Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Masini tari vazute in Baia Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia/56018-masini-tari-vazute-baia.html)

adisoruc 18-07-09 10:35

Re: Masini tari vazute in Baia Mare

poi sa vedem...toyota supra custom, ceva porsche gemballa, amg, lambo, bentlly, tvr si mai sun

chupakabra 18-07-09 13:06

OMG OMG OMG!!!!! bestial GTR-ul asta:((

IonutzMFF 18-07-09 17:18

Intradevar e al patronului de la Canal 7 . Felicitari pentru achizitie :)

adriano9 01-08-09 01:32

vazut subaru gri turbat in centru vechi,numere de neamt,poze nu am apucat sa i fac

dobro_c 01-08-09 10:09

Quote:

Originally Posted by adriano9 (Post 2526572)
vazut subaru gri turbat in centru vechi,numere de neamt,poze nu am apucat sa i fac

bine mah... ala nici nu are toba. cred ca i stricat ca asa suna ca masinile alea de raliu :) e pe dizel?

TRX 01-08-09 10:15

Quote:

Originally Posted by dobro_c (Post 2526909)
bine mah... ala nici nu are toba. cred ca i stricat ca asa suna ca masinile alea de raliu :) e pe dizel?

Clar dizal :))

adriano9 01-08-09 10:47

asa statea la volan parca era in concurs,adica foarte hotarat...

Claudiumxg 01-08-09 16:24

e "dizel" pe benzina si are toba, dar e cam goala, urmeaza sa fie reconstituita pt ca a fost tuningalita de mari maestrii ai tuningului MASTER TUNER din bucuresti si a mai trecut si pe la SKN , la sfarsit mergand mai rau decat stock pana cand in final turbo-ul nu mai intra deloc( nu s-ar fi bulit nimic daca nu-si bagau nasu marii tuneri de bucale in instalatia electrica si ecu), 3 luni a fost plimbata prin tara la serviceuri si nu i-a dat nimeni de cap, da s-a rezolvat aici la noi la tara la baia mare in 2 zile si urmeaza sa fie supusa unor transformari mecanice serioase, acum deja respira la 1,3bar cu overbost la 1.5

adriano9 01-08-09 16:27

eu v-am zis ca i turbata:))

razvyrulz 01-08-09 16:29

claudiu, incearca sa prinzi din mers si simtu' umorului, nu cred ca zicea nimeni serios de "dizel" s.a.m.d.

Claudiumxg 01-08-09 16:31

si eu am zis tot in gluma ca e dizel pe benzina
pt ca mi-sa adresat aceasta intrebare in urma cu cativa ani la RAR legat de un motor de audi cu injectie mecanica de benzina k jetronic, si ingineru cand a vazut conductele de la distribuitor a intrebat E dizel pe benzina?
speram sa iasa ceva frumos la sfarsit ,numa bun de facut un gutin

TRX 01-08-09 17:23

Quote:

Originally Posted by Claudiumxg (Post 2527479)
si eu am zis tot in gluma ca e dizel pe benzina
pt ca mi-sa adresat aceasta intrebare in urma cu cativa ani la RAR legat de un motor de audi cu injectie mecanica de benzina k jetronic, si ingineru cand a vazut conductele de la distribuitor a intrebat E dizel pe benzina?
speram sa iasa ceva frumos la sfarsit ,numa bun de facut un gutin

Asteptam ditai prezentarea cu detalii siropoase din culise :D

Keisuke 01-08-09 23:07

Quote:

Originally Posted by Claudiumxg (Post 2527465)
e "dizel" pe benzina si are toba, dar e cam goala, urmeaza sa fie reconstituita pt ca a fost tuningalita de mari maestrii ai tuningului MASTER TUNER din bucuresti si a mai trecut si pe la SKN , la sfarsit mergand mai rau decat stock pana cand in final turbo-ul nu mai intra deloc( nu s-ar fi bulit nimic daca nu-si bagau nasu marii tuneri de bucale in instalatia electrica si ecu), 3 luni a fost plimbata prin tara la serviceuri si nu i-a dat nimeni de cap, da s-a rezolvat aici la noi la tara la baia mare in 2 zile si urmeaza sa fie supusa unor transformari mecanice serioase, acum deja respira la 1,3bar cu overbost la 1.5

Ce subi e, din ce an si ce modificari are ?

Claudiumxg 02-08-09 10:39

2004 wrx sti edm. deocamdata am zburat jos tot ce s-a pus la bucale pe el mai putin evacuarea si FMIC pana vin piesele de spec C si S203, si i-am tamaduit softu din ECU iar luni sau deseara o sa-i mai pun launch control, switchable maps, full throttle shift, Boost and wastegate map switching si ii mut rev limiteru mai jos cu 2-300 rpm ca mi-o fost lene sa scriu definitiile pt Rom

IonutzMFF 02-08-09 19:03

Si normal ca asa zisi tuneri din bucale gen Master Tuner , SKN , sau altii sunt niste replici proaste ale unor companii cu renume din europa , si se lauda ca au masini in KOE , da , care merg o data si dupa intre in service 2-3 luni . Un singur tuner stiu care a facut doar treaba buna , si anume JEFF din Timisoara .

All times are GMT +2. The time now is 23:48.

- Copyright 2026 4Tuning