![]() |
Re: Accidente Baia Mare
Oricum daca e sa ti se intample ti se intampla, nu e nevoie sa ai viteza ca se pot arunca in fata masinii fara sa ai nici o reactie, chiar daca ai peste sau sub 100; sincer sa fiu nu stiu ce inseamna condus preventiv pe portiunile acelea de drum, poti avea si 80 si tot nenorocesti o persoana.
|
Quote:
ps: nu te-am "atacat" ci doar am dat o replica....parerea mea |
Poti sa ai si 1 milion de km facuti in cati ani vrei tu si tot se pot intampla nenorociri de genu intr-o fractiune de secunda. Nu km multi te fac mai bun, ci gandirea (modu de a trata orice din trafic) si atentia. E destul sa intinzi mana pana la AC sa dai +0,5 C si cand ridici privirea sa nu mai poti evita coliziunea. Cum a zis si bogo... daca e sa se intample, se intampla.
|
In fine oricui se putea intampla sunt o gramada de factori era si noapte ink,ceatza...o clipa de neatentie poate costa atat din partea soferului cat si din partea pietonului!
|
Quote:
eu nu ma dau mare sofer dar iti spun sigur ca experienta e cruciala la volan. daca tu crezi ca n e asa, atunci e vorba de alta mancare de peste. |
prea mult offtopic!!
|
andreiand1 ce conteaza de cat timp am eu permisu'? daca e important pentru tine, il am de la 18 ani si 2 sapt, si daca veri sa stii de cat timp il am, il am de 2 ani si 11 luni;)) iar kilometri facuti nu i'am numarat niciodata, asta din cauza ca sunt la volan zilnic, nu DUMINICA, multumit de raspunsuri?
iar cu nr de km facuti de tine ... nu m'am "udat" ... si ... cand 2 iti zic ca esti beat ... te duci si te culci, sau in cazul tau ... te dai pe bicicleta. |
Quote:
cat despre teoriile tale....mai bine invarte mai mult de corman la iarna si o sa mai inveti una alta despre ce inseamna volanul, sau la tine probabil ca simulatoarele 3d iti aduc experioanta la volan. sa ma scuze restul participantilor la discutii, dar esti chiar naiv si nu am putut sa nu raspund pe masura postului tau. |
Quote:
|
;)) ce'i zic eu si ce'mi raspunde el ;)) Oi fii eu naiv dar tu...esti chiar Gica Contra.
sa fii sanatos nepoate, nu'tzi mai raspund la replici, nu pt ca nu as avea replici, ci pt ca topicul se numeste Accidenta BaiaMare si nu Eu vs TU. Quote:
|
Quote:
|
andreiand1, renunta la stilul agresiv si la acuzele subtile la adresa colegilor tai, rezulta doar flame si off-topic dupa postarile tale.
nu detine nimeni adevarul absolut, si faptul ca avem pareri diferite nu ne indreptateste la remarci taioase, IN MOD CONSTANT. |
Quote:
Ce am vrut eu sa zic ca experienta la volan nu te face neparat super sofer. Tatal meu are 20 ani de condus fara incidente si totusi si-a lovit masina putin de 2 ori anul asta. Experienta nu te face neaparat mai bun ca ceilalti ci iti da doar un + in a iesi cu bine din incurcatura. Cel mai important este totusi cum gandesti acea faza si cum actionezi ca sa eviti o tragedie. Orice sofer oricat de bun ar fi, oricati km are sub fund poate sa aiba ghinionul unui accident din diferite motive. Sper ca ai inteles de data asta. Nu am dorit sa jignesc, pur si simplu asta cred eu. Scuzati de offtopic. |
Alt accident aseara din fericire nu a fost grav numai sau ciocnit un pic,un Citroen berlingo cu un Tata.Si pe gutinu am auzit ca au fost ceva accidente din cauza zapezii.
|
3 zile nu ma uit pe forum, si tot de un pilot apare. nici voi nu stiti care este mai jmeker
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:45. |
- Copyright 2026 4Tuning