![]() |
Re: Renault R12 Gordini
1 Attachment(s)
Pretul lui e 200 euro + taxe, iar busonul tocmai l-am luat zilele trecute de pe ebay cu 30 euro (identic cu cel care era pe masina) ;)
|
La cat sunt de rare merita 200e daca ii si neindoit.Fostul proprietar nu ti l-a dat cu buson?pentru ca nu stiu de ce tineam minte ca ai pus la un moment dat o poza cu un buson dar nu mai stiu daca pe acest site sau pe altul.in orice caz foarte fain busonu,n-am crezut ca se mai gasesc piese noi.
|
Tocmai de-asta l-am luat, ca e nou, iar la al meu a ruginit cheia.. Bine, ca puteam sa o cromez, dar nu strica unul in plus..
|
Sper ca nu te-am plictisit cu intrebarile mele,inca o intrebare aproximativ cat ai cheltuit pana acum pe piese+masina,trebuie sa ai scris undeva niste sume cat de cat,stiu ca atunci cand pasiunea e mare bani nu prea conteaza dar sunt chiar curios.Bafta
|
Cred ca am ajuns undeva la 3500 euro pana acum si dupa calculele mele cred ca mai trebuie sa investesc vreo 2000 in tinichigerie si vopsitorie, cu piesele noi de mecanica pe care nu le-am achizitionat inca (suspensie, directie etc) cred ca ajung undeva la 6000..
In suma de 3500 euro am luat in calcul piesele rare, costul masinii si a inca 2 Dacii frantuzesti cumparate pentru piese, + piesele mai scumpe pe care mi le aduc aminte acum (incluzand 300 euro pentru rezervor).. Oricum, este foarte posibil ca suma sa fie mai mare in realitate, dar nu cu mult.. |
Mi-ai dat si mie o idee :) Din nefericire, din poza nu imi dau seama care sunt celelalte modelele de Renault compatibile cu busonul asta. Te rog frumos, poti posta aceste modele. Multumesc mult.
|
Da: R4 R6 R8 R10 R12 R15 R16 R17 R20 R30
Marca PJ ref: xs260 |
O veste super buna!! Vanzatorul e de acord sa trimita rezervorul in Romania, ramane doar sa se intereseze cat sunt taxele, deci pot spune ca am si rezervor!!! ;)
|
Felicitari
|
multa bafta cu proiectul.nu oricine se apuce de asa ceva.BRAVO!:D
|
Salut , super treaba pana acuma dar motorul original de unde il achizitionezi ? sau cum vei face ?
|
Motorul il am.. Cel putin blocul si chiuloasa.. Restul se rezolva ;)
|
Re:
Quote:
|
Am urmarit tot topicu si alte topicuri despre gordini. Vreau sa spun ca e un proiect foarte ambitios care cere multa pasiune si bani. Sper sa reusesti pana la capat. Sper sa o vedem curand. Tu si cu nea Nicu sunteti singurii din tara care aveti asemea bijuterii. Multa bafta in continuare si putere de munca.
|
2 Attachment(s)
Multumesc mult, de-acum proiectul abia incepe sa prinda contur.. Mai ramane sa sper ca va iesi bine tinichigeria si vopsitoria, singurele etape care nu tin de mine.. Dar cunoscand cat de tipicar e tinichigiul si vazand ce preturi practica, nu-mi fac prea mari probleme. Cel mai complicat e sa gasesti pe cineva dispus sa munceasca mult si care sa inteleaga ce vrei sa faci si ce pretentii ai, daca-l mai si cunosti e super ;)
PS. Ca o veste proasta: vanzatorul rezervorului s-a razgandit pe motiv ca rezervorul curge.. Ori n-are chef sa se chinuie cu ambalatul ori a primit un pret mai bun.. Deci trebuie sa-mi caut altul :( PS. A ajuns in sfarsit si cutia de la filtrul de aer ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
- Copyright 2026 4Tuning