti cine este mai bine pozitionat, incepand de la fiabilitate la vanzari etc etc....bemeu sau Toyota?
|
Quote:
|
astea sunt copilarii cu "daca nu exista nush ce masina.. nu exista nici alta" .. pai stai asa cu asta ma convingi pe mine sa iau ford/bmw ? ca atunci cand era el.. altele nu erau ? frate.. istoria e istorie.. ce a fost a fost! pe mine ma intereseaza ACUM ! ce ofera ACUM BMW / LEXUS !
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
- Copyright 2026 4Tuning