![]() |
Re: My Ka
eu si cu 120 ma declar satisfacut;adica dublarea puterii stock;masina e usuara si mica iar senzatia e super cand apesi pedala;
|
Ai dreptate ,tot ceea ce conteaza e sa fi tu multumit de rezultat ,120 de cai ar fi o putere mai mult decat decenta pe un ka...
|
ma intreb daca peste putin timp cand apare Ford Ka mk2 Abarth sa ii poti pune motoru pe asta vechi. ar fi ceva.
|
@catarsis, dap, merge zetec e 1.8 pe ib5 fara probleme
@GTXR, sunt tare curios cati bani cer dunnell engines pe upgradeu' ala avand in vedere ca un set de weberuri dcoe noi se vand la peste 500 de lire... Quote:
|
Quote:
|
noul ka este fabricat in Polonia, pe aceeasi platforma cu Fiat 500;de unde si legatura dintre cele doua marci de auto;
|
am inteles, multam ca m-ati luminat :)
|
http://passionford.com/forum/showthread.php?t=261013 un ka misto :)
|
ar fi ceva sa treci de la 60cp la 300cp
|
e frumos ka-ul dar tot ENDURA are pe el ;doar spoilerele sunt de sport ka;
|
este superb, foarte ingrijit si bine "asezonat" cu mici detalii care il fac unic
sa-l stapanesti sanatos :) |
multumesc la fel
|
vezi pe passion ford ca mai e un ka ,motor de 1.6 turbo dar e cel de 8v ,tin mine ca am vazut ,daca gasesc linku o sa ti-l dau
|
Pentru posesorii de Ford si nu numai, execut diagnoza auto completa , interpretarea codurilor de eroare si stergerea acestora la pretul de 30 RON;la reprezentanta Ford diagnoza este in jur de 90-100 Ron;anunt valabil pentru Ploiesti si eventual pt zonele din apropiere;relatii la 0720809331 sau pe PM
|
salut. te rog trimite-mi si mie manualul de reparatii in romana la adresa [email protected].
Multumesc anticipat. Super tare masina pt un Ka. Bafta in continuare cu modificarea ei! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:33. |
- Copyright 2026 4Tuning