![]() |
Re: E30 - Inca o cotoarba...
arata super masina ;):D u ai avut masina asta in 23 aug la vopsit langa antilopa ? am vazuto pe acolo sau o confund...:)
spor la lucru in continoare. |
Quote:
|
Quote:
pai am trecut intro zi si am vazuto acolo si daia tiam zis ,prima data am crezut ca e ursu ala negru care era fata in fata unde ai vopsito u ;)nustiu daca il sti , acum si-a loat o pisikuta m3 . Multa bafta in ceia ce tiai propus ;):D8) |
salut ! frumoasa masina ...sa o stapanesti sanatos ... si te astept pe strazi ...dupa ce o termin si eu :P
|
Quote:
|
Quote:
bafta |
ce se mai aude de cotoaroaba man ! ceva nou ?
|
se lucreaza, incet dar sigur :))) nu mai sunt multe de facut la ea oricum.
|
9 Attachment(s)
Masina a iesit in probe... :D, dar mai este inca de lucru la ea, mai tb un radiator :-P, o servo frana :x... si sa mai vedem... si ceva poze... ca filme nu am facut ca eram atat de excitat :lol::lol: ca am uitat sa iau tel cu mine in probe :lol: .... farurile si semnalele sunt provizorii (stiu ca sunt urate):-):D
|
Super tare. Bravo ! ! ! ! :twisted::twisted::twisted::twisted:
|
fraticaaaaaaaaaaaa..................daca e ceva ce se poate numi tata lor...........acela e ursachele tau!Bravo ma...........a iesit ursu la lumina dupa atata hibernat.Fa-l sa mearga stas si..........asteptam ceva filmulete cu el pus la punct si bineinteles pus la treaba!Respect pt ce ai facut din el.....a iesit super tare machinutza!
................FORTZA BMW................. |
Quote:
|
Quote:
|
felicitari zamburic...vezi ca se poate......bravo bravo si bafta in continuare...! ! ! !
|
......REEEEEEESSSSPPPEEEEEEECCCCCCCTTTTTT......... .......pt ce-ai realizat
...........FORTZA BMW 4 EVER................ |
| All times are GMT +2. The time now is 14:31. |
- Copyright 2026 4Tuning