![]() |
Re: Discutii si taclale
din pacate se anunta temperaturi foarte exotice pt sfarsitu asta de an...nush cand mai vedem zapada :(
|
Quote:
|
Quote:
Io cred ca tre' sa zic pas anul asta dar asa ma mananca sa dau totusi o fuga de o zi la schi, chiar daca asta implica: nu vin fiert, nu chef seara, nu schiat cu picioarel tremurand a doua zi :lol::lol:. Cine vrea sa se bage intr-o sambata sa se anunte - am cauciucuri de iarna si inca 4 locuri - doar ca nu stiu cand va fi sambata aia :lol: |
Quote:
iti dau suporti mei de snowboard..ca sa fie mai ok.... |
Din pacate la arieseni sunt peste 0 grade, deci zapada se duce :( Poate facem o miscare cand da urmatoarea zapada pe noul telescaun.
|
Eu n-am apucat sa vad telescaunul :cry:
Da' mai scade temperatura oleaca si merem. Ma uitam pe calendar: Craciun, revelion, in 9 e botezul piciului meu, deci ramane pe 15 sau 16 ianuarie 2011 daca nu se intampla nimic deosebit pana atunci. ;) |
m'as baga si io...pt inceput fara masina, ramane de vazut mai incolo :D
|
are cineva 2 locuri?ma bag si yo :)
|
Sarbatori Fericite sa aveti !!
|
Craciun fericit!!!Sa va aduca Mosul(Mircea :)) ) tot ce va doriti, dar in special sanatate voua si celor dragi voua!
|
Craciun Fericit tuturor si sa vina mosul nostru(MRM)si sa ne aduca bani la toti :lol::lol:
|
Craciun fericit si multa bucurie :-P:-P:-P
|
Sarbatori Fericite Tuturor!!
|
Craciun fericit & An Nou Fericit tuturor !
|
An nou fericit everyone!! Sa ne vedem cu bine in anu ce urmeaza, si desigur sa inceapa cu bine un sezon nou de reising!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:52. |
- Copyright 2026 4Tuning