Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   Discutii intre membrii Crazy Drivers din Suceava (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/5995-discutii-membrii-crazy-drivers-suceava.html)

Killpacient 26-05-06 20:07

Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Suceava

mai fratilor...filmuletzu ala de prezentare ptr crazy drivers tot nu a fost facut...eu mai demult mam "inhamat" la el... dar cum nam cum sa ajung acolo la cursa.... va rog pe voi sa faceti anumite poze...filme..etc ... acu o sa incep...dar mai intai imi cer scuze ptr postu asta aja lung : vreo 2 3 cadre cu toate masinile... aranjate la linie(poza din lateral) ... nijte filmulete cu burnouturi...cercuri...ceva driftiuri...si un filmuletz cu un fel de liniutza... numa ca la un moment dat sa apara si a 3 a masina care le depaseste pe cele 2... :d care sa aiba logoul crazy drivers :d ... ce ziceti? pakat ca nu pot sa vin acolo...ca singura posib de transport e trenu`... si daca e sa plek ..ajung la ora 13 si ceva...cea mai buna solutie e sa fi avut rude pe acolo..dar cum nam...:( asta e...ma bazez pe voi sa faceti ce vam rugat...care e cu camera si vine la cursa si vrea sa ma ajute sa fac filmul klumea sa ma anuntze pe idu` de mess : killpacient...sunt online toata noaptea asta(26 mai) ...

Yonut21 26-05-06 20:07

Este un model pe pagina anterioara :P

TND--TEAM 26-05-06 20:09

In Timpul Cursei Muzica O Sa Se Auda ? :) Sau O Sa Se Auda Doar Motoarele Masinilor

semecristian 26-05-06 20:55

Quote:

Originally Posted by TND--TEAM
In Timpul Cursei Muzica O Sa Se Auda ? :) Sau O Sa Se Auda Doar Motoarele Masinilor

:twisted: Stai linistit ca o sa se auda.. Eu vin cu muzica , am un prieten care are scule.. :D Si inca selectez muzica 8)

semecristian 26-05-06 20:55

O problema ar fi cu vremea... Mie mi s-a spus ca duminica sunt posibile averse de ploaie.. Stie cineva mai multe ?

TND--TEAM 26-05-06 20:57

cu toti vrem sa fie vreme buna sper ca vreamea sa tina cu noi :)

Yonut21 26-05-06 21:10

Duminica, 28 mai 2006

Minima: 7°C
Maxima: 17°C
Ploaie slaba. Nori dupa-amiaza. Vreme blanda.

Yonut21 26-05-06 21:12

Prognoza luata de pe www.meteo.ro

Nitr0 26-05-06 21:17

mda :(((((((((((((( deci ploua sigur .... cam asta-i .... cursa nu va iesi prea bine :((((((((

TND--TEAM 26-05-06 21:31

sa nu ne grabim orice ar fi tre sa facem orice ca, cursa sa fie de nota 10+

Nitr0 26-05-06 21:31

cum mah daca ploua ?? ii clar ca nici spectatori nu vor fi k nu ii convine nimanui sa stea in ploaie!!!

TND--TEAM 26-05-06 21:36

mah da ploaie poate sa inceapa la ora 6:30 si doar nu o sa plece publicul si chiar daca ploaie incepe in timpul cursei eu nu cred ca v-or pleca :)

TND--TEAM 26-05-06 21:40

Cei Care Iubesc Acest Sport Raman Si Pe Furtuna Te Asigur Eu Doar Lasii Se Retrag

Nitr0 26-05-06 21:47

daca ploua de la 10 e clar ca nu va veni mai mult de 50 de oameni.. auzi dar cati pasionati dinastia crezi ca sunt in sv inafara de cei din club? :))) doar daca erau pasionati intrau toti in club .. asa doar... nah "nu am ce face duminica hai sa merg si eu sa ma uit la aia cum se intrec" asa sunt toti... pasionati dinastia cum zici tu nu prea sunt...

Yonut21 26-05-06 21:48

Sa speram totusi ca va fi doar innorat.

All times are GMT +2. The time now is 14:50.

- Copyright 2026 4Tuning