![]() |
Re: Golf 5 - GTI
Masina : Golf 5 GTI
Motorul : 2.0 TFSI 200 CP (din fabrica) Cutia : 6 trepte manuala Caroseria : 3 usi Culoarea : alba Rulajul : 55.000 km Anul de fabricatie : 2008 Prima inmatriculare : 01.2008 Garantie : pana la 01.2010 Dotari optionale din fabrica (in plus fata de standard) Cotiera centrala pentru locurile fata Faruri cu Xenon Instalatie de spalare a farurilor Volan multifunctional imbracat in piele cu partea de jos plata Jante pe 18" Climatronic 2 zone Pachet lumini Pachet oglinzi (incalzite, reglabile, rabatabile electric) Radio CD RCD 300 Sistem de monitorizare al presiunii din pneuri Pret total 23.450 euro Imbunatatiri / Modificari Stage 1 Superchips Praguri si spoilere in culoarea caroseriei Geamuri spate si luneta fumurii Inlaturare inscriptii GTI 1 Set cauciucuri de iarna pe 18" Bujii reci NGK Sistem de navigatie cu touchscreen si harta Romaniei - RNS 510 (original) Total imbunatatiri / modificari : aproximativ 3.000 euro (doar navigatia este aproape de 1.500 de euro) Taxa de prima inmatriculare : 450 euro Pret de vanzare 18.600 negociabil |
mai e valabil?
|
da, mai este
ai pe cineva ?:) |
any news p-aici? :-)
|
nimic deosebit :)
poate un arc ceva ... saptamana care vine ;) |
ce tai benzile cand te grabesti la munca :lol:
te-am claxonat si nu m-ai vazut , tare grabit dimineata :twisted: |
unde boss ? :)
|
5 Attachment(s)
:chainsaw:
|
frumoasa masina.....bafta incontinuare
|
frumoasa masina
|
multumesc multumesc ... pana ajunge ca a ta ... mai are
|
s-a innegrit pavilonul...
arata foarte bine asa! ;) |
curand ceva frumos :)
|
Am eu asa un feeling mane ca n-o mai dai pana la urma. Bafta indiferent de alegerea care o faci! Sa auzim de bine, Cu respect, SosoASD Speed4u Moderator Crew
|
poate o tin, poate o dau ... nu ma grabesc ... oricum indiferent ce se intampla, masina va mai suferi niste modificari
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:24. |
- Copyright 2026 4Tuning