![]() |
Re: CLUB Fiat COUPE !!!
dar nu a disparut de anul trecut , ori a ramas anuntul ... oricum o tot urmaream , si mi-a sarit in ochi imediat interiorul si culoarea
|
:).Masina am luat-o de la persoana privata din Reutlingen.Si eu am cautat-o mult si m-a dat gata interiorul+dotarile,suspensia reglabila,suappa BOV,filtru K&N.Numai evacuarea ii mai lipsea,dar a zis baiaul respectiv ca in germania nu au voie sa faca mai multe modoficari de putere pe o masina,ori admisia,ori evacuarea si el a ales filtrul de aer.Calatoate modif are hartii masina.P
|
eh oricum , imi pare foarte cunoscuta chiar daca nu-i aia , le urmaresc pe toate in general , eh n-are asta relevanta , daca e ok masina ai avut noroc , cam ciudat la privat , la preturi de genul se mai fac manevre , dar din ce am inteles la privat poti gasi masin buna mai ieftina , numai sa ai noroc sa nu dai de vreo teapa
|
Privatul era un copil de vreo 21 de ani parca:).acuma ramane de vazut daca am luat teapa sau nu.Deocamdata nu am avut de bagat bani in ea,dar nici nu am facut multi km k a cam stat pe bara cu taxa asta triplata:)
|
taxa... ONLY IN ROMANIA
|
Dap...Asta este.....:(
|
Ca o recomandare, prima etapa inainte sa ii dai forja este sa schimbi distributia, chiar daca o sa te mai ajunga vreo 10 mil max trebuie facuta ca sa fii in siguranta.
Foarte frumoasa masina. Sa aveti grija ea de tine si tu de ea! |
Ms de sfaturi.Cu distributia o sa o fac cu prima ocazie cand p sa am bani:P caabia am reusit sa o inscriu ca mai am un focus pe care nu reusesc sa il dau.Oricum cu fiatu' deocamdata nu m-am bagat la intreceri sau altceva.E doar ptr placerea mea si din cand in cand il mai iau putin la alergat:P
|
1 Attachment(s)
am aceasta piesa (este incercuita in poza),nu stiu ce este si la ce foloseste,am vazut ca are un semn cu o elice pe el(o am de la o fosta masina dezmembrata),cei interesati ma gasesc pe id yooopetre
|
toti care avem Coupe avem si acea piesa. Este un capac sub care se afla mai multe sigurante. Ce sigurante exact sunt sub capacu ala, scrie pe capacul in sine si in manualul de service :)
|
Nu vreau sa te contrazic dar eu stiu ca este ceva de la AC ...am spus,are un abtipild cu o elice pe el,are o mufa ...asa ca nu cred ca e cu sigurante
(este sigilat,nu ai cum sa schimbi ceva la el,asa ca e exclus sa fie sigurante in el) |
Pai atunci ar trebui sa nu o mai iei la alergat! Stresul in forja este destul de mare pe curea si daca masina a stat mult timp atunci pericolul e si mai mare mai ales daca nu stii cand s-a schimbat ultima data cureaua... si daca stii atunci sa nu sari de 50 mii cu ea chiar daca la carte parca zice ca la 60 mii km se schimba
|
2 Attachment(s)
nici eu nu vreau sa te contrazic, dar uite ce am gasit in manualul de service. 3 imi par a fi sigurante si 3 cabluri cu mufe. Am atasat si schema electrica pentru lamuriri
|
maine am sa ii fac o poza si am sa o atasez,sincer nu imi are a fii piesa despre care vb eu...
|
un coupe trebuie putin alergat , altfel se supara :)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:21. |
- Copyright 2026 4Tuning