Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   BMW M3 Sedan vs. Lexus IS-F? (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/65443-bmw-m3-sedan-vs-lexus-is.html)

AdiZeL 22-10-08 14:30

Re: BMW M3 Sedan sau Lexus IS-F?

De aceste incidente nu trebuie sa ne facem o parere proasta despre toata gama nu-i asa dolb :P ?

dolb 22-10-08 14:36

normal ca nu trb sa iti faci o parere f proasta despre toata gama.. dar cand stiu ca am avut una, am avut probleme cu ea.. alt prieten probleme.. pe strada lumea cu probleme , vecinului de alaturi ii da fum alb si des pe esapament ( la masina noua! ) .... s.a.m.d , .... crezi ca mai am incredere in masinile astea?

vacaroz 22-10-08 18:15

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1820136)
uleiul era bun, la nivel normal !

am intelwes cu totii ce vrei sa spui u. ca bmw`urile sunt masini foarte proaste. ptiu... si atatia cumparatori daca stiau ce cazaturi si`au luat... si culmea, altii sunt pe la a 3a sau a 4a masina din aceeasi gama.cred ca numai astia de au ceva pe creier i`si iau bmw`uri, si manelistii si tigani. bine ca ne`ai luminat mintea dolb. si app la lexusul ultra pro super car de curse. daca v`ati uitat la alea 3 filmuletze postate mai jos, in ala de a fift gear cand au testat lexusul si bmw`ul se vede cat de manevrabila era, cat sa chinuit ala sa o tina pe sosea.pai daca alegem intamplator dupa foro cativa utilizatori si ii punem sa testeze lafel lexusul si bmw`ul oare cati vor reusi sa mai tina hatzurile lafel de bine?
parerea mea pur subiectiva despre lexus si bmw. bmw`ul are linii destul de conturate si bine asezate fara unghiuri exagerate, pe cand la lexus tocmai asta ma deranjeaza, cand vrea sa dea un contur modern si elegant si pe ici pe-colo o priza de aer cat toate zilele, tobele ca de la tractor si etc. interiorul nota 10

~ EWN ~ 22-10-08 18:33

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1819800)
nu am avut stefane cosmaruri! erau reale... sa vedem cu te simti si tu cand stii ca ai in garaj masina de 10.000-12.000 de euro si nu poti sa o folosesti ca i s-a stricat electronica!

offtopic: chiar zilele trecute era vis-a-vis de mine un 530 modelul nou care scotea un fum alb si foarte foarte des. Nu am mai vazut asa ceva in viata mea !

Daca ai o masina de 10-12 mii de Euro banuiesc ca ai si bani sa o intretii....ca i se strica electronica sau pompa de injectie asta e, o repari, sau o tii pana incepe sa cada si atunci o vinzi? Inseamna ca nu iti cunosti posibilitatile financiare, daca nu ai bani sa o intretii o masina sh de 10-12 cumparati un Logan Prestige 105 CP, e mai usor de intretinut.... si mai exclusivist decat un 320d din 00´ cu 2132432523643 km din Germania :))))) (ca tot iti placea exclusivismul)....a da dar tre´ sa suferim am uitat....traim in Romania doar :D.

Numai bine.

SEBASTIAN 22-10-08 18:42

IS 500F nu am avut BMW-uri in schimb da si nu prea am avut treaba cu serviceul in mod exagerat, dar daca nu treci sa verifici sa vezi sa simti anumite proble in faza incipienta e normal sa ajungi sa iti para rau.

dolb 22-10-08 18:46

Quote:

Originally Posted by ~ EWN ~ (Post 1820663)
...

bani sa o intretin aveam! era super ingrijita masina .. de cand am luat-o pana am "maritat-o", si avea km putini

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 1820688)
...

reviziile erau facute la timp, daca simteam ceva normal ca ma indreptam spre service dar nah.. ce sa simti la o masina cand iti pica partea electronica?

Asta e .. invatare de minte! Odata ce am fost patit nu ma mai intorc la marca/modelul respectiv . Si sincer si acum sunt un pic patit cu un golf 5 si deja o am de vanzare si nu prea mai vreau sa aud de vw :D

SEBASTIAN 22-10-08 19:08

eu am patit asta le mercedes

alecsutu1 23-10-08 08:15

cel mai amuzant e ca vorbim de fiabilitatea avand in vedere ca modelele din poll sunt abia lansate .daca e sa ne luam dupa "istorie" Lexus e mai fiabil,altfel nu stiu daca cineva poate spune ca IS-F e mai fiabil fata de M3 nou.later edit

Quote:
Originally Posted by dolb

dar cel mai mult imi place partea cu istoria.. woaa ce istorie ma?
la afirmatia asta am raspuns cu:

hmmm nu prea esti familiarizat cu istoria BMW,pe scurt daca nu exista M3 nu exista Lexus IS-F.Restul nu comentez
de fapt cand aparuse M3 E30 Lexus nici nu exista

asta e pt dolb

300zxtt 23-10-08 09:42

Quote:

Originally Posted by alecsutu1 (Post 1821605)
de fapt cand aparuse M3 E30 Lexus nici nu exista

ba exista pe baza de prototip al primului lexus ce a fost lansat in 89.deci o diferenta mare nu era intre 87 si anul lansarii marcii.

SEBASTIAN 23-10-08 09:49

astea sunt copilarii, BMW e BMW si Lexus este Toyota.

peter 23-10-08 10:33

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 1821706)
astea sunt copilarii, BMW e BMW si Lexus este Toyota.

tare :lol:

_anaconda_ 23-10-08 13:17

tare prost...si oricum, verificati statisticile si clasamentele sa vedeti cine este mai bine pozitionat, incepand de la fiabilitate la vanzari etc etc....bemeu sau Toyota?

ionut_cluj 23-10-08 13:41

Quote:

Originally Posted by alecsutu1 (Post 1818598)
@dolb-nu prea ai inteles ce am vrut sa spun mai citeste odata:)
@ionut poti sa nu citesti threadul,iti dau cateva linkuri:

http://www.topgear.ro/revista/metal/lexus_isf.html
http://www.**************/stiri/video...-m3-14757.html
http://www.************/noutati-auto-...us-is-f-150994
http://www.sotto.ro/articol/Special/...pe-BMW-M3.html

si lista poate continua,din posturile tale pareai un baiat cu capul pe umeri,incep sa ma indoiesc de lucrul asta.
PS: o seara buna tuturor :)
PPS:da stiu Lexus e mai fiabil e mai rar e japoneza frate ,asta e nu imi place ,cumpar masina care imi place nu cumpar o alta masina doar pentru ca e "rara" sau pentru ca BMW au toti colacarii frate...

Tu nu ai inteles ca afirmatia ta nu are logica. Daca nu exista Henry Ford, nici iubitul tau cazan nemtesc nu exista. Happy now?

dolb 23-10-08 13:49

astea sunt copilarii cu "daca nu exista nush ce masina.. nu exista nici alta" .. pai stai asa cu asta ma convingi pe mine sa iau ford/bmw ? ca atunci cand era el.. altele nu erau ? frate.. istoria e istorie.. ce a fost a fost! pe mine ma intereseaza ACUM ! ce ofera ACUM BMW / LEXUS !

ionut_cluj 23-10-08 13:51

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1822120)
astea sunt copilarii cu "daca nu exista nush ce masina.. nu exista nici alta" .. pai stai asa cu asta ma convingi pe mine sa iau ford/bmw ? ca atunci cand era el.. altele nu erau ? frate.. istoria e istorie.. ce a fost a fost! pe mine ma intereseaza ACUM ! ce ofera ACUM BMW / LEXUS !

Continuand ideea, rog toti viitori clienti de Logan sa-si cumpere Dacia 1100, ca daca nu exista 1100 nu exista nici Logan:D

All times are GMT +2. The time now is 15:46.

- Copyright 2026 4Tuning