![]() |
Re: Tipe la volan...
Quote:
Passat rosu? |
Quote:
..si passatul nu e rosu..:)...cica albastru-antracit,dar parerea mea e k e gri-metalizat :) |
ii albastru antracit;)
|
...depinde d grosimea jegului d pe ea..:D :D :D
|
Quote:
Dar oricum voi femeile daca vreti sa obtineti ceva pina la urma tot obtineti ...asa ca ....insista caci nu se stie !;) |
Moama..tine d femeia aceea cu dinti si cu gheare!!!Tot respektu' ptr ea...:D
Mda..ai dreptate referitor la vointa noastra...;) ...si daca renuntam,cum m-i s-a cerut,n-as mai fi nici aici...dar chiar nu-s genu' "las-o moarta"...:D ..dar am nevoie d putin timp,k eu vreau cam multe....:D :D si pe cit posibil deodata!!! |
TRIXI eu zic ca , toti avem soti sau sotii de milioane dar nu toti stim sa ii punem in valoare si sa le aratam calitatile !!!!!!!!!! In ce te priveste ....sint convins ca vei reusi in ceea ce ti-ai propus si nu cred ca e mult ci depinde din punctul cui de vedere privesti sau cintaresti daca e mult sau putin !!!!!!!!
Iar eu zic ca fiecare avem un hobby si sintem datori sa ni-l satisfacem in cit mai mare masura !!!!!!!! |
Quote:
|
Mai ales ca si tu stii despre ce e vorba .........apropo ce mai face aia mica sau ala micu ????????????
|
Quote:
|
...mda..parerea mea e k am doar o viata,si vreau s-o traiesc,deplin...dar oricit d intelegatoare ar fi un sot...are si el dreptate...k nu e f usor cu asa o femeie k mine...
azi am fost la cumparaturi cu junioru' la Cora,si statea el intr-un cos ca o masinuta,si avea alte doua in mina..doamna,i-a luat o sec,sa traga pretul dupa ele,Dom,tremura d disperare,nu cumva sa-i ieie...zice D-na,"da p tine numai masinutele te intereseaza?"...la care sotu':"da,e tot-tot k masa!":D Saraca femeie ink a luat in gluma,zicea k "da,in mod cert si la fotbal Mami vrea sa se uite"...:D ...la care io,d data asta sotu nu a glumit,chiar eu innebunesc copilu!Daca iesim noi la plimbare,Dom cauta cite o parcare,si ma intreba d masini...(dodge viper ink nici acum nu pronunta:D ),si daca indraznesc sa frinez unde el nu e obisnuit sa o fac,ink da din c*r,si zice hoppa,adik nu te opriiii!!!! Asa ca,sincer,nu ma mir ca sotul meu incearca sa-mi puna limite...numai n-am de gind sa ma conformez nici in ruptu' capului!!!:D :D :D |
Si parca vad ca voi faceati pariu,care va fi primul lui cuvant,mama sau tata iar el a spus Mercedes :))
|
...:)...era "simplu"..ceea ce inseamna BMW-ul alb-albastru din Most Wanted!!! :) :) :)
|
Era "simplu" ceea ce inseamna BMW-ul alb-albastru din Most Wanted!!!:D :D :D Dar nici in ziua de azi nu stiu dc se numeste el "simplu":shock:
|
[QUOTE=Trixi
Asa ca,sincer,nu ma mir ca sotul meu incearca sa-mi puna limite...numai n-am de gind sa ma conformez nici in ruptu' capului!!!:D :D :D[/QUOTE] sa stii ca nu e numai situatia ta,cred ca aproape toti avem aceasta problema(cei care nu o au se pot considera fericiti pt ca e nasol sa alegi intre a-ti supara perechea sau a-ti satisface o placere pe care el,ea,nu o intelege)important e sa reusim a impaca cele doua lucruri pt. ca orice am face tot acasa ajungem si cu pasiuni sau fara ACASA E ACASA,oricum dupa ce te-am cunoscut nu cred ca esti o persoana care sa renunte la ceva ce vrea:):):) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:20. |
- Copyright 2026 4Tuning