![]() |
Re: Machetele mele - coman razvan
Absoult SUPERBA!...n-am ce sa zic:D
Inca un la colectie razvan!;):-P |
Foarte reusita macheta ... o am si eu si stiu ce spun :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Nici nu m-as fi gandit ca va fi asa detaliata :)
Bravo chiar arata bine, ce loc va ocupa in colectia ta de wrc?:-P |
E chiar foarte detaliata! Ocupa locul care le ocupa si celalalte! Locul 1, numai 1...:)
Ma bucur ca iti place! 8) |
eee...se pare ca arata bine italianca...blonda, cu forme frumoase...
ai pus-o la loc de cinste mai mult ca sigur! :lol: un sfat: uitandu-ma la niste poze, la un moment dat mi-a sarit in ochi si nu mai voia sa iasa numele pilotului si al copilotului si-mi veni o idee :idea: ce-ar fi sa inscriptionezi geamurile cu steagul RO si R COMAN!? daca reusesti sa faci abtibild cu numele iti explic cum sa scapi de inscriptionarea din fabrica fara sa distrugi geamul! ;) |
Arata bine, bine! :) Da...e pe polita, alaturi de familia WRC! :D Hmm...ar fii o idee foarte faina, dar sa vad daca gasesc pe undeva sa scot la imprimanta pe foaie din accea transparenta...o sa ma interesez! Multumesc pentru pont si daca ma hotarasc, o sa iti cer ajutorul! :) Multumesc! ;)
|
UN MIC RECENSAMANT! :) 1/10 - Monopost Ferrari F1 1/18 - Ford Focus WRC - Renault 8 Gordini Racing - Renault 12 Gordini Racing (Monte Carlo) - Subaru Impreza WRX STI WRC - Fiat Punto 2 WRC - Skoda Fabia WRC - Holden Commodore - Mercedes-Benz CLS - BMW 120i - Chrysler Crossfire - Audi Supersportwagen - Lamborghini Gallardo - Mercedes SLR - Land Rover Range Rover - Ford F-350 - Mitsubishi Pajero LWB - Mitsubishi Pajero DAKAR 2006 - Ferrari Testarossa - Ferrari 312P - Mecedes-Benz 300 SL - Dodge 330 - Ford 1950 - Jaguar MK II - Citroen 15 CV - Kart - 2 remorci (masina + kart) 1/24 - VW Golf R32 - VW New Beetle - Alfa Romeo 159 Sport Wagon - Lamborghini Murcielago 1/43 si < 1/43 - Peugeot 908 LeMans - Trabant - Fiat 500 Abarth - Mini Cooper - Mercedes G-Klasse - Chrysler PT Cruiser - Chaika |
Poti sa faci poze cu Testarossa 1/18?
Please! :) ;) |
Sunt poze cu TestaRossa AICI! Dar acum are grila din fata vopsita cu negru mat! :)
|
wow!!
da toti faceti recensamant in perioada asta?:lol: ar trebui sa fac si eu...:oops: |
vine criza.mai cumparam si noi cat mai putem,dupa incepem sa carpim :)
|
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Cleaning session! :) |
Cat de tare arata masinile de raliu una langa alta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:55. |
- Copyright 2026 4Tuning