![]() |
Re: Intalniri in trafic!
Quote:
nici nu mai am vreme sa intru pe net,cu bacu asta:( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
poi in mod cert nu am stiut cine ma saluta...
si trebuie sa recunosc ca nu ma dau in vand dupa satmareni si salajeni...din simplul fapt ca datorita faptului ca nu fac diferenta dintre banda 1 si banda 2...in "cariera" mea de conducator de aproape un an jumate nu am vazut un sm-rean sau sj-ean care sa treaca pe banda 1 cand ma vede din spate venind tare blituindu-l intr-una:))) gata,mi-am revarsat refularile:))) si ballack: ce hi5 mah?din cand in cand:)))sa vad ce comm imi lasi:))) scz de off-topic'itate:))) |
hmmm acuma tu erai pe banda 2 si eu am trecut pe langa u pe banda 1 :P:))))))))))
|
vazut ionutmff de 2-3 ore in tauti...l-am salutat da nu cre k m-o cunoscut...eram cu masina parintilor:)
|
vazut razvyrulz pe la 20.30 pe langa autogara cu mm xx fuo data viitoare te salut eu cali mm 23 trx
|
Quote:
Te'am vzt si eu, te'am salutat fix cand am fost in dreptul tau :P Ne mai vedem noi in trafic :D |
Vazut ieri Rotaru iesind de la service'ul Honda (si'a bagat 1.6dci :))) ) , TREX aseara prin oras , flanca o mandra in dreapta , Norby pe la 00:30 in parcare la MM
2DDY - care e masina parintilor sa stiu si eu :) |
vazut masina lui ionut zilnic pe republicii, banuiesc ca la socrii :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mm.01.nxn:)m-ai salutat inapoi:)) |
Vazut aseara pe TRX la intersectie la Mara (~7:40)...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:57. |
- Copyright 2026 4Tuning